dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
Καλημέρα σας να έχουμε μια όμορφη μέρα
καλημερα..
Καλημέρα σας να έχουμε μια όμορφη μέρα
Ως πολύ πολύ αργά;Οποιοσ επιθυμεί ραντεβου υπάρχει διαθεσιμότητα !!
Ως πολύ πολύ αργά;
καλημέρα ,καλό μεσημέρι, καλησπέρα, καληνύχτα.Καλημέρα σας να έχουμε μια όμορφη μέρα
Μεχρι πολυ πολυ αργα....Μέχρι τι ώρα σήμερα;
Καλησπερα ομορφηΚαλημέρα παιδιά !!σασ περίμενω και σήμερα να κλείσετε τα ραντεβού σασ και να χαλαρώσουμε παρέα
Να εχεισ μια όμορφη μέραΚαλησπερα ομορφη
Και εσυΝα εχεισ μια όμορφη μέρα
Δε θα έχει, θα του τη χαλάσω και σήμεραΝα εχεισ μια όμορφη μέρα
Αρχικα @Ariadnaki μην δινεις σημασια .. ο εν λογω τυπος ειναι ενα ατομο που ενοχλει στο ακυρο ανωνυμα προφιλ διοτι εχει ανεξηγητες εμμονες.. Εχει ανεξηγητη εμμονη και με εμενα.. οποτε αγνωησε αυτο το ποστ.. Ελπιζω να σε ξανασυναντησω διοτι οπως εχω πει εχω περασει ομορφα μαζι σου οταν βρεθηκαμε....να περνας ομορφαΔε θα έχει, θα του τη χαλάσω και σήμερα
Καλημέρα στη θεα
5 το πρωίΜέχρι τι ώρα σήμερα;
χαχαχαχαχαχα και μονο που μπηκες να τα γράψεις όοοολα αυτα, δείχνει πόσο πολύ πέτυχε το σκοπό του ο @LION7Αρχικα @Ariadnaki μην δινεις σημασια .. ο εν λογω τυπος ειναι ενα ατομο που ενοχλει στο ακυρο ανωνυμα προφιλ διοτι εχει ανεξηγητες εμμονες.. Εχει ανεξηγητη εμμονη και με εμενα.. οποτε αγνωησε αυτο το ποστ.. Ελπιζω να σε ξανασυναντησω διοτι οπως εχω πει εχω περασει ομορφα μαζι σου οταν βρεθηκαμε....να περνας ομορφα
Απο εκει και περα @LION7 αφου δεν τσακωνομαι με αγνωστους τι σε κανει να νομιζεις οτι θα το κανω τωρα? Επισης σε αντιθεση με εσενα που η μερα περιλαμβανει μονο ενα πληκτρολογιο και μια αποτυχημενη προσπαθεια να τσιγκλισεις στο ακυρο παντα ατομα που δεν ξερεις η δικη μου μερα στην πραγματικοτητα δεν ξερεις τι περιλαμβανει.. οποτε οως θα μου την χαλασεις? Θα μου την χαλασεις με τα γραφομενα σου εδω μεσα? Θα παρω στα σοβαρα ενα ανωνυμο-ναυαγειο προφιλ που επιζητα την προσοχη αγνωστων με ακυρα ποστ?
εχεις να προσθεσεις κατι αλλο?
Αν οχι να σαι καλα ,αν ναι ριχτο.. χεστηκα
είπε το άτομο , που τα στατιστικά του λογαριασμού του, μάς δείχνουν ότι η μέση διάρκεια παραμονής online (από την εγγραφή ως σήμερα) είναι 6 ώρες και 19 λεπτά.Επισης σε αντιθεση με εσενα που η μερα περιλαμβανει μονο ενα πληκτρολογιο ενώ δεν ξερεις η δικη μου μερα στην πραγματικοτητα τι περιλαμβανει.
εχεις δικιοΝα ρωτήσω?όλα αυτά τι σχέση έχουν με το νήμα της κοπέλας?