Νέα

Αραγε λενε αληθεια;;ή το κανουν για να παω μαζι τους;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".

Ουτε καν το χερακι δεν της επιανες τυπε  :think: :S :S :S

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Δεν ηθελα να την εκμεταλλευτω γιατι την συμπαθουσα.

Ωχου......ελα ρε Μάνο σοβαρέψου. Κι εγω εχω στεναχωρηθεί για το γεγονός πως σταμάτησε στανταράκι αλλά την εκμεταλλευόμουν σε επίπεδο ηδονών κι απολάυσεων.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Ωχου......ελα ρε Μάνο σοβαρέψου. Κι εγω εχω στεναχωρηθεί για το γεγονός πως σταμάτησε στανταράκι αλλά την εκμεταλλευόμουν σε επίπεδο ηδονών κι απολάυσεων.

Εσυ το ξεπερασες ευκολα τυπε?  :think:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".

Εχεις ολα τα φοντα  να γινεις ο καινουριος δρακος της αθηνας  :grin:
Η απορριψη της ρουμανας θα σε οδηγησει εκει

gudlveuocc5760186c57785.jpg

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Τυπε μηπως δεν ηξερε Αγγλικα η Κυρια?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Δεν ξέρω ρε ψηλέ, τον παίζω ακόμα για πάρτυ τους αλλά γαμάω κι άλλες. Τι γνωμάτευση δίνεις εσυ?

Τι να λεμε? Παιδευεσαι να φτιαξεις ενα στανταρακι και ξαφνικα σ' αφηνει. Δεν ξεπερνιεται ευκολα τυπε  :S

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η  .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη  την στιγμη εμεινα μαλακας....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η  .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη  την στιγμη εμεινα μαλακας....

Ρε τυπε τι δεν καταλαβαινεις ?? Σου λεει οτι δεν προκειται να ξαναδουλεψει στο μαγαζι.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Τυπε αμα δεν τη θες τη φιλη της εδω ειμαστε δωσε ινφο  :headbaning1:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Ρε μαγκες,να ρωτησω κατι;Υπαρχει περιπτωση οταν πηγαινεις με ενα στανταρακι για καιρο και μετα αυτη σταματαει την δουλεια, οι αλλες κοπελες να σου λενε ψεματα οτι παντρευτηκε και δεν θα ξαναρθει για να πηγαινεις με αυτες;;σας εχει τυχει κατι παρομοιο;;
Νομίζω υπάρχει περίπτωση να σου πουνε ψέματα , γιατί αμα σου πουνε παράδειγμα γυρνάει σε μια εβδομάδα η σε ένα μήνα μπορεί να πεις "οκ θα κάνω υπομονη και θα περιμένω" η κατι τέτοιο.

Θυμάμαι μια περίπτωση όχι ακριβώς ίδια με την δικη σου , με μια κοπέλα απο ρουμανία που ειχε ερθει για λίγο καιρό θεσσαλονίκη και μετα έφυγε , η τσατσα είχε πει θα γυρίσει σε ένα μηνα και οτι είχε παει στην πατρίδα της , τελικά γυρισε μετά απο 2 χρόνια , στο ενδιάμεσο δούλεψε γερμανία σαν ιερόδουλη η call girl δεν ξέρω ακριβώς.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η  .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη  την στιγμη εμεινα μαλακας....
Αυτό σου λέει οτι είχε πει η μία στην άλλη οτι έχεις φάει κόλλημα. και, εννοείται, δεν θέλεις να ξέρεις σε ποια κατηγορία σε καταχωρούσαν... Σκέψου την ταινία "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός"

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

μου θύμισε άσπιλους από game of thrones  :S

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Πάντως εάν ψήνεσαι να πάμε Ρουμανία να την βρούμε είμαι μέσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom