Επισκέπτης
Ε δεν το πολυέψαξε.... ειπε τα κάνει όλα
θα παρακαλουσα βρε παιδια να μου κανετε μια επεξηγηση στις συντομογραφιες που χρησιμοποιειτε στην ελληνικη μεταφραση τους για να μην κανω λαθη στο μελλον..
ωραια.απλα ηθελα να καταγραφει.εχεις μηπως ξαναδουλεψει καπου?σε στουντιο η μπαρ ενδεχομενως?Ελληνιδα ανεξαρτητη 19 χρονων :-* :-* :-* :-*
Φανταζεσαι τυπε να πηγαινε καποιος να εσκαγε 150 και να ζηταγε Α-level και να του ελεγε τι ειναι αυτο???Να της απαντουσε πισω πορτα και να ελεγε ααα δεν κανω. Προσωπικα δεν θα της εδινα cents λογο ψευδων υπηρεσιων η για να μην με πει κανεις κακο θα της εδινα 80.θα μαθει ρε apoc, δωσε λιγο χρονο..
Φανταζεσαι τυπε να πηγαινε καποιος να εσκαγε 150 και να ζηταγε Α-level και να του ελεγε τι ειναι αυτο???Να της απαντουσε πισω πορτα και να ελεγε ααα δεν κανω.
Προσωπικα δεν θα της εδινα cents λογο ψευδων υπηρεσιων η για να μην με πει κανεις κακο θα της εδινα 80 εαν ηταν καλη στα υπολοιπα.Βλέποντας την λιστα , κι άλλα δεν θα κάνει. Αναμενουμε
α λεβελ εννοει μονο σε πρωτους οροφους των χοτελ.. πηγαινειΦανταζεσαι τυπε να πηγαινε καποιος να εσκαγε 150 και να ζηταγε Α-level και να του ελεγε τι ειναι αυτο???Να της απαντουσε πισω πορτα και να ελεγε ααα δεν κανω.
Οσες φορες εχω δει (ντυμενο) ωραιο κορμι πλην εξαιρεσεων και γυρναει φατσα εκανα το σταυρο μου . Μαλλον ειμαι γκαντεμης...α λεβελ εννοει μονο σε πρωτους οροφους των χοτελ.. πηγαινει
παντως η φωτο ειναι σουπερ, ενα τοσο ομορφο κορμι σιγουρα θα κρυβει σουπερ προσωπο. αυτο λεει η διαισθηση μου
Εσύ τώρα ρε παίχτη τι ζόρι τραβάς....? Εσένα θα γαμησουμε....Παλικάρι,μήπως να σε πληρώσει κιόλας;
Μια χαρά είναι η κοπέλα,και δε ζητάει πολλά.Αν ειναι και στις επιδόσεις καλή,κάτι που πρέπει να δοκιμαστεί για να εξαχθεί συμπέρασμα,τα αξίζει όσα ζητάει.
θα παρακαλουσα βρε παιδια να μου κανετε μια επεξηγηση στις συντομογραφιες που χρησιμοποιειτε στην ελληνικη μεταφραση τους για να μην κανω λαθη στο μελλον..
ΑΚΑ = Ακάποτη πίπα
CIM = Χύσιμο στο στόμα
COF = Χύσιμο στο πρόσωπο
FOM = Γαμήσι στο στόμα
COB = Χύσιμο στο σώμα
A-Level (anal) = πρωκτικό
69 = Η Εξήντα εννέα ή 69 είναι μια στάση στο σεξ, στην οποία δύο άτομα ευθυγραμμίζονται έτσι ώστε το στόμα
του κάθε ατόμου να είναι στα γεννητικά όργανα του άλλου και να κάνουν ταυτόχρονα στοματικό έρωτα
68 = Στην ουσία πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης 69, μόνο που εδώ το ζευγάρι καλείται να επιλέξει
κάθε φορά ποιός θα βρεθεί στο επίκεντρο της στάσης, καθώς ο άλλος σύντροφος θα του παρέχει ερωτική
απόλαυση με στοματικό έρωτα.
Κρεμπιές = Η εκσπερμάτιση χωρίς προφύλαξη μέσα στο αιδοίο (ή σε όποια άλλη οπή τέλος πάντων) καθώς και
(ειδικά στις τσόντες) το να βγαίνει εν συνεχεία το χυμένο σπέρμα από την οπή και να πέφτει στο δάπεδο
(ή όπου αλλού)
Ξεκίνα να μαθαίνεις αυτά και μόλις τα αποστηθίσεις θα σου μάθω και τα υπόλοιπα.
ΑΚΑ = Ακάποτη πίπα
CIM = Χύσιμο στο στόμα
COF = Χύσιμο στο πρόσωπο
FOM = Γαμήσι στο στόμα
COB = Χύσιμο στο σώμα
A-Level (anal) = πρωκτικό
69 = Η Εξήντα εννέα ή 69 είναι μια στάση στο σεξ, στην οποία δύο άτομα ευθυγραμμίζονται έτσι ώστε το στόμα
του κάθε ατόμου να είναι στα γεννητικά όργανα του άλλου και να κάνουν ταυτόχρονα στοματικό έρωτα
68 = Στην ουσία πρόκειται για μια παραλλαγή της στάσης 69, μόνο που εδώ το ζευγάρι καλείται να επιλέξει
κάθε φορά ποιός θα βρεθεί στο επίκεντρο της στάσης, καθώς ο άλλος σύντροφος θα του παρέχει ερωτική
απόλαυση με στοματικό έρωτα.
Κρεμπιές = Η εκσπερμάτιση χωρίς προφύλαξη μέσα στο αιδοίο (ή σε όποια άλλη οπή τέλος πάντων) καθώς και
(ειδικά στις τσόντες) το να βγαίνει εν συνεχεία το χυμένο σπέρμα από την οπή και να πέφτει στο δάπεδο
(ή όπου αλλού)
Ξεκίνα να μαθαίνεις αυτά και μόλις τα αποστηθίσεις θα σου μάθω και τα υπόλοιπα.
Ωχ ωχ ωχ καλως τον να....!Την εχεις δοκιμασει τυπε? Η Κοπελια ειπε καθε κριτικη δεκτη εσυ τωρα τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου?apoc είπαμε να μην ξανα μιλήσει ο ένας στον άλλον, και μάλιστα με παράθεση. Παράθεση δεν σου έκανα, αλλά δεν αντέχω ρε σύ! Εντάξει το καταλάβαμε! Το πλαφόν σου δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ στην βίζιτα. Μην κάνεις ότι παρεξηγήθηκες επειδή δεν ξέρει τις ορολογίες...
Καλώς σε βρήκα!Ωχ ωχ ωχ καλως τον να....!
Καλώς σε βρήκα!
Οσο για το budget μου μπορει ο the Greek να επιβεβαιωσει οτι δεν φτανει μονο τα 80 αλλα ισως οσα βγαζεις εσυ το μηνα.Καλώς σε βρήκα!