Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Τεχνολογία ...
αν δεν μου βάλεις video meme απο την ομώνυμη ελληνικη ταινία θα παρεξηγηθωετσι ειμαι εγω ρε... στραβοξυλο.... όλα μου φταίνει
η Αριάδνη, εσυ και ο Χατζηπετρής
ο συγκεκριμένος μάλιστα επειδή άκουσε γιά βροχές δανείστηκε και ομπρέλα από το ξενοδοχείο.Και που να έβλεπες την πραγματική φωτογραφία, να δω τι σχόλια θα έκανες
Σου έχω καλύτεροαν δεν μου βάλεις video meme απο την ομώνυμη ελληνικη ταινία θα παρεξηγηθω
Ευτυχώς δεν σου φταίνε τα ντολμαδάκιαετσι ειμαι εγω ρε... στραβοξυλο.... όλα μου φταίνει
η Αριάδνη, εσυ και ο Χατζηπετρής
θα δουν τωρα οι αγαπουληδες απο το ντολμαδάκι απέναντι, την αναφορά σου σε εκεινη και θα σου την πέσουν, ετοιμάσου!!!!!Ευτυχώς δεν σου φταίνε τα ντολμαδάκια
Πες και εσύ κανα γειάΕ μα πεσ τα! Χαχα
Γεια σου αγαπημένε μουΠες και εσύ κανα γειά
θα δουν τωρα οι αγαπουληδες απο το ντολμαδάκι απέναντι, την αναφορά σου σε εκεινη και θα σου την πέσουν, ετοιμάσου!!!!!
Πες τα βρε @demΠες και εσύ κανα γειά
Καλησπέρα αν επιθυμείτε και σήμερα υπάρχει διαθεσιμότητα
θα το πω πιο απλα....
Στο μαλλι.. στη φωτογραφία σου στην πίσω όψη έχεις χωρίστρα στη μέση και τα έχεις πιάσει κοτσιδάκια.... Στην αντανάκλαση σου στον καθρέφτη δεν υπάρχει χωρίστρα στη μέση.
η γωνία του κεφαλιού σου στην πίσω όψη δεν αντιστοιχεί με την αντίθετη γωνία στην αντανάκλασή σου
και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟ
στην φωτογραφία όπου δείχνεις την πλάτη σου, φαίνεται ξεκάθαρα ότι φοράς γυαλιά.... στο είδωλο της αντανάκλασής σου που πήγαν τα γυαλια;;; οεο;;; τα πήρε το ΕΥΡΗΚΑ;;;
καλως το πουλάκι μου... ξυπνησες απο το ληθαργο;;;μόνο εσύ θα τα έβλεπες όλα αυτά...
είσαι φοβερό μυαλό!!!
χαραμίζεσαι.....
Από ένα τι;Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Για να αρχίσει ομορφΑ η εβδομάδα τι καλύτερο από ένα μασάζ!!
Πάντως όχι φωτομοντάζΑπό ένα τι;
Έχει δίκιο: τι καλύτερο από ένα μασάζ για αρχή εβδομάδας; Το καλύτερο είναι ένα μασάζ με έξτρα (χάπι έντ). Και το ακόμα καλύτερο, ένας πρώτος γύρος να ανέβουν τα αίματα, ένα μασάζ χαλαρωτικό και ένα χάπι έντ για συμπλήρωση...Από ένα τι;έ
είσαι ασπλαχνος μοχθηρος και με πλλλληγώνσσ'Πάντως όχι φωτομοντάζ