The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
ATM
Ass To Mouth
Αυτο να προσθεσεις κουκλα μου για τον Jorge !!!
Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα!!!
ATM
Ass To Mouth
Αυτο να προσθεσεις κουκλα μου για τον Jorge !!!
όλα καλά και όλα ωραία, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα εδώ, που μου το επεσήμανε φίλος ;)
στην αγγελία και στο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=172322]προφί
όλα καλά και όλα ωραία, αλλά έχουμε ένα πρόβλημα εδώ, που μου το επεσήμανε φίλος ;)
στην αγγελία και στο www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=172322]προφί
Περίπτωση Βερόνικας, Νάγιας, Μαριαλεννας, Αγγελικής…
Στέλνεις π.μ. και ανάλογα ποιος είσαι παίρνεις τηλέφωνο. Αν είσαι ας πούμε ο ioannisp71 να μοιράζεις φιλάκια και 10αρια παντού το παίρνεις αμέσως, αν γράφεις και κακές κριτικές παίρνεις τον πούλο!!!!
Τύπε μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Οι κοπέλες που αναφέρεις τουλάχιστον ξέρουμε, ξέρω ( πλην Ναγιας δεν την έχω πάρει) ότι υπάρχουν αλλά κ τι υπηρεσίες προφέρουν και όσο αφορά την Αγγελική από όσο μπορώ να γνωρίζω μιας είναι είναι από τις στάνταρ κ συχνές μου επιλογές δεν κάνει profile control αλλά κάνει ελάχιστα ραντεβού! Η αρετουλα μας εμφανίστηκε από το πουθενά την ώρα που εξαφανίστηκε η ιλιαννα και δεν υπάρχει καν τηλέφωνο! Αυτό είναι το περίεργο + ότι ο zebu γνωστός θερμός υπερασπιστής Βερόνικας εμφανίστηκε ξανά και μου έκανε παρατήρηση για κάτι που σχολίασα και όχι τόσο καιρό στην ιλιανα που την κράζω οπως κ οι περισσότεροι!Πολλές συμπτώσεις τύπε!Περίπτωση Βερόνικας, Νάγιας, Μαριαλεννας, Αγγελικής…
Στέλνεις π.μ. και ανάλογα ποιος είσαι παίρνεις τηλέφωνο. Αν είσαι ας πούμε ο ioannisp71 να μοιράζεις φιλάκια και 10αρια παντού το παίρνεις αμέσως, αν γράφεις και κακές κριτικές παίρνεις τον πούλο!!!!
Δεν σε πιάνω τύπε....και είσαι off topic! Κρατά την άποψη σου κ ότι θέλεις με pm όταν ξεμπλοκαρεις!Δεκαρα δεν δινω ποια κραζεις πλεον και ποια οχι ρε αποκ. Ουτε την υποστηριξα ουτε τιποτα. Και ουτε θα με ξανα δεις να υποστηριζω και την βερονικα μιας και αναφερθηκες Βαρα στο ψαχνο λοιπον.
Τωρα για το αγαπημενο σου 80αρι που σχολιασα και μου εκανες πολυ σωστα την πσρατηρηση σε προηγουμενο σχολιο σου οτι αφου δεν με νοιαζει γιατι σε σχολιαζω... Πρωτος ηρθες να με σχολιασεις και να με κραξεις αν θυμασαι για το αν κρινονται πολλα η οχι αυτα που εχω δωσει.... Στης βερονικας αν θυμασαι...
καλησπερα σας!Ειμαι 19χρονων και μου αρεσει οτι σας αρεσει...
θα ηθελα να ανοιξω και εγω ενα θεμα με το ονομα μου Aretoula19
ευχαριστω πολυ.
τσιμοθκι ακαποτο η γκωνλικοσ ερωτασ απο μπισο ντριπα κ μετα χισιμο μαπς εξ εβλογης αποστασεως παντοθ με μποκακε κ κρεμπιεκακε ζεστο ριζογαλο κανετε?αν καποιος θελει κατι αλλο που θεωρει οτι ειναι ιδιαιτερο με χαρα να το συζητησουμε
[size=10pt]ΓΤΠΚ[/size] το ξεχασες αυτο αδελφε Ελληνα....Πολυ σημαντικη σταση...ΑΚΑ = Ακάποτη πίπα
CIM = Χύσιμο στο στόμα
COF = Χύσιμο στο πρόσωπο
FOM = Γαμήσι στο στόμα
COB = Χύσιμο στο σώμα
A-Level (anal) = πρωκτικό
69 = Η Εξήντα εννέα ή 69 είναι μια στάση στο σεξ, στην οποία δύο άτομα ευθυγραμμίζονται έτσι ώστε το στόμα
του κάθε ατόμου να είναι στα γεννητικά όργανα του άλλου και να κάνουν ταυτόχρονα στοματικό έρωτα
68 = Στην ουσία πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης 69, μόνο που εδώ το ζευγάρι καλείται να επιλέξει
κάθε φορά ποιός θα βρεθεί στο επίκεντρο της στάσης, καθώς ο άλλος σύντροφος θα του παρέχει ερωτική
απόλαυση με στοματικό έρωτα.
Κρεμπιές = Η εκσπερμάτιση χωρίς προφύλαξη μέσα στο αιδοίο (ή σε όποια άλλη οπή τέλος πάντων) καθώς και
(ειδικά στις τσόντες) το να βγαίνει εν συνεχεία το χυμένο σπέρμα από την οπή και να πέφτει στο δάπεδο
(ή όπου αλλού)
Ξεκίνα να μαθαίνεις αυτά και μόλις τα αποστηθίσεις θα σου μάθω και τα υπόλοιπα.
Συμφωνω με τον APOC η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ανηκει σε αλλη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΑΑ οχι μονο σαν Γυναικα αλλα και ειναι και πολυ καλο παιδι !Τύπε μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! Οι κοπέλες που αναφέρεις τουλάχιστον ξέρουμε, ξέρω ( πλην Ναγιας δεν την έχω πάρει) ότι υπάρχουν αλλά κ τι υπηρεσίες προφέρουν και όσο αφορά την Αγγελική από όσο μπορώ να γνωρίζω μιας είναι είναι από τις στάνταρ κ συχνές μου επιλογές δεν κάνει profile control αλλά κάνει ελάχιστα ραντεβού! Η αρετουλα μας εμφανίστηκε από το πουθενά την ώρα που εξαφανίστηκε η ιλιαννα και δεν υπάρχει καν τηλέφωνο! Αυτό είναι το περίεργο + ότι ο zebu γνωστός θερμός υπερασπιστής Βερόνικας εμφανίστηκε ξανά και μου έκανε παρατήρηση για κάτι που σχολίασα και όχι τόσο καιρό στην ιλιανα που την κράζω οπως κ οι περισσότεροι!Πολλές συμπτώσεις τύπε!
Μποστ ή αλβανο ?τσιμοθκι ακαποτο η γκωνλικοσ ερωτασ απο μπισο ντριπα κ μετα χισιμο μαπς εξ εβλογης αποστασεως παντοθ με μποκακε κ κρεμπιεκακε ζεστο ριζογαλο κανετε?