[size=14pt]Καθόμανε και έπινα τον καφέ μου. Χάζευα κάτι τσόντες και λέω για να δω τι θα γαμήκουμε. Α, τι έχουμε έδωπα; τι είναι αυτή η Αρετούλα; Για να στείλουμε ένα μήνυμα να δούμε μπας και κάτσει...περίμενα περίμενα τίποτα. Κάποια στιγμή το βραδάκι τσουπ σκάει το μήνυμα. Έλα ρε μωρό έχεις τηλέφωνο να κανονίσουμε; Να και το δεύτερο μήνυμα με το τηλεφωνάκι.
"Μπορείς ρε μωρό για το βράδυ κέντρο;"
"Ναι αγάπη μπορώ."
"Σε περιμένω 10 στον Μπίλαρο, όχι τον Καραπιάλη, αλλά το Χοτέλι."
Ανοίγω την πόρτα και τι να δω: τι μωρό είσαι συ; Τη γραμματέα μου θα γαμήσω σήμερα και ήρθες ντυμένη έτσι;
Τι να σε τρατάρουμε; “Vodka πάγο”. Ώπα ρε, εσύ είσαι για πολλά γούστα.
Μπλα μπλα κι έτσι.
"Να πάω για μπάνιο αγάπη;"
"Πάνε ρε καύλα."
Πλάτσα πλούτσα μέσα το μωρό και να σου το μπροστά μου γυμνό και με τις γόβες φορεμένες.
Ω ρε μάγκα πετάγομαι από το κρεβάτι και την πλακώνω στα γλωσσόφιλα.
“Μωρό ωραία μυρίζεις. Τι άρωμα φοράς;”
"Τι λες ρε μανδάμ; Για αρώματα θα μιλάμε; Πάρε στο στόμα τον Μπάμπη."
Σλουρπ σλουρπ, σαλιατα μαλιατα, δεν αντέχω και τη στήνω στον καθρέφτη. Πάρτα ρε μανταμίτσα. Αχ ναι αγάπη σκίσε με. Ω ρε φίλε πάλι ο Μπάμπης με πρόλαβε και έφτυσε το σπέρμα.
Καπνίζεις μωρό; Έλα να κάνουμε ένα τσιγαράκι να χαλαρώσουμε και να πούμε καμιά μαλακία. Λίγες μαλακίες όμως γιατί σήμερα έχω πολλές καύλες έτσι όπως σε είδα. Τη φιλάω λίγο στο λαιμό και αρχίζει τα αχ βαχ το μικρό. Α ρε καύλα η νιότη. Πάλι σηκώθηκε ο μαλάκας ο Μπάμπης; Για δοκίμασε λίγο τη γεύση του...
Ω ρε φίλε την πουτσίσαμε με το πιτσιρίκι. Εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλα μας. Άνοιξε τα πόδια ρε καύλα να σε γαμήσω
Αχ ρε καύλα. Στήσου στα τέσσερα μωρή. Τι γραμματέας είσαι; κάνε ότι σου λέω. “Μάλιστα κύριε”. Kράτα ρε μωρό στον τοίχο γιατί θέλω να σε τρυπήσω.
Αααααααχ πάρτα μέσα. Α ρε Μπάμπη πάλι δεν άντεξες.
Πως να αντέξει και αυτός ο μαλάκας...
Πιμιά δεν θα απαντήσω. Στείλτε της και θα σας απαντήσει αν είναι. Σας αφήνω για να δω ποιά θα είναι η επόμενη που θα χύσω.
Μπα Μπάι[/size]