TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Καλά η δική μου πρωϊνή κριτική δεν σου άρεσε?????
Την θέλεις και σε καρτέλα?
Να τα έχουμε και επίσημα.
Πολύ ηρεμία όμως .....
Καλά η δική μου πρωϊνή κριτική δεν σου άρεσε?????
Την θέλεις και σε καρτέλα?
να ρωτησω /απαντησω ;;;;Οποίος αγόρασε όπως λέτε είχε δει τις φωτογραφίες τις ξανθιές έτσι και αλλιωσ Δεν είχα άλλες. Παντως δεν μου είπε κανείς ! Α είσαι μελαχρινή δεν σε θέλω.
Χθες που έβγαλα νέες φωτογραφίες τις έβαλα εδώ!
Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και δεν είναι ψεύτικες όπως μου λένε κάποιοι και έτσι ακριβώς έιναι είναι ο κωλος μου. Τώρα αν βρεθεί κάποιος από χθες και θέλει να το επιβεβαιώσει καλώς να το κάνει!
γιατι δεν δοκιμάζεις;; μπορεί να φανείς τυχερός!Ωρες ωρες ζηλευω τους παλιους εδω μεσα, γτ ξερω οτι θα γαμησουν κατι τετοια μουνακια πρωτοι απο ολους. :/
Ωρες ωρες ζηλευω τους παλιους εδω μεσα, γτ ξερω οτι θα γαμησουν κατι τετοια μουνακια πρωτοι απο ολους. :/
γιατι δεν δοκιμάζεις;; μπορεί να φανείς τυχερός!
Παναθεμά σε!θα την παρεις στρωμενη τυπε
Κοιτα προπερσυ εγινα μελος εδω και ασχολουμαι περισσοτερο τον τελευταιο καιρο . Γενικα εχω στελει και σε κοπελες παρομοιας φασης, οπως ναγια, βερονικα κτλπ καμποσες φορες και ποτε δεν απαντησαν , επειδη μαλλον βλεπουν οτι δεν ειμαι παλιο μελος.
Το χω παραπονο. Βαριεμαι να τους λεω ολοι την ωρα οτι εχω εναν 20χρονο φρεσκο πουτσο, μπας και καβλωσουν .
Εμ τύπε αυτό είναι το λάθος σου! Λες είσαι 20 ετών άρα σκέφτονται σιγά μην έχει 200-250-350 για 1 ώρα + hotel. Δεν είμαστε στο στρατό ρε φίλε για παλιούς κ νέους!!Κοιτα προπερσυ εγινα μελος εδω και ασχολουμαι περισσοτερο τον τελευταιο καιρο . Γενικα εχω στελει και σε κοπελες παρομοιας φασης, οπως ναγια, βερονικα κτλπ καμποσες φορες και ποτε δεν απαντησαν , επειδη μαλλον βλεπουν οτι δεν ειμαι παλιο μελος. Το χω παραπονο. Βαριεμαι να τους λεω ολοι την ωρα οτι εχω εναν 20χρονο φρεσκο πουτσο, μπας και καβλωσουν .
αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα μλκ με βγήκε ο καφές από την μύτη-μάτια-αυτιά! ΑχαχαχαχαχαχαχαΑυτό είναι το πρόβλημα!!! Για δοκίμασε και έτσι όπως σου γράφω παρακάτω.
[size=11pt]"Είμαι 68 ετών και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ. Βέβαια μου σηκώνεται σπάνια αλλά έχω πολλά λεφτά αισθήμαστα. Μου αρέσει να βλέπω κοριτσάκια να παίζουν με το νινί τους. Είμαι κολλητός του Ioannisp71." [/size]
Για ξαναδοκίμασε έτσι. Μπορεί να πιάσει.
Τυπε ο ioannis είχε εξαφανιστεί για 3 περίπου χρόνια κ η Βερόνικα έγραψε κριτική για το ποσό καλος ήταν! Ο Έλληνας σίγουρα μπορεί να στο εξηγήσει καλύτερα!χαχαχαχαχα αυτον τον "ioannisp71" δεν τον ξερω αλλα ακουγεται πολυ το ονομα του τωρα τελευταια. Ωρα να αρχισουν τα κονε.
Επισης δεν θελω να υπογραψω την χιλοπιτα που θα φαω απο την Αρετουλα, αλλα σε καποιες φωτο, μου φαινεται οτι εχει χοντρες γαμπες-πατουσες.
Τυπε ο ioannis είχε εξαφανιστεί για 3 περίπου χρόνια κ η Βερόνικα έγραψε κριτική για το ποσό καλος ήταν! Ο Έλληνας σίγουρα μπορεί να στο εξηγήσει καλύτερα!
Πριν ενηλικιωθεί προφανώς μια κ το 2014-2017 ήταν 19ετων σταθερά!!!Τον θυμόταν από μικρή βρε... για αυτό.
Εμ τύπε αυτό είναι το λάθος σου! Λες είσαι 20 ετών άρα σκέφτονται σιγά μην έχει 200-250-350 για 1 ώρα + hotel. Δεν είμαστε στο στρατό ρε φίλε για παλιούς κ νέους!!
ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ και δεν βρει τα λεφτα της πανω στο κομοδινο να με κανει ρεπορτ και περμα-μπαν απο το φορουμ.
Δεν είπα ότι δεν τα έχεις σου είπα το σκέφτονται. Δοκίμασε αυτό που σου γράφει ο Έλληνας ποιο πάνω κ θα πετύχεις Σίγουρα!ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ και δεν βρει τα λεφτα της πανω στο κομοδινο να με κανει ρεπορτ και περμα-μπαν απο το φορουμ.
(εννοειται πως δεν τα αφηνω στο κομοδινο, δεν ειμαι και τοσο μαλακας χαχαχαχα αλλα παντα ρωταω αν τα θελει στην αρχη)
Δοκίμασε αυτό που σου γράφει ο Έλληνας ποιο πάνω κ θα πετύχεις Σίγουρα!
το αιδοίο είναι σταθερή απασχόληση για τις γυναίκες, δεν ξεμένουν ποτέ μα ποτέ!!Αρετούλα, χαμός γίνεται στο post σου. Βλέπω να κάνεις χρυσές δουλειές ! ;) Respect σε όποιον είχε είχε τη φαεινή ιδέα να βγεις στη βίζιτα !
Οι γυναίκες έχετε ένα μεγάλο όπλο που είναι το μουνί σας και μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτό...