Νέα

Αρχαία Μέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Εγώ έχω μια απορία...
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των παλιών έχει τόσα λίγα μηνύματα και κριτικές?

Η καλύτερη ερώτηση είναι γιατί τα νεότερα μέλη έχετε 1000 μνμ σε 2 μήνες :2funny::2funny:

Πολλοί δεν μπαίνουν συχνά, πολλοί περισσότεροι απλά δεν γράφουν και τρώνε τα έτοιμα και κάποιοι όπως εγώ δεν σπαμαρουν με χαιρετουρες και κουμπαριλικια στα νήματα των κοριτσιών

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Για τα νεό΄τερα μελη και μονο, αναφερω καποια usernames που εγραψαν ιστορία εδω μεσα:
-Darksideothemoon
-ARION1955 -Duracell
-Alpha - Alphonso
-TOMITO - Xaf
-Amjik - Tramountana
-Apolytos - Altec 21
-Fethry - Chevalier Fidelle
-Podolagnos - Agiana
-Sonyp900 - Διομηδης
-Doritis spermatos - Pantremenos
- Boobomastoras - Achilleas77
- Hristidis 7 -Zero Tolerance
-Talos43 - Cheyenne
- PX75 - DFWK

Kι ένα σωρό άλλοι που δεν θυμάμαι πια...
Εχουμε γραψει τη δική μας ιστορία στο διαδικτυο αδερφια.....
Οι νέοι πρέπει να είστε περηφανοι που ανηκετε εδώ μεσα...

Τους μίσους ούτε που τους ξέρω και είμαι και παλιός :2funny:

Δεν βλεπω @το πουλί, @Υπουργός , Capt_mac, leonoro, @Anal_Hunter, warhol, Yorkie, vasos, speed, Iblis,panosmpos και τον zadren που προμοταρε πιο πολλές κοπελες και από τον ρεβη

Θυμάται κάποιος ποιος ήταν ένας γερός stavros αν δεν κάνω λάθος, αντίστοιχο στυλ με zadren που το έπαιζε γαμιας και έβαλε φώτο από ένα σκάφος μια φορα σαν απόδειξη ραντεβού και έκανε self expose?

Τελευταία τροποποίηση:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εγώ έχω μια απορία...
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των παλιών έχει τόσα λίγα μηνύματα και κριτικές?
τα τελευταια χρονια το φορουμ εχει αποκτησει μια θεματολογια με απ ολα :wink: οποτε τα μελη του τοτε που εχουν μεχρι και σημερα την νοοτροπια οτι το συγκεκριμενο φορουμ εχει την θεματολογια του σεξ και μονο ... οποτε εχουν σταματησει να συμμετεχουν πολυ ενεργα

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Κυκλοφορεί κανένα μέλος από τα παλιά? Εννοώ από την εποχή bourdela.gr και γενικά τα δυο πρώτα χρόνια. Αν ναι, ας στείλει με πμ ένα μήνυμα (από την παρέα) ποιός είναι, αν στην πορεία έχει αλλάξει όνομα.
Και νόμιζα ότι ήμουν απο τους παλαιότερους .... βλέπω έχει και συνταξιούχους χαχαχα ..... Αν δεν κάνω λάθος το σαιτ τον πρωτο καιρό ήταν bourdela.tv και όχι bourdela.gr.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.928
Πόντοι
12.056
Κυκλοφορεί κανένα μέλος από τα παλιά? Εννοώ από την εποχή bourdela.gr και γενικά τα δυο πρώτα χρόνια. Αν ναι, ας στείλει με πμ ένα μήνυμα (από την παρέα) ποιός είναι, αν στην πορεία έχει αλλάξει όνομα.

Καλημερα και καλη βραδια :grin:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306

Δεν βλεπω @το πουλί, @Υπουργός , Capt_mac, leonoro, @Anal_Hunter, warhol, Yorkie, vasos, speed, Iblis,panosmpos και τον zadren που προμοταρε πιο πολλές κοπελες και από τον ρεβη

Θυμάται κάποιος ποιος ήταν ένας γερός stavros αν δεν κάνω λάθος, αντίστοιχο στυλ με zadren που το έπαιζε γαμιας και έβαλε φώτο από ένα σκάφος μια φορα σαν απόδειξη ραντεβού και έκανε self expose?

Ο ζαντρεν δεν ήταν που παντρεύτηκε ή κάτι τέτοιο; Ο Γιορκι ακόμα θυμάμαι τις κριτικές του, αυτές με έβαλαν στο παιχνίδι για τα καλά, γαμοσταυρίδια του πουλιού (ταρίφας δεν ήταν?), όμορφα ήταν και τοτες.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Ειμαστε πολλοί φίλε, δεν μπορω να τους θυμηθώ όλους.Σημαντική παραλειψη ο Chrysargos,ψυχωτικός λόγος και πολλή παρανοια...
Αλλά είχαμε μεγάλη απήχηση σαν σάιτ,μεχρι και Ισραηλίτες πράκτορες της Mosad μας ειχαν πλησιασει-δεν κάνω πλάκα,ο Cheyenne και ο Tramountana γνωρίζουν τι λέω...
Τωρα για τα μηνυματα που λετε,ειχαμε και ζωή τότε,δεν ειμαστε καθε μερα μεσα με χαιρετουρες κλπ...Εγω πχ εμπαινα σ εεπιλεγμενα θεματα,κυριως στο Αεκτζηδικο και πιο λίγο στα πολιτικά και ακόμα λιγότερο στα του σεξ..Αλλωστε και οι κριτικές μου ηταν ΜΙΑ ,μεχρι πριν δυο μηνες...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Ολες οι παλιές καραβάνες εδώ. ..
Απο το 2006 και γω. :rockon::rockon:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Για τα νεό΄τερα μελη και μονο, αναφερω καποια usernames που εγραψαν ιστορία εδω μεσα:
-Darksideothemoon
-ARION1955 -Duracell
-Alpha - Alphonso
-TOMITO - Xaf
-Amjik - Tramountana
-Apolytos - Altec 21
-Fethry - Chevalier Fidelle
-Podolagnos - Agiana
-Sonyp900 - Διομηδης
-Doritis spermatos - Pantremenos
- Boobomastoras - Achilleas77
- Hristidis 7 -Zero Tolerance
-Talos43 - Cheyenne
- PX75 - DFWK

Kι ένα σωρό άλλοι που δεν θυμάμαι πια...
Εχουμε γραψει τη δική μας ιστορία στο διαδικτυο αδερφια.....
Οι νέοι πρέπει να είστε περηφανοι που ανηκετε εδώ μεσα...
Kαλημερα Admi......αν μου επιτρεπεις ξεχασες κορυφαιο ρεπορτερ κατω η ισαξιο του Smirni...αν και η ταπεινοτητα του Smirni θα ελεγε οτι ο αλλος ηταν κορυφη.....ο Φανουρης ο Τζουρας......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαλημερα Admi......αν μου επιτρεπεις ξεχασες κορυφαιο ρεπορτερ κατω η ισαξιο του Smirni...αν και η ταπεινοτητα του Smirni θα ελεγε οτι ο αλλος ηταν κορυφη.....ο Φανουρης ο Τζουρας......
Δεν μου λεει κατι το ονομα φίλε...:think::think: Ισως γιατι δεν διάβαζα κριτικές, αν αυτό εννοείς σε ρεπόρτερ.Όπως ο πιτσιρικας ο Pitsi..

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ειμαστε πολλοί φίλε, δεν μπορω να τους θυμηθώ όλους.Σημαντική παραλειψη ο Chrysargos,ψυχωτικός λόγος και πολλή παρανοια...
Αλλά είχαμε μεγάλη απήχηση σαν σάιτ,μεχρι και Ισραηλίτες πράκτορες της Mosad μας ειχαν πλησιασει-δεν κάνω πλάκα,ο Cheyenne και ο Tramountana γνωρίζουν τι λέω...
Τωρα για τα μηνυματα που λετε,ειχαμε και ζωή τότε,δεν ειμαστε καθε μερα μεσα με χαιρετουρες κλπ...Εγω πχ εμπαινα σ εεπιλεγμενα θεματα,κυριως στο Αεκτζηδικο και πιο λίγο στα πολιτικά και ακόμα λιγότερο στα του σεξ..Αλλωστε και οι κριτικές μου ηταν ΜΙΑ ,μεχρι πριν δυο μηνες...
αν θυμαμαι εμπαινες και εγραφες και για Καζινο.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Δεν μου λεει κατι το ονομα φίλε...:think::think: Ισως γιατι δεν διάβαζα κριτικές, αν αυτό εννοείς σε ρεπόρτερ.Όπως ο πιτσιρικας ο Pitsi..
ο Φανουρης εκανε ρεπορταζ.....αλλα εγραφε του οικους με πολυχρωμα γραμματα...ομορφα και τακτοποιημενα....

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Προσπαθώ να θυμηθώ τι μου συνέβαινε το αθώο καλοκαιράκι του 2008 και γράφτηκα εδώ μέσα και δεν θυμάμαι.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Εγώ έχω μια απορία...

Η καλύτερη ερώτηση είναι γιατί τα νεότερα μέλη έχετε 1000 μνμ σε 2 μήνες :2funny::2funny:

Πολλοί δεν μπαίνουν συχνά, πολλοί περισσότεροι απλά δεν γράφουν και τρώνε τα έτοιμα και κάποιοι όπως εγώ δεν σπαμαρουν με χαιρετουρες και κουμπαριλικια στα νήματα των κοριτσιών

τα τελευταια χρονια το φορουμ εχει αποκτησει μια θεματολογια με απ ολα :wink: οποτε τα μελη του τοτε που εχουν μεχρι και σημερα την νοοτροπια οτι το συγκεκριμενο φορουμ εχει την θεματολογια του σεξ και μονο ... οποτε εχουν σταματησει να συμμετεχουν πολυ ενεργα
μπαααααααααα.....δεεεεεεεεν.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.928
Πόντοι
12.056
Τι να κανει αυτο η ψυχη ο Savalas αραγε? Παλιος mod που αγαπησε και ερωτευτηκε :globeos-haha:
:buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom