εεε λογικο δεν ειναι;;;
Όταν αποφασίζεις να κάνεις ενα επαγγελμα το οποίο βασίζεται 95% στην εξωτερική σου εμφάνιση και θες να χρεώνεις και 120€, τα οποια όπως δήλωσε σε προηγούμενο μήνυμά της δεν τα θεωρεί ουτε λίγα αλλα ούτε και πολλά , θα πρέπει να φροντίσεις με κάποιο άλλο τρόπο να με κάνεις να θέλω να επιλέξω εσένα , εναντι των άλλων κοριτσιών
Καλησπέρα φίλε. Είναι λογικότατο αυτό που γράφεις κατά την άποψή μου. Όποιος εν έτει 2022 και με δεδομένες τις συνθήκες στη χώρα ισχυρίζεται οτι το ποσόν των 120 ευρώ γενικά είναι μικρό/λίγο βρίσκεται εκτός πραγματικότητος. Το θέμα ωστόσο αν είναι λίγα ή πολλά θα πρέπει να τίθεται στη βάση για ποιό πράγμα προορίζονται αυτά τα χρήματα. Για μία λεμονάδα? Είναι πολλά. Για μία ώρα με playmate? Είναι λίγα. Διότι έτσι επιτάσσουν τα συναλλακτικά ήθη.
Στα περαιτέρω τώρα, έχω συναντήσει την Αριάδνη και οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι εξής. Πρόκειται για ένα συμπαθές, ευγενικό και καλλιεργημένο άτομο. Αυτά γιατί προσωπικά (γούστο λέγεται και ο καθένας έχει το δικό του) απεχθάνομαι τις τύπισσες με το αλήτικο ύφος και στύλ. Ώς προς την εμφάνιση τώρα. Πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα με ανοιχτόχρωμα μάτια, γυαλάκια, λευκό δέρμα, σφικτό σώμα (λογικό για 25 χρόνων) η οποία μπαίνοντας στο δωμάτιο δεν σου δίνει την εντύπωση της ''επαγγελματικής συνάντησης''. Επί τω έργω θα έλεγα οτι έχει αρκετό αισθησιασμό, θέλει να περάσει καλά ο παρτενέρ, το προσπαθεί. Παίρνει πρωτοβουλίες. Στα του μασάζ έχω να πώ οτι είναι καθαρά ''αισθησιακό''. Ούτε αθλητικό, ούτε θεραπευτικό κλπ. Ξεχάστε το. Δεν υπόσχεται άλλωστε κάτι τέτοιο. Είναι ο προθάλαμος της συνεύρεσης. Το δυνατό της όπλο κατ'εμέ είναι το στοματικό. Ξέρει τί αρέσει σε έναν άντρα και το κάνει νομίζω πάρα πολύ καλά, με έμφαση εκεί που πρέπει και με τις εναλλαγές στο ρυθμό που πρέπει. Στα του κυρίως αγώνα δεν αρνείται αλλαγή στάσεων, είναι δοτική, βγάζει μία έντονη θηλυκότητα με την στάση cowgirl να είναι top, όπου υπάρχει πρόσβαση σε όλα τα σημεία, με την ίδια να είναι δεκτική στην περιποίηση του παρτενέρ. Είναι πεντακάθαρη (πολύ σημαντικό), οπότε και το 69 είναι μία καλή επιλογή.
Τώρα, αν υπάρχει ένα θέμα με την καθυστέρηση? Υπάρχει. Περίμενα 45 λεπτά. Μου εξήγησε οτι βρήκε κίνηση και έμπλεξε στο δρόμο. Την πίστεψα γιατί ήταν μέσα καλοκαιριού και όντως είχε κίνηση.
Σχέση ποιότητας - τιμής. Γενικά έχει συμβεί το τελευταίο εξάμηνο μία ανατίμηση. Δηλαδή, υπηρεσίες που βρίσκαμε σε τιμή 80 ευρώ, πλέον τις βρίσκουμε 100 και πάνω, με εξαίρεση τα μαγαζιά, τα οποία βρίσκονται σε άλλη κατηγορία. Ταυτόχρονα, ολοένα και λιγότερες μπορούν να έχουν το χαρακτηρισμό στάνταρ για τον απλό λόγο οτι οι υπηρεσίες τους δεν είναι αρκετά καλές. Για την ηλικία, τις υπηρεσίες και το όλο πακέτο θεωρώ οτι η τιμή είναι μεν ελαφρά τσιμπημένη αλλά αν λύσει το θέμα της καθυστέρησης και εξακολουθήσει να μην είναι με το ρολόι στο χέρι (πρακτικά αυτό χρειάζεται επαγγελματικού τύπου οργάνωση της οποιαδήποτε εργασίας) τα 120 δεν θα είναι υπερβολικά.
Ελπίζω να βοήθησα. Έγραψα καλοπροαίρετα την άποψή μου.