Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Δυνατό!!!
Για μαλακία πρώτος είσαι,
με 10 μηνύματα μέσο όρο το χρόνο τυπε μάλλον Εσυ είσαι ειδικός στις μαλακιες...!Για μαλακία πρώτος είσαι,
Φιλαράκι,δεν ξοδεύω πολύ χρόνο γενικά στο site μιας και γαμαω και κοπέλες μή επαγγελματίες ....με 10 μηνύματα μέσο όρο το χρόνο τυπε μάλλον Εσυ είσαι ειδικός στις μαλακιες...!
Τι κάνετε μωρακια;
ωραιο μωρο!!!Τι κάνετε μωρακια;
Φιλαράκι,δεν ξοδεύω πολύ χρόνο γενικά στο site μιας και γαμαω και κοπέλες μή επαγγελματίες ....
Το ότι γράφω λίγα δεν σήμαινει ότι είναι μαλακίες ,το αντίθετο είναι το πιθανότερο!!οταν γράφεις πολλά λες μαλακίες...
Δεύτερο, για την ακρίβεια των λόγων μου και της ακεραιοτητας μου ξέρουν αυτοί που ζήτησαν βοήθεια από εμένα με προσωπικά μηνύματα για διάφορα θέματα, χωρίς να έχω καμία προσωπική βλέψη
Τρίτον την έκφραση σαν την κοπέλα μου την είπα για συγκεκριμένο λόγω....που περισσότερο ήθελα να ευχαριστήσω την Αρετή,ο τυπάς απλά δεν ήξερε τι παίχτηκε και πως ήταν μια συνάντηση για να μπορεί να κρίνει πως και γιατί είπα αυτό που είπα.....
Τέλος....το έγραψα για να δείξω ότι η αρετή κατά την προσωπική μου απόψη είναι περισσότερο gf κατάσταση...
ποτε εγινε αυτο;πληροφορίες αναφέρουν πως σταματησε...
Πέρασες καλά? Σου έκανε και αυταρχικό? Δαχτυλάκι σου έβαλε??
Ρωτάω γιατί ξέρω ότι ψάχνεσε και γουστάρεις. Για πες????
Αδελφε δεν ειναι θεμα διαχειριστη. Η καθε κοπελα βαζει στο προφιλ της οτι θέλειπαιδια σορρυ , πολλα ελλειπη προφιλ κοριτσιων βλεπω...ποιος ειναι διαχειριστης ..;
κατω απο καθε γλομπεο-προφιλ κοριτσιου που λεει οτι δουλευει ως call-girl θα πρεπει να εχει γραμμενο τηλεφωνο, φωτογραφιες , προγραμματα και τιμες ...αλλιως να μην ασχολειτε κανεις... και αναφερομαι για το thread '' Call-girls Αθήνα'' ....
ολα αυτα,μαν,που αναφερεις μπορεις να τα μαθεις,στελνοντας πμ,στην εκαστοτε κοπελα,που σε ενδιαφερει.παιδια σορρυ , πολλα ελλειπη προφιλ κοριτσιων βλεπω...ποιος ειναι διαχειριστης ..;
κατω απο καθε γλομπεο-προφιλ κοριτσιου που λεει οτι δουλευει ως call-girl θα πρεπει να εχει γραμμενο τηλεφωνο, φωτογραφιες , προγραμματα και τιμες ...αλλιως να μην ασχολειτε κανεις... και αναφερομαι για το thread '' Call-girls Αθήνα'' ....
δε μπαινω συχνα...αλλα οποτε μπαινω να βρω καποιο κοριτσι θελω να βρισκω πληροφοριες στα σβελτα..οχι να καθομαι δυο ωρες να ψανχω ενα σωρο προφιλ και ποστ για να μαθω πληροφοριες...αν η καθε κοπελα δε βαζει πληροφοριες , τοτε αυτο ειναι αντιεπαγγελματικο και δε θα πρεπει να προτιματε απο τον κοσμο..
οποτε,επειδη ετσι και αλλιως ΜΟΝΟ ερωτησεις κανεις εδω και 7 χρονια,παρε καμια εφημεριδα,και ολο και κατι θα βρεις.δε μπαινω συχνα...αλλα οποτε μπαινω να βρω καποιο κοριτσι θελω να βρισκω πληροφοριες στα σβελτα..οχι να καθομαι δυο ωρες να ψανχω ενα σωρο προφιλ και ποστ για να μαθω πληροφοριες...αν η καθε κοπελα δε βαζει πληροφοριες , τοτε αυτο ειναι αντιεπαγγελματικο και δε θα πρεπει να προτιματε απο τον κοσμο..
δε μπαινω συχνα...αλλα οποτε μπαινω να βρω καποιο κοριτσι θελω να βρισκω πληροφοριες στα σβελτα..οχι να καθομαι δυο ωρες να ψανχω ενα σωρο προφιλ και ποστ για να μαθω πληροφοριες...αν η καθε κοπελα δε βαζει πληροφοριες , τοτε αυτο ειναι αντιεπαγγελματικο και δε θα πρεπει να προτιματε απο τον κοσμο..