xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.723
- Πόντοι
- 3.135
Μάτι δεν βλέπω και ανησυχώ , αλλά και έτσι αναστατώνεις κόσμο και κοσμάκι όμορφη.Διαθεσιμότητα για Σάββατο ως αργά βράδυ.
Μάτι δεν βλέπω και ανησυχώ , αλλά και έτσι αναστατώνεις κόσμο και κοσμάκι όμορφη.Διαθεσιμότητα για Σάββατο ως αργά βράδυ.
Αυτό έγραφα αλλά με πρόλαβες συναγωνιστή! Βγάζει γούστα το μάτι που βάζει στις φωτογραφίες!Μάτι δεν βλέπω και ανησυχώ , αλλά και έτσι αναστατώνεις κόσμο και κοσμάκι όμορφη.
δεν μπορώ πάλι μάνα μου...Διαθεσιμότητα για Σάββατο ως αργά βράδυ.
Αυτό έγραφα αλλά με πρόλαβες συναγωνιστή! Βγάζει γούστα το μάτι που βάζει στις φωτογραφίες!
@Xaramofaisδεν μπορώ πάλι μάνα μου...
Σύντομα θα έχει μάτι λοιπόν..
Όταν ανεβάζεις αυτά τα όμορφα που βλέπουμε....You raise hell!!!Διαθεσιμότητα για Σάββατο ως αργά βράδυ.
Χριστός Ανέστη....Σύντομα θα έχει μάτι λοιπόν..
Σύντομα θα έχει μάτι λοιπόν..
Καλή βραδιά Κυρία μου ή μάλλον Κυρίες μουΚαλό βράδυ σε όλους
τώρα.... άμα σου πω ότι καρφώθηκα στα υπέροχα οπίσθια της κυρίας Μαλβίνας και ούτε που πρόσεξα το ποτήρι και το γυναικείο χέρι που το κρατά, τι θα πεις???????Καλή βράδιά Κυρία μου ή μάλλον Κυρίες μου
Να προσέχεις καλύτερα αδερφέ και κύριε James. Ακόμα και γω που λατρεύω τα μάτια της , η συνολική εικόνα τα λέει όλατώρα, άμα σου πω ότι καρφώθηκα στα υπέροχα οπίσθια της κυρίας Μαλβίνας και ούτε που πρόσεξα το ποτήρι και το γυναικείο χέρι που το κρατά, τι θα πεις???????
Καληνύχτα αγρίμι μου εσύΚαλό βράδυ σε όλους
Γιατί με αποκαλείτε έτσι αγαπητέ εξάδελφε?υγ: Ψεύτη
Σε λίγο θα με κάνεις και ανηψιό; Ειστε ένας πανέξυπνος εσείς , κάποιες φορές σας πιάνω κάποιες όχιΓιατί με αποκαλείτε έτσι αγαπητέ εξάδελφε?
@Xaramofais - @Mythical Zoan - @xanthiforeverτώρα.... άμα σου πω ότι καρφώθηκα στα υπέροχα οπίσθια της κυρίας Μαλβίνας και ούτε που πρόσεξα το ποτήρι και το γυναικείο χέρι που το κρατά, τι θα πεις???????