Λοιπόν... να γράψω και εγώ μία κριτική για την όμορφη κορασίδα.
Γιατί... να τα λέμε όλα. Στην φώτο η μικρή είναι για πολλές ευχές!!!
Την Αρετούλα την συνάντησα εδώ μέσα στο νήμα.
Στην αρχή δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθότι ασχολιόμουν με τα νήματα των SINNERS, της Βερόνικας που μου χρωστάει μία μύγα
και της Ηλιάνας που κάνει ΦΟΥΛ τα πάντα αποστειρωμένα και μόνο με προφύλαξη για 200 εβραίους.
Η Αρετούλα είναι μία γλυκιά μικρή νεόφερτη εταίρα, πολύ καλά δασκαλεμένη από πριν μπει στο bou. Ευλόγησον τον καλοθελητή!
Σκοπός της ήταν να μπει σε ένα πολύ κλειστό κύκλο με περιορισμένα άτομα (στο bourdela) για να κάνει λίγα και καλά ραντεβού των 140 εβραίων.
Δεν της αρέσει να λαμβάνει 50 πμ την ημέρα. Θέλει μόνο 2-3 και καλά (τύπου Ioannisp71).
Στην φώτο όπως παρατηρείται, δεν βρίσκετε σε ένα όποιο και όποιο χοτέλι. Δεν είναι κοινώς γαμιστρώνα των 20 ευούρο.
Η υψηλή κλάση της δεν της επιτρέπει να κάνει ότι κάνουν οι κοινές θνητές ιερόδουλες.
Στην φώτο, ο απρόσωπος πελάτης/φωτογράφος/δάσκαλος/καλοθελητής του bou, έιναι για την όμορφη ιερόδουλη, είναι ένας λακωνικός χαρακτήρας
ενός φιλμ νουάρ, που τον αποκαλύπτει λίγο μέσα από την παρατήρηση των τελετουργικών ασχολιών του και την αόρατη έκφραση του προσώπου του
που χαλαρώνει μόνο προς το φινάλε.
Το αρσενικό λακωνικό αναφέρετε στο λακωνικό κυνηγόσκυλο που λέγετε κύων. Επρόκειτο για ειδικά εκπαιδευμένο "κυνηγετικό σκυλί ιερόδουλων".
Στην Αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αρχαία Κόρινθο όπου λειτουργούσε το μοναδικό ιεροδουλείον πανελλαδικώς και βρισκόταν στο Ναό
της Πανδήμου Αφροδίτης με χίλιες ιερόδουλες, αυτά τα αρσενικά λακωνικά τα ονόμαζαν
[size=12pt]πορνοβοσκούς[/size], όπου είχαν την επίβλεψη και προστασία των εταίρων.
Τα όμορφα μαύρα μαλλιά της, το λεπτό και καλλίγραμμο σώμα, με δύο στήθη «σαν κυδώνια» μου θύμισαν την Λαΐς, την πιο περιζήτητη εταίρα
στην Αρχαία Ελλάδα. Ήταν τόσο περιζήτητη, που τολμούσε να ζητάει υπέρογκα ποσά από τους πελάτες της. Ο φιλόσοφος Σωτίων υποστήριζε, ότι η παροιμιώδης
έκφραση «οὐ παντὸς ἀνδρὸς ἐς Κόρινθον ἔσθ’ ὁ πλοῦς», δηλαδή «δεν είναι για όλους τους άνδρες η Κόρινθος», αναφερόταν στις «τσουχτερές» τιμές της εταίρας
Λαΐδας, που δεν μπορούσαν να πληρώσουν όλοι.
Ο μεγάλος Αθηναίος ρήτορας Δημοσθένης, ήταν ένας απ’ τους επίδοξους εραστές της Λαΐδας. Όταν, όμως, άκουσε το ποσό που θα έπρεπε να καταθέσει,
για να απολαύσει μία νύχτα μαζί της, άλλαξε γνώμη και της απάντησε «οὐκ ὠνοῦμαι μυρίων δραχμῶν μεταμέλειαν», δηλαδή «δεν αγοράζω με δέκα χιλιάδες
δραχμές κάτι που αργότερα θα μετανιώσω». Δέκα χιλιάδες δραχμές αντιστοιχούσαν σε περίπου 2.000 ευρώ, αν οι υπολογισμοί των ειδικών είναι σωστοί....
Το δέρμα της εταίρας ήταν εξίσου λευκό και αψεγάδιαστο που μου θύμισε μία άλλη διάσημη εταίρα της αρχαίας Ελλάδας... την Φρύνη.
Όπως πολλές άλλες εταίρες, έτσι και η Φρύνη φημιζόταν για τις «τσιμπημένες» τιμές της. Μία νύχτα μαζί της κόστιζε μία μνα, δηλαδή
εκατό δραχμές. Το ποσό ήταν τεράστιο, αλλά κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος. Λέγεται ότι η Φρύνη άλλαζε τις τιμές, ανάλογα με τη
συμπάθεια που έτρεφε για τον κάθε πελάτη της. Αντιθέτως, όταν αντιπαθούσε κάποιον, αρνούνταν να τον δεχτεί ως πελάτη, όσα χρήματα κι αν της έδινε.
Αυτά... ελπίζω να βοήθησε η κριτική μου.