Πρύτανης ΧΧl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 21
Πού? Πού???? Εγώ εσένα παντού!!!!<3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαίρετε κύριε πρύτανη σας φιλώ γλυκά
Πού? Πού???? Εγώ εσένα παντού!!!!<3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαίρετε κύριε πρύτανη σας φιλώ γλυκά
Ισχύει... το δαγκωσα χθες...λιγο of topic, αλλα τωρα με το ψυχος τα κλιματιστικα στα χοτελια δεν αποδιδουν και κρυωνουμε
Δεν έχει inverter o Bill ?Ισχύει... το δαγκωσα χθες...
Δεν έχει inverter o Bill ?
Της κακιάς ώρας Inverter...και τα Inverter , η διαφορά τους από τα "on-off" είναι ότι βγάζουν κατευθείαν θέρμανση... αλλά όλα τα μηχανήματα έχουν ένα εύρος λειτουργίας... δεν πα να'ναι Inverter, αν εχει ψύχος δεν θα δουλέψει σωστά...Δεν έχει inverter o Bill ?
να προτιμας τοτε τις ζεστες αγκαλιες γυρολογε ε γυρολογεΤης κακιάς ώρας Inverter...και τα Inverter , η διαφορά τους από τα "on-off" είναι ότι βγάζουν κατευθείαν θέρμανση... αλλά όλα τα μηχανήματα έχουν ένα εύρος λειτουργίας... δεν πα να'ναι Inverter, αν εχει ψύχος δεν θα δουλέψει σωστά...
Αν έχεις ένα καυτό μουνάκι δίπλα σου σε ζεσταίνει μία χαρά !Της κακιάς ώρας Inverter...και τα Inverter , η διαφορά τους από τα "on-off" είναι ότι βγάζουν κατευθείαν θέρμανση... αλλά όλα τα μηχανήματα έχουν ένα εύρος λειτουργίας... δεν πα να'ναι Inverter, αν εχει ψύχος δεν θα δουλέψει σωστά...
βρε βρε καλως τον γκεσταμπιτηβρε βρε καλως την παρέα των άλλων νημάτων να τριγυρίζει αλλου
Γίναμε φιλαράκια τώρα με την Μαριώ και ήρθαμε εδώ στης Αριάδνης να κάνουμε τεχνική ανάλυση στα κλιματιστικάβρε βρε καλως την παρέα των άλλων νημάτων να τριγυρίζει αλλου
Της κακιάς ώρας Inverter...και τα Inverter , η διαφορά τους από τα "on-off" είναι ότι βγάζουν κατευθείαν θέρμανση... αλλά όλα τα μηχανήματα έχουν ένα εύρος λειτουργίας... δεν πα να'ναι Inverter, αν εχει ψύχος δεν θα δουλέψει σωστά...
Γυρολογο με λεςνα προτιμας τοτε τις ζεστες αγκαλιες γυρολογε ε γυρολογε
Α εγω πάω όπου είμαι ευπρόσδεκτος...βρε βρε καλως την παρέα των άλλων νημάτων να τριγυρίζει αλλου
εγω θα σου ελεγα ευπροσδεκτε να αγορασεις ενα αλεξισφαιρο γιλεκοΑ εγω πάω όπου είμαι ευπρόσδεκτος...
βρε βρε καλως τον γκεσταμπιτη
Άπαπα... έχω αλεξίσφαιρο τσουτσουνι, κάνει αυτό?εγω θα σου ελεγα ευπροσδεκτε να αγορασεις ενα αλεξισφαιρο γιλεκο
Θα φτιάξω τζάκι ρε συ στο δωμάτιο... σιγά... θα φέρνω και τα κούτσουρα, κανα λουκανικακι , καστανα, καμιά πανσετα ...Τσικνοπέμπτη έρχεται εξάλλου..Πάρε ένα αερόθερμο United που είναι και φθηνό βάλτο σε μια σχολική τσάντα και πήγαινε σε ξενωδοχειο... καίει λίγο τα άντερα του αλλά γαμάει έτσι και αλλιώς δεν θα χρεωθεις εσύ τα 2000 watt...
Μια χαρά κάνει αναλ η Νικόλ, της οποίας ο κωλος είναι από άλλον πλανήτη (και έχω δει χιλιάδες τόσα χρόνια)!...η Νικολ κ η Αννα24 δεν κανουν anal! Επισης μιλαμε για την συγκεκριμενη κατηγορια (under 28), πιτσιρικες. Η Αννα Πιπινακι ειναι μιλφ πλεον! Οποτε, θεωρω οτι στην κατηγορια της, η μικρη ειναι τοπ!
Τσέχα εννοείται.Σύμφωνω για τις δυο αννες . Για ποια Νικολ λες τη ελληνίδα η τη Τσέχα ;
...προφανως μιλαμε για διαφορετικες! Εγω μιλαω για πιπινακια κ συγκεκριμενα γι αυτο, που δν δινει κωλαρακι δυστυχως!Μια χαρά κάνει αναλ η Νικόλ, της οποίας ο κωλος είναι από άλλον πλανήτη (και έχω δει χιλιάδες τόσα χρόνια)!
ΥΓ. Εκτός και αν μιλάμε για άλλη Νικόλ.