Διαγραμμένο μέλος 79265
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
Αριαδνη προσπαθω αλλα δε μπορω να σου στειλω p.m. μέσω του site υπαρχει καποιο πρόβλημα ;
Καλησπέρα δες την υπογραφή μπυ έχω το τηλΑριαδνη προσπαθω αλλα δε μπορω να σου στειλω p.m. μέσω του site υπαρχει καποιο πρόβλημα ;
Να την πω κι εγω την αποψάρα μου.Προς υπεράσπιση μου Πραγματι υπήρξε ένα σοβαρό θέμα όπως και σου ανέφερα με συγχωρείς για αυτό και πάλι.Οκ δεν το διαχειριστικά καλά αλλά άνθρωπος είμαι και εγώ .Επισης σου είπα να επαναλάβουμε τη συνάντηση για να μη σου μείνει αυτή η διάθεση είχα όλη τη καλη διάθεση να το διορθώσω άνθρωπος είμαι και εγώ ... εν πασει περιπτώσει καλό υπόλοιπο και εύχομαι να βρεις αυτό που θα σε ευχαριστήσει ...
σε εχει μπλοκάρει τύπε... σε έκοψε για ταμτάκο τα έχουμε ξαναπει.... αν δεν συμπληρώσει νεο μέλος τουλάχιστον 10 αναρτήσεις, δεν μπορεί ούτε να στείλει , ούτε να λάβει πμΑριαδνη προσπαθω αλλα δε μπορω να σου στειλω p.m. μέσω του site υπαρχει καποιο πρόβλημα ;
Αρχοντα, ο καθενας απο την μερια του βλεπει το σωστο για δικο του. Δεν ξερω (κ δεν με αφορα) τι εγινε αλλα εγω σε μια αντιστοιχη περιπτωση με κοπελα που ειχε συμβει σοβαρο θεμα δικο της, οταν μου εστειλε μνμ για να βρεθουμε της απαντησα για ακυρωση γιατι δεν ηθελα στην ψυχολογικη κατασταση που ηταν να επιμεινω κ να κανω το ραντεβου. Ο σεβασμος αναμεσα σε δυο ανθρωπους ερχεται πρωτος και μετα επονται ολα τα υπολοιπα!Να την πω κι εγω την αποψάρα μου.
Ουδείς (υποθέτω) θα δυσαρεστηθει αν εξηγησεις καθαρα οτι εχεις καποιο προβλημα την συγκεκριμενη ημερα και ωρα. Ομως θα δυσαρεστηθει αν πας να τον ξεπεταξεις και εχεις το μυαλο σου αλλού. Νομιζω το καταλαβαινεις.
To σοβαρο θεμα Αριαδνη δεν ειναι μονον αυτο που αναφερεις.Προς υπεράσπιση μου Πραγματι υπήρξε ένα σοβαρό θέμα όπως και σου ανέφερα με συγχωρείς για αυτό και πάλι.Οκ δεν το διαχειριστικά καλά αλλά άνθρωπος είμαι και εγώ .Επισης σου είπα να επαναλάβουμε τη συνάντηση για να μη σου μείνει αυτή η διάθεση είχα όλη τη καλη διάθεση να το διορθώσω άνθρωπος είμαι και εγώ ... εν πασει περιπτώσει καλό υπόλοιπο και εύχομαι να βρεις αυτό που θα σε ευχαριστήσει ...
Τύπε δεν είμαι νέο μέλος (10+ χρόνια στο μπου έχω) δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη και έχω στείλει pmσε εχει μπλοκάρει τύπε... σε έκοψε για ταμτάκο τα έχουμε ξαναπει.... αν δεν συμπληρώσει νεο μέλος τουλάχιστον 10 αναρτήσεις, δεν μπορεί ούτε να στείλει , ούτε να λάβει πμ
ακριβώς γιαυτο σε τρολαρω παραπανω.. σαν παλιό μέλος θα επρεπε να γνωρίζεις οτι τα νέα μέλη δεν μπορουν να στείλουν πμ αν δεν κάνουν 10 αναρτήσειςΤύπε δεν είμαι νέο μέλος (10+ χρόνια στο μπου έχω) δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη και έχω στείλει pm
Εγώ δε μπορώ να στείλωακριβώς γιαυτο σε τρολαρω παραπανω.. σαν παλιό μέλος θα επρεπε να γνωρίζεις οτι τα νέα μέλη δεν μπορουν να στείλουν πμ αν δεν κάνουν 10 αναρτήσεις
Και μου έκανε εντύπωση ότι δε μπορώ εγώ να στείλω δε περίμενα απάντηση.Εγώ δε μπορώ να στείλω
ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝΕγώ δε μπορώ να στείλω
Οκ το πιασα. Είχα την εντύπωση ότι είναι μονον να στείλουν. ThnxΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ
Οκ το πιασα. Είχα την εντύπωση ότι είναι μονον να στείλουν. Thnx
10 ή 5 είναι;Στο εχω γραψει απο χθες.
Για να μην περιμένεις πότε θα συμπληρώσει 10 μηνύματα το κορίτσι, επειδή δεν γράφει συχνά εδώ μέσα, πάρτην ενα τηλέφωνο ή στείλτης μήνυμα στο viber να τη ρωτήσεις αυτό που θες.
Αν μετά τις 10 αναρτήσεις δεν μπορείς να στείλεις pm σημαίνει οτι το μέλος έχει απενεργοποιήσει την επιλογή επικοινωνίας με προσωπικά μηνύματα
Για αυτό πάντα απόκρυψη της συνομιλίας και σίγαση, για να μην χτυπούν οι ειδοποιήσεις, ή αν την φοβάσαι ακόμη πιο πολύ, μπλοκάρισμα και την ξεμπλοκαρεις όταν θες εσύ μόνο επικοινωνία.Kαλη κακή δεν ξέρω αν είναι, αλλά μεγάλη προσοχή αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί της στο viber. Της έστειλα χθες το πρωί μήνυμα, απάντησε μετά από λίγο, η συζήτηση έληξε με ένα ευχαριστώ από την πλευρά μου (για την ενημέρωση) και αργά το βράδυ (πρέπει να ήταν γύρω στις 10), έστειλε μήνυμα (και καλά αν της έγραψα κάτι)!!!!!!!! Για όνομα του θεού, λίγο μυαλό δεν υπάρχει? Οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα είναι παντρεμένοι.
Εχεις δίκιο.. 5 είναι. Το άλλαξαν το 2021 μετά την τελευταία αναβάθμιση του site.10 ή 5 είναι;
Προφανως θα βγεις να υπερασπιστεις τη θεση σου για να μη χασεις κοσμο . Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια και στα 2 πραγματα! Της εστειλα μηνυμα επειδη δε προλαβαινε 17:30 εκει που ηθελα και της λεω για πιο αμεσο ραντεβου πες μου εσυ ωρα και ξενοδοχειο και ερχομαι! Και μου εστειλε για 45 λεπτα νωριτερα στο Bill! Εγω εφτασα ακριβως στην ωρα μου και η κοπελα αργησε 35 λεπτα! Και για να σας προλαβω δεν ειχε ραντεβου πριν γιατι μιλαγαμε σε ολη τη διαρκεια (εκτος αμα εστελνε και στη πλατη του προηγουμενου πελατη)! Αλλα και ραντεβου να ειχε θα μπορουσε να μου πει δε μπορω να σε εξυπηρετησω και να τελειωνει εκει το θεμα το να στηνεις τον αλλον 5-10 λεπτα ειναι κατανοητο το να στηνεις 30+ συγγνωμη αλλα ειναι οτι σε γραφω στα αρχιδια μου(ξαναλεω για ξενοδοχειο που σε βολευει κιολας)!! Οσον αφορα το 2ο με το κινητο πραγματικα σε αυτο δεν υπαρχει κατι να σχολιασω . Σου το ειπα και στο τελος θα μπορουσες να διακοψεις 5 λεπτα το ραντεβου να μιλησεις στο τηλεφωνο και οχι να στελνεις για 10 λεπτα μηνυματα με το ενα χερι και με προφανη προσπαθεια να μη το δω !! Αμα δε σε διεκοπτα ολη η συνεδρια θα πηγαινε ετσι! Ξαναλεω λαθος μου δε σηκωθηκα να φυγω επιτοπου με το που το καταλαβα.Προς υπεράσπιση μου Πραγματι υπήρξε ένα σοβαρό θέμα όπως και σου ανέφερα με συγχωρείς για αυτό και πάλι.Οκ δεν το διαχειριστικά καλά αλλά άνθρωπος είμαι και εγώ .Επισης σου είπα να επαναλάβουμε τη συνάντηση για να μη σου μείνει αυτή η διάθεση είχα όλη τη καλη διάθεση να το διορθώσω άνθρωπος είμαι και εγώ ... εν πασει περιπτώσει καλό υπόλοιπο και εύχομαι να βρεις αυτό που θα σε ευχαριστήσει
Στράβωσε ο αγαπούλης? Σιγά ρε μεγάλε μην πάρω και τρίτο κινητό για τις πουτάνες. Αν είναι στον χώρο τόσα χρόνια και δεν έχει μάθει,οτι αν δεν μπορείς να απαντήσεις άμεσα σε κάποιον,απλά δεν απαντάς και το αφήνεις μέχρι να σε ενοχήσει ξανά,τότε.......προφανώς δεν έχει μυαλό.Ακριβως φιλε, το ιδιο λεω κι εγω. Λίγο μυαλο δεν υπαρχει? Απο το κανονικο σου τηλεφωνο επικοινωνεις με τις κοπελες? Ελεος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειχα δουλεια σημερα
Σου είπα και να κάνουμε ξανά τη συνέδρια και να δώσεις ότι νομίζεις εκείνη τη στιγμή και εσυ επέμεινε σ και σπυ λέω οκ σε ευχαριστώ πολύ ! Λοιπόν μην το τραβάμε άλλο κρίμα και για σένα και για μένα λυπάμαι πολύ που είσαι δυσαρεστημένος μπορείς να μην με ξανά προτιμήσεις !! Εύχομαι να περνάς καλά .Προφανως θα βγεις να υπερασπιστεις τη θεση σου για να μη χασεις κοσμο . Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια και στα 2 πραγματα! Της εστειλα μηνυμα επειδη δε προλαβαινε 17:30 εκει που ηθελα και της λεω για πιο αμεσο ραντεβου πες μου εσυ ωρα και ξενοδοχειο και ερχομαι! Και μου εστειλε για 45 λεπτα νωριτερα στο Bill! Εγω εφτασα ακριβως στην ωρα μου και η κοπελα αργησε 35 λεπτα! Και για να σας προλαβω δεν ειχε ραντεβου πριν γιατι μιλαγαμε σε ολη τη διαρκεια (εκτος αμα εστελνε και στη πλατη του προηγουμενου πελατη)! Αλλα και ραντεβου να ειχε θα μπορουσε να μου πει δε μπορω να σε εξυπηρετησω και να τελειωνει εκει το θεμα το να στηνεις τον αλλον 5-10 λεπτα ειναι κατανοητο το να στηνεις 30+ συγγνωμη αλλα ειναι οτι σε γραφω στα αρχιδια μου(ξαναλεω για ξενοδοχειο που σε βολευει κιολας)!! Οσον αφορα το 2ο με το κινητο πραγματικα σε αυτο δεν υπαρχει κατι να σχολιασω . Σου το ειπα και στο τελος θα μπορουσες να διακοψεις 5 λεπτα το ραντεβου να μιλησεις στο τηλεφωνο και οχι να στελνεις για 10 λεπτα μηνυματα με το ενα χερι και με προφανη προσπαθεια να μη το δω !! Αμα δε σε διεκοπτα ολη η συνεδρια θα πηγαινε ετσι! Ξαναλεω λαθος μου δε σηκωθηκα να φυγω επιτοπου με το που το καταλαβα.
Οσον αφορα το αλλο κομματι οτι ειπες να επαναλαβουμε τη συνεδρια (χωρις λεφτα)και οτι για τα χρηματα ειπες να δωσω οτι νομιζω σε σχεση με αυτο που ελαβα ισχυει αυτο . Αλλα πως να επιδιωξω συναντηση μετα απο ολα αυτα που μια μερα που ειχα κενο να χαλαρωσω κατεληξα με νευρα τελικα; Οσον αφορα για τα χρηματα η ιδια επρεπε να μου πεις οτι δε θελω χρηματα και ελπιζω την επομενη φορα να σε ικανοποιησω και οχι το αντιστροφο που μου προτεινες! Τα φιλια μου!
Σε ξενοδοχείο καλημέρα !Καλημερα,
Εχεις δικο σου χωρο, ή πηγαινεις σε ξενοδοχεια;