You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αρχαία Μέλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 233
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλωσορίζω ένα από τα ΤΟΤΕΜ του site!Να θυμόμαστε οι παλιότεροι και να μαθαίνουμε όλοι μας!
Τα σέβη μου!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 6.515
Γιατί είναι 50+ έχουν αραξει με μια μόνιμη η έχουν αραξει γενικωςΕγώ έχω μια απορία...
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των παλιών έχει τόσα λίγα μηνύματα και κριτικές?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Ωχχχ να ετοιμάζομαι κι εγω σιγα σιγα δλδΓιατί είναι 50+ έχουν αραξει με μια μόνιμη η έχουν αραξει γενικως
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 356
- Πόντοι
- 36
Ας βάλω και εγώ την ημερομηνία εγγραφής μου
Θυμάμαι οτι έψαχνα μια λύση για ένα πρόβλημα σε PC και βρήκα το site. Ετσι κόλλησα.
Θυμάμαι οτι έψαχνα μια λύση για ένα πρόβλημα σε PC και βρήκα το site. Ετσι κόλλησα.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 6.515
Ε ναι ρε τυπε, 50 - 60 έχεις βαρεθεί τις αναζητήσεις, έχεις βρει κάτι πιο σταθερό η τα 'χεις παρατησει και μπαίνεις για την κουβερτουλα εδώ, γι αυτό τα θέματα ποικιλης υλης υπερτερουνΩχχχ να ετοιμάζομαι κι εγω σιγα σιγα δλδ
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.315
- Πόντοι
- 4.546
Ότι φάγαμε, φάγαμε.Ε ναι ρε τυπε, 50 - 60 έχεις βαρεθεί τις αναζητήσεις, έχεις βρει κάτι πιο σταθερό η τα 'χεις παρατησει και μπαίνεις για την κουβερτουλα εδώ, γι αυτό τα θέματα ποικιλης υλης υπερτερουν
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
Ε ναι ρε τυπε, 50 - 60 έχεις βαρεθεί τις αναζητήσεις, έχεις βρει κάτι πιο σταθερό η τα 'χεις παρατησει και μπαίνεις για την κουβερτουλα εδώ, γι αυτό τα θέματα ποικιλης υλης υπερτερουν
Θα σας ακούσει ο amjik και τη γαμήσατε...σας βλέπω να κρεμεστε από ψαροντούφεκοΌτι φάγαμε, φάγαμε.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
Τί εποχές κι αυτές..Μπορεί τότε να έπεσε αλλά ξανασηκώθηκε και ξανά προς τη δόξα τραβά...
Ειμασταν μια μεγάλη παρέα
.... Αρε χρόνια.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.928
- Πόντοι
- 12.056
Ζεις ρε βαζελε εσυ?Να θυμόμαστε οι παλιότεροι και να μαθαίνουμε όλοι μας!
Τα σέβη μου!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Εδω ειμαι ρε Τζουρασικ Παρκ. Ναι ωραιες εποχες τοτενες με πολυ στριπ και φραπε με vaso, παθος για τα τεμαχια και σια. Ειχαμε βγει και μεγαλη παρεα με ΠανοςΜπος, Γουορχολ και λοιπη σια στο παλιο Αφροδιτη και περασαμε πολυ ωραια. Πλεζουγκιβερ θυμαμαι τωρα, κλαϊν μαϊν, σεξυ ζαϊκα κτλ. Αλλαξανε πολλα αλλα μεινανε και ιδια πολλα. Διαλεχτε σε ποια οχθη του ποταμιου ειστε. Το νου σας μουνια ..... ο Υπουργος ανοιγει και κλεινει το σαϊτ με ενα νευμα του.Τους μίσους ούτε που τους ξέρω και είμαι και παλιός
Δεν βλεπω @το πουλί, @Υπουργός , Capt_mac, leonoro, @Anal_Hunter, warhol, Yorkie, vasos, speed, Iblis,panosmpos και τον zadren που προμοταρε πιο πολλές κοπελες και από τον ρεβη
Θυμάται κάποιος ποιος ήταν ένας γερός stavros αν δεν κάνω λάθος, αντίστοιχο στυλ με zadren που το έπαιζε γαμιας και έβαλε φώτο από ένα σκάφος μια φορα σαν απόδειξη ραντεβού και έκανε self expose?
υγ: παω να τραβηξω μια χοντρη τωρα γιατι μου σηκωθηκε!!!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Μεγαλώσαμε με το μπου ...αλλά λέγαμε τότε αλλά τώρα ... εμπειρία...ααα και δεν έχει ουσια να πω ποτέ γράφτηκα πρώτη φορά ...πολύ παλιά ....τότε που στο στερέωμα των κορασίδων ήταν η Εύα ...η Πέννυ...κ.τ.λΕσύ είσαι παμπάλαιος. Ωραίος.
Εγώ τη σελίδα την παρακολουθούσα, όχι συστηματικά, από το 2006, νομίζω ήταν λίγο πριν τη περιόδο που οι της Ηλεκτρονικής Διώξης είχαν κάνει και συλλήψεις ή διώξεις, δεν θυμάμαι περίοδο. Δεν θα σχολιάσω το πώς λειτούργησε τότε η Δίωξη...
Τότε δεν ήμουν μέλος, απλά ως ένας καυλωμένος έμπαινα και έψαχνα κριτικές και μπουρδέλα. Τώρα βλέπω η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των μελών εδώ είναι πάρα πολύ σοβαροί άνθρωποι και μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για τα πάντα. Εγώ μια φορά έχω λάβει και βοήθεια από εδώ για θέματα εργασίας!
Ένας από τους πολλούς που κάτι ελάχιστο έκαναν. "Εν τη ενώσει η ισχύς"Καλωσορίζω ένα από τα ΤΟΤΕΜ του site!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
Ο περικλης εδω τη βρηκε την ασπασια την πουτανα, ειχε νήμα στις ανεξαρτητες.Αρχαία μέλη; Σόλων ο Αθηναίος. Λέγεται ότι γράφτηκε πριν 2.500 χρόνια ως Ψώλων αλλά όταν ήρθε στα πράγματα ο Περικλής το άλλαξε σε Σόλων για να μην τους πάρουν στο ψιλό οι Λακεδαιμόνιοι.
Και ο Ικτίνος ηταν απ τα πρωτα εκλεκτα μελη.
Ιχύει, ΜΑΝ!Ζεις ρε βαζελε εσυ?
Mister_T_bourdeliaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 749
- Πόντοι
- 360
Χωρις να ειμαι πολυ δραστηριος, εγγραφη Μαιος 2007.............
Και Ευα Προλαβα, και Πεννυ Προλαβα, και πολλους που το παιρναν περισσοτερο πατριωτικα απο οτι επρεπε.... :-)
Και Ευα Προλαβα, και Πεννυ Προλαβα, και πολλους που το παιρναν περισσοτερο πατριωτικα απο οτι επρεπε.... :-)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Τι χαμός γινόταν με τις κριτικές....είχα γράψει σε μια παλιά για την μαρίνα 60...,στο τέλος .....άντε αγόρια και και καλά κορμί πάνω μας .....μου την έπεσαν όλοι ότι είμαι κλώνος ....ότι είμαι η μαρίνα ....ότι είμαι ο νταβατζης...κτλ....εκεί σταμάτησα να γράφω κριτικές...και τώρα ούτε λόγος ...να με βρίζουν στα καλά
Καθούμενα
Καθούμενα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλώς τον και τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ Η/Υ!!!Ας βάλω και εγώ την ημερομηνία εγγραφής μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις