Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.440
- Πόντοι
- 11.146
...η αληθεια ειναι ειναι οτι ψιλοζοριστηκε, το παλεψε και τελικα τα καταφερε η μικρηΑν το νιώθεις εσύ ρε φίλε ακόμα, εκείνη τι πρέπει να πει???
...η αληθεια ειναι ειναι οτι ψιλοζοριστηκε, το παλεψε και τελικα τα καταφερε η μικρηΑν το νιώθεις εσύ ρε φίλε ακόμα, εκείνη τι πρέπει να πει???
Στο "εσιαξα" λιγάκι....νομιζεις οτι θα δεις τσοντα!Μετα τα πρωτα της μικρης θα εχεις χασει το φως σουγιατί για να δεις θα πρέπει να έρθει πρώτα
Αριάδνη μπορεί να κράζω για τα στησίματα και τις καθυστερήσεις αλλα εδώ οφείλω να πω ενα μεγάλο μπράβο.Αγάπες μου θέλω να πω κάτι που τελευταίως μου συμβαίνει συχνά, οτι κάποιοι μου ζητάνε σεξ χωρίς προφύλαξη! ΔΕΝ το έκανα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να το κάνω, όση πίεση ασκηθεί και όσα ανταλλάγματα δοθούν. Ο στόχος μου πάντα είναι η απόλαυση σας αλλά όχι εις βάρος της ασφάλειας, της δικής μου αλλά και της δικής σας που με τιμάτε με την επιλογή σας!
Ελπίζω να έγινα ξεκάθαρη και από εδώ!
Τα φιλιά μου!
Αγάπες μου θέλω να πω κάτι που τελευταίως μου συμβαίνει συχνά, οτι κάποιοι μου ζητάνε σεξ χωρίς προφύλαξη! ΔΕΝ το έκανα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να το κάνω, όση πίεση ασκηθεί και όσα ανταλλάγματα δοθούν. Ο στόχος μου πάντα είναι η απόλαυση σας αλλά όχι εις βάρος της ασφάλειας, της δικής μου αλλά και της δικής σας που με τιμάτε με την επιλογή σας!
Ελπίζω να έγινα ξεκάθαρη και από εδώ!
Τα φιλιά μου!
Ρεγγα παντού είσαι σαν και εμένα... μήπως είστε τριδυμες ρέγγες??Μπραβο σου Αριαδνη.
Λιγο παραπανω χρημα για σενα και λιγη παραπανω ηδονη για τον πελατη
ΔΕΝ εχουν καμια αξια οταν μιλαμε για σοβαρα θεματα υγειας.
Ολοι αυτοι που ειναι τοσο ανοητοι ας σκεφτουν τον πονο και την ταλαιπωρια που θα περασουν στην καλυτερη.
Γιατι αν τα πραγματα πανε πολυ ασχημα αλιμονο σε αυτους και πολλους αλλους που θα παρουν στο λαιμο τους.
Σκουφακι παντα στο κατω κεφαλι και στο πανω οταν κανει κρυο. Χαχαχα!
Ρεγγα παντού είσαι σαν και εμένα... μήπως είστε τριδυμες ρέγγες??
ΠΩΠΩ πολυ στενη φαινεσαι!!!
Δεν υπάρχουν στενά και φαρδιά μουνάκια φιλαράκι μου. Υπάρχουν λεπτά και χοντρά παπάρια...Στενο μουνακι και εσυ....αλλα οτι πρεπει για γλυψιμο!!
Εχεις ενα δικιο!!!!!!!Δεν υπάρχουν στενά και φαρδιά μουνάκια φιλαράκι μου. Υπάρχουν λεπτά και χοντρά παπάρια...
Έχω χίλια χαχαΕχεις ενα δικιο!!!!!!!
Ειναι και αυτο μια αποψηΔεν υπάρχουν στενά και φαρδιά μουνάκια φιλαράκι μου. Υπάρχουν λεπτά και χοντρά παπάρια...
Είπαμε ότι θα λέμε στρόγγυλες κουβέντες...Ειναι και αυτο μια αποψη
Διατίθεται με αυτό το "περιτύλιγμα";Καλησπέρα και καλή Κυριακή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα και καλή Κυριακή θα ήταν αν βλέπαμε και την φίρμα που την εκρυψες με την θολούρα. Πάλι καλά δηλαδής που δεν της έβαλες και καμία κοβιντ μάσκα ΚΝ95...Καλησπέρα και καλή Κυριακή
Θόλωσε το μάτι μου !!Καλησπέρα και καλή Κυριακή
Θόλωσε το μάτι μου !!
που την ειδες στενη μαν?στην φωτο ειναι τανασκελα.δεν φαινεται τιποτα.εκτος και το εχεις γαμισει το μωρακι.ΠΩΠΩ πολυ στενη φαινεσαι!!!
Στενη μου φαινεται εμενα!!!που την ειδες στενη μαν?στην φωτο ειναι τανασκελα.δεν φαινεται τιποτα.εκτος και το εχεις γαμισει το μωρακι.