geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
"Η μαλακία μου δεν έχει όρια και φτάνει μέχρι το διάστημα" Αυτό σημαίνει...
Τον απαξιωσες τον τυπο. Αμα σου λαχει και σενα θα καταλαβεις :-
"Η μαλακία μου δεν έχει όρια και φτάνει μέχρι το διάστημα" Αυτό σημαίνει...
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".
Δεν ηθελα να την εκμεταλλευτω γιατι την συμπαθουσα.Ουτε καν το χερακι δεν της επιανες τυπε :S :S :S
Ουτε καν το χερακι δεν της επιανες τυπε :S :S :S
Ειπα απλα οτι δεν εκανα σεξ μαζι της,αυτο...Τα είχε λερωμένα τα χέρια του με σπρευ, γι αυτό μαλλον..
Δεν ηθελα να την εκμεταλλευτω γιατι την συμπαθουσα.
Ωχου......ελα ρε Μάνο σοβαρέψου. Κι εγω εχω στεναχωρηθεί για το γεγονός πως σταμάτησε στανταράκι αλλά την εκμεταλλευόμουν σε επίπεδο ηδονών κι απολάυσεων.
Εσυ το ξεπερασες ευκολα τυπε?
Μπορει να ειμαι τωρα με μια κοπελα.. αλλα το καλοκαιρι..πηγαινα και την εβλεπα..δεν την πηδουσα ηθελα μονο να την βλεπω.. εφυγε στις 21 ιουνιου για ρουμανια..μια βδομαδα πριν φυγει, πηρα ενα σπρέι, πηγα εξω απο την δουλεια της..και εγραψα "......, i will see you again, till the edge of the earth".
Ημουν ερωτευμενος μαζι της για 1,5 χρονο...πειτε οτι θελετε..
Δεν ξέρω ρε ψηλέ, τον παίζω ακόμα για πάρτυ τους αλλά γαμάω κι άλλες. Τι γνωμάτευση δίνεις εσυ?
Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη την στιγμη εμεινα μαλακας....
Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη την στιγμη εμεινα μαλακας....
Νομίζω υπάρχει περίπτωση να σου πουνε ψέματα , γιατί αμα σου πουνε παράδειγμα γυρνάει σε μια εβδομάδα η σε ένα μήνα μπορεί να πεις "οκ θα κάνω υπομονη και θα περιμένω" η κατι τέτοιο.Ρε μαγκες,να ρωτησω κατι;Υπαρχει περιπτωση οταν πηγαινεις με ενα στανταρακι για καιρο και μετα αυτη σταματαει την δουλεια, οι αλλες κοπελες να σου λενε ψεματα οτι παντρευτηκε και δεν θα ξαναρθει για να πηγαινεις με αυτες;;σας εχει τυχει κατι παρομοιο;;
Αυτό σου λέει οτι είχε πει η μία στην άλλη οτι έχεις φάει κόλλημα. και, εννοείται, δεν θέλεις να ξέρεις σε ποια κατηγορία σε καταχωρούσαν... Σκέψου την ταινία "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός"Πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι που δουλευε γτ δουλευε μια κοπελα που γνωριζονται και μιλανε κανονικα..της ειπα να της στειλει τις ευχες μου,μου ειπε... "Η .... παντρευτηκε,οπου να ναι θα παντρευτω κι εγω, ποτε θα ερθεις να με παρεις;;εκεινη την στιγμη εμεινα μαλακας....
Πάντως εάν ψήνεσαι να πάμε Ρουμανία να την βρούμε είμαι μέσα!