Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.434
- Πόντοι
- 11.146
...θα ειναι κλειστος ο φιλολογικος συλλογος σημερα, λογω ακραιων συνθηκωνβρε βρε καλως την παρέα των άλλων νημάτων να τριγυρίζει αλλου
...θα ειναι κλειστος ο φιλολογικος συλλογος σημερα, λογω ακραιων συνθηκωνβρε βρε καλως την παρέα των άλλων νημάτων να τριγυρίζει αλλου
Αλεξιδοντο πρέπει να έχεις!Άπαπα... έχω αλεξίσφαιρο τσουτσουνι, κάνει αυτό?
τα κλιματιστικα με μηδεν εξω αποδιδουν ενα 30 - 35%, το inverter δεν βοηθα, ειναι για την οικονομιαΔεν έχει inverter o Bill ?
στο ειπα και αλλου για αυτο δεν υπαρχει σωτηριαΆπαπα... έχω αλεξίσφαιρο τσουτσουνι, κάνει αυτό?
...θα ειναι κλειστος ο φιλολογικος συλλογος σημερα, λογω ακραιων συνθηκων
...και το zoom, skype, teams αλλα αμα λαθεψει κανενας και ανοιχτουν καμερες θα γινει τς πουτανας, οπου φυγει-φυγειΥπαρχει και η Webex!
...και το zoom, skype, teams αλλα αμα λαθεψει κανενας και ανοιχτουν καμερες θα γινει τς πουτανας, οπου φυγει-φυγει
Άστο!λιγο of topic, αλλα τωρα με το ψυχος τα κλιματιστικα στα χοτελια δεν αποδιδουν και κρυωνουμε
Χρόνο να έχουμε και θα προσεγγίσουμε πολλά πράγματα... ξέρεις εσύ.... ιμπρεσιονισμό, εξπρεσιονισμό κ.τ.λ....Με ενδιαφερει η προσέγγιση σου !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνο να έχουμε και θα προσεγγίσουμε πολλά πράγματα... ξέρεις εσύ.... ιμπρεσιονισμό, εξπρεσιονισμό κ.τ.λ....
Χρόνο να έχουμε και θα προσεγγίσουμε πολλά πράγματα... ξέρεις εσύ.... ιμπρεσιονισμό, εξπρεσιονισμό κ.τ.λ....
Θα σε ζεστάνω σύντομα εντός ημερών
Τοσο χαλια; Εισαι κρυουλιαρικο κοριτσι ή αντικειμενικη;
Είναι , είναι . Με νορμάλ καιρό είμαστε μαζί στο xdream και τους έκανε ιστορία γιατί το νερό ήταν χλιαρό ...Τοσο χαλια; Εισαι κρυουλιαρικο κοριτσι ή αντικειμενικη;
Θα σου αφήσει και αρκετό χρόνο...........για να σκεφτείς....Χρόνο να έχουμε και θα προσεγγίσουμε πολλά πράγματα... ξέρεις εσύ.... ιμπρεσιονισμό, εξπρεσιονισμό κ.τ.λ....
Ξεπάγιασες κούκλα μου, ἔ;είμαι κρύουλιαρα χαχχα
Μα βέβαια …Χρόνο να έχουμε και θα προσεγγίσουμε πολλά πράγματα... ξέρεις εσύ.... ιμπρεσιονισμό, εξπρεσιονισμό κ.τ.λ....
Μάλλον το πρώτοΤοσο χαλια; Εισαι κρυουλιαρικο κοριτσι ή αντικειμενικη;
Χαχα πράγματι !!! Εκεί που πρέπει όμως όπως είπες ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες !!Είναι , είναι . Με νορμάλ καιρό είμαστε μαζί στο xdream και τους έκανε ιστορία γιατί το νερό ήταν χλιαρό ...
Στο κρεβάτι πάντως ανεβάζει τους βαθμούς στα κόκκινα !!
Ε ναι μετά ζεσταθηκαμε για τα καλά ...Χαχα πράγματι !!! Εκεί που πρέπει όμως όπως είπες ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες !!