Εισαι καβλα
@Ariadnaki
Υ.Γ. Την εχω συναντησει την
@Ariadnaki (πολυ πριν ανεβασει την εν λογω φωτο εννοειται) απλα (οπως ειχα γραψει και στην ιδια σε π.μ. ) παροτι εχω περασει πολυ καλα μαζι της δεν ηθελα να γραψω διοτι εβλεπα να γραφονται διαφορα και δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω καθως δεν με ενδιαφερει (και εννοειται ουτε τωρα θα ασχοληθω καθως δεν με νοιαζει τι λεει ο καθενας για καθε κοπελα του χωρου γενικα.. ποσο μαλλον οταν την εχω συναντησει και εχω βγαλει συμπερασματα και για την αποδοση της και για την εμφανιση της
)
Υ.Γ. 2. Οποιος εχει συναντησει την
@Ariadnaki εχει δει αυτο που φαινεται στην εν λογω φωτο (ενα κοριτσι με κοτσιδες , γυαλια (τα οποια τα εβγαλε στο ραντεβου μας) και ωραιο σωμα) . Για την ομορφια της δεν θελω να πω κατι διοτι εμενα μου αρεσε (και εμφανησιακα και σε αποδοση.. Επισης μου αρεσει διοτι βγαζει μια θετικοτητα (για μενα μιλαω παντα με βαση το ραντεβου μαζι της) αν καποιος διαφωνει τοτε πασο.. δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα)
Υ.Γ. 3 . Εχω ακουσει για καθηστερησεις.. Προσωπικα (και αυτος ηταν ενας λογος που δεν εγραψα ποτε για αυτην διοτι δεν ξερω τι εχει κανει στα ραντεβου της και δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση για αυτο καθως δεν εχει νοημα να καθομαι τωρα να διαφωνω θεωρω και για την Αριαδνη και για την οποιαδηποτε κοπελα του χωρου ) εγω οταν την συναντησα δεν εφαγα στησιμο .. Αργησε να μου απαντησει στο viber (οταν κανονισαμε για συναντηση ) αλλα στησιμο (για μενα μιλαω παντα) δεν εφαγα
Υ.Γ. 4.
@Ariadnaki δεν ειχα σκοπο να γραψω οτι βρεθηκαμε (και δεν εχει νοημα .. διοτι σου ειχα γραψει στο π.μ. οτι περασα καλα μαζι σου)... απλα το εγραψα και δημοσια (παροτι σιγουρα δεν ενδιαφερει στην πραγματικοτητα κανεναν το οτι σε συναντησα) διοτι απλα μου αρεσε η εικονα που ανεβασες.. βλεποντας το κκριτσι με τις κοτσιδες και τα γυαλια (η οποια φωτο απλα ειναι ο καθρεφτης του πως εισαι πραγματικα) ... Με λιγα λογια ειδα αυτην την φωτο και μου ηρθαν στο μυαλο ωραιες στιγμες
Υ.Γ. 5. Επειδη καποιος μπορει να θελει να αναλυσω την αποδοση της, θα πω με απολυτη ειλικρινεια οτι καταρχας δεν εχω ιδεα αν πιανουν τα χερια της
@Ariadnaki (οσον αφορα το μασαζ) διοτι δεν με ενδιεφερε να κανω μασαζ μαζι της οταν την ειδα
Οσον αφορα το κυριος πιατο θα πω μονο οτι για μενα ηταν εξαιρετικη .. αν καποιος διαφωνει πασο..
@Ariadnaki καλα να περνας σε οτι κανεις στην ζωη σου και αν το επιτρεψουν οι περιστασεις θα σε ξανασυναντησω (διοτι εχουμε και εμεις τις ζωες μας.. συν οτι με ενδιαφερουν και αλλες συναδερφησες σου απο τον χωρο γενικα τις οποιες θα ηθελα να τις συναντησω καλως εχοντων των πραγματων)