Νέα

Απόβαση στην Αθήνα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θα ειναι ήρεμος ο φετινος Δεκέμβρης?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

• Δεν ξερω

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ο συριζα υπερασπιστηκε και δικαιολογησε με ζηλο ακομα και τις καταστροφες μαγαζιων απο κουκουλοφορους.Και ξαναλεω οτι μια χωρα σαν την Ελλαδα με τετοια ιστορια και ζορικους γειτονες ειναι τραγικο να βλεπεις ενα ανθελληνικο κομα να ειναι μεσα σητν βουλη.

Εγώ γιατί θυμάμαι τον Αλαβάνο μέσα στη βουλή (υπάρχει καταγγεγραμμένο στα πρακτικά) να καταδικάζει τα επεισοδια; Εσύ που άκουσες το αντίθετο; Και σου λεω ότι υπήρχαν και συνιστώσες του Σύριζα που συμμετείχαν. Εσύ δεν θεωρείς ότι αν συμμετέχει το 20% ενός κόμματος και το υπόλοιπο 80% κάνει την πάπια, είναι τσουβάλιασμα να μιλάς για όλο το κόμμα;

Επισκέπτης
Εγώ γιατί θυμάμαι τον Αλαβάνο μέσα στη βουλή (υπάρχει καταγγεγραμμένο στα πρακτικά) να καταδικάζει τα επεισοδια; Εσύ που άκουσες το αντίθετο; Και σου λεω ότι υπήρχαν και συνιστώσες του Σύριζα που συμμετείχαν. Εσύ δεν θεωρείς ότι αν συμμετέχει το 20% ενός κόμματος και το υπόλοιπο 80% κάνει την πάπια, είναι τσουβάλιασμα να μιλάς για όλο το κόμμα;

ε ρε φιλε με την λερναια υδρα δεν βγαζεις ακρη

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ε και; Τι σημαίνει αυτό; Είναι επιθετική στάση η υπεράσπιση της περιουσίας των πολιτών. Δεν είπα να βγάλουν όπλο και να βαρέσουνστο ψαχνό. Να σταθούν κοντά στις βιτρίνες απλά. Ούτε αυτό δεν κάνανε. Το μόνο σημείο που υπερασπίστηκαν είναι η ΓΑΔΑ και το δεύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Η κατα Πακην αμυντικη σταση μεταφραζεται πως τα ΜΑΤ καθονται σα μαλακες και τρωνε πετρες και καδρονια χωρις να κανουν τιποτα για να εκτονωθουν τα "παιδια"! Τιποτα δε φυλαξαν και τις περισσοτερες φορες ηταν και απωντες απο το επικεντρο των επισοδειων!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ομως βρε παιδιά... αναρωτιέστε τελικά τι νόημα έχει όλη αυτή η συζήτηση? Εννοώ, προς τι το "μεταξύ μας" μίσος κ ο αλληλοσπαραγμός; Γεμίσαμε 20 σελίδες... ε και? ΔΥΣΤΗΧΩΣ, πολύ φοβάμαι ότι οι αποφάσεις γενικότερα για το μέλλον μας έχουν ήδη ληφθεί, αλλού κι απλά, για μια ακόμη φορά, θα γίνουμε μάρτυρες των γεγονότων... σκεφτήτε μόνο πόσα threads με ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα έχουμε ανοιχτά κ συζητάμε... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ... ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε τωρα κρατιεμαι να μην σε αρχισω στο μπινελικη αλλα η παραπληροφορηση που ριχνεις παρα εναι...
περισυ ειμουν στην πορεια και στην αρχη ενω ξεκινισε ειρηνικα καθως συνοδευοταν απο ματ στην πορεια αρχισαν διαφοροι μαλακες να ριχνουν πετρες με το ετσι σε μπατσους οι οποοι απαντησαν με χημικα και μετα αρχισαν να κτυπανε μαγαζια στα καλα καθουμενα χωρις βεβαιως οι μπατσοι να κανουν και κατι.
Τι δεν μπηκαν ποτε στην πορεια οι κουκουλοφοροι?Την ειχαν σαν ασπιδα...

Μωρέ μπράβο! από πια μεριά της πορείας ήσουν; στην αρχή στο τέλος ή απέναντι πίσω από τα ΜΑΤ. Τις βιτρίνες στην Αλεξάνδρας που σπάσανε τις θυμάσαι; Πόση απόσταση είχαν από την πορεία θυμάσαι; κοντά στα 40 μετρα μήπως; Και η πλάκα ήταν ότι ανέβαιναν και σπάγανε ανενόχλητοι παράλληλα με την πορεία όλοι τους. Που θα μου πεις για ασπίδες... Ασπίδες από τι; Από τους αστυνομικούς που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην φανεί ότι μαζεύτηκε 45000 κόσμος σε μια μέρα;

Επισκέπτης
Μωρέ μπράβο! από πια μεριά της πορείας ήσουν; στην αρχή στο τέλος ή απέναντι πίσω από τα ΜΑΤ. Τις βιτρίνες στην Αλεξάνδρας που σπάσανε τις θυμάσαι; Πόση απόσταση είχαν από την πορεία θυμάσαι; κοντά στα 40 μετρα μήπως; Και η πλάκα ήταν ότι ανέβαιναν και σπάγανε ανενόχλητοι παράλληλα με την πορεία όλοι τους. Που θα μου πεις για ασπίδες... Ασπίδες από τι; Από τους αστυνομικούς που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να μην φανεί ότι μαζεύτηκε 45000 κόσμος σε μια μέρα;

Δεν ειμουν στα επεισοδια των Αθηνων.

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η κατα Πακην αμυντικη σταση μεταφραζεται πως τα ΜΑΤ καθονται σα μαλακες και τρωνε πετρες και καδρονια χωρις να κανουν τιποτα για να εκτονωθουν τα "παιδια"! Τιποτα δε φυλαξαν και τις περισσοτερες φορες ηταν και απωντες απο το επικεντρο των επισοδειων!

Με συγχωρείς αλλά έτσι επέλεξαν να την μεταφράσουν τα παιδιά. Και γιατι τους βόλευε. Και ποιος μου λέει εμένα ότι στο κυκλωμα που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν εμπλέκονται και αυτοί; Γιατί να είναι οι αναρχικοί που τα δώσανε στους Αλβανούς και να μην έχουν πάρει το χαρτζηλικάκι τους και τα στρουμφάκια;

Επισκέπτης
Τότε κακώς ανοίγεις το στόμα σου γιατί η κουβέντα γίνεται εξ αρχής για την Αθήνα.

οπως και να χει δεν αλλαζει κατι.
Με την αδικαιολογητη πολιτικη ανοχη διαφοροι αλητες βανδαλισαν περιουσιες του κοσμακη.
Και το μονο που ευχομαι ειναι φετος οσοι επιχειρησουν ξανα κατι τετοιο να φανε μια πουτσα απο δω μεχρι την ρωσια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γιατί να είναι οι αναρχικοί που τα δώσανε στους Αλβανούς και να μην έχουν πάρει το χαρτζηλικάκι τους και τα στρουμφάκια;

Σε καμία περίπτωση! Οι καταστροφές μπορεί να έγιναν από "μπαχαλάκηδες" όπως κ κάποιες μικροκλοπές, ΑΛΛΑ το κυρίως πλιάτσικο έγινε οργανωμένα, από Αλβανούς κ τα κλοπιμαία κατέληξαν "χέρι-χέρι" εκτός Ελλάδος.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Με συγχωρείς αλλά έτσι επέλεξαν να την μεταφράσουν τα παιδιά. Και γιατι τους βόλευε. Και ποιος μου λέει εμένα ότι στο κυκλωμα που αναφέρθηκε πιο πάνω, δεν εμπλέκονται και αυτοί; Γιατί να είναι οι αναρχικοί που τα δώσανε στους Αλβανούς και να μην έχουν πάρει το χαρτζηλικάκι τους και τα στρουμφάκια;
Ναι εχεις δικιο, η καθε διμοιρια συνεδριασε ξεχωριστα και τελικα οι αποψεις τους συνεπεσαν να κανουνε τουμπεκι και να καθονται να τρωνε μαρμαρα στο δοξαπατρι! Τα σκεφτεσαι και τα γραφεις η σου ξεφευγουνε ρε μαγκα?

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
οπως και να χει δεν αλλαζει κατι.
Με την αδικαιολογητη πολιτικη ανοχη διαφοροι αλητες βανδαλισαν περιουσιες του κοσμακη.
Και το μονο που ευχομαι ειναι φετος οσοι επιχειρησουν ξανα κατι τετοιο να φανε μια πουτσα απο δω μεχρι την ρωσια.

Εσύ μιλάς για πολιτική ανοχή. Εγώ λέω ότι τρώτε κουτόχορτο εδώ μέσα. Ποιος ωφελήθηκε από τα επεισόδια πέρσυ; Εκεί να ψάξετε τον ένοχο. Μιλάτε για την πυγμή του Χρυσοχοίδη. Ποιά ήταν η επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ πέρισυ για τα επεισόδια; Σιωπή. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι πέρισυ τον Οκτώβριο ο ΣΥΡΙΖΑ μάζευε δυψήφιο ποσοστό και μετά τον Δεκέμβρη κόντευε να διαλυθεί. Το ΚΚΕ που δεν είναι χτεσινό τη μυρίστηκε τη δουλειά και έκανε την πάπια. Ούτε κόσμο κατέβασε στις πορείες ούτε τίποτα. Μόνο που δεν έβγαλε και προκήρυξη για τα μισθολογικά των ΜΑΤατζήδων. Η ΝΔ απλά χρεώθηκε το πολιτικό κόστος.  

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ναι εχεις δικιο, η καθε διμοιρια συνεδριασε ξεχωριστα και τελικα οι αποψεις τους συνεπεσαν να κανουνε τουμπεκι και να καθονται να τρωνε μαρμαρα στο δοξαπατρι! Τα σκεφτεσαι και τα γραφεις η σου ξεφευγουνε ρε μαγκα?

Υπάρχει διοικητής των δυνάμεων ή όχι; Δίνει εντολές ή όχι; Υπάρχει νόμος και καθηκον ή όχι. Αν ο Πακης του πει να παρανομήσει ο Διοικητής έχει δικαίωμα και υποχρέωση να τον γράψει στα αρχίδια του ναι ή όχι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εσύ μιλάς για πολιτική ανοχή. Εγώ λέω ότι τρώτε κουτόχορτο εδώ μέσα. Ποιος ωφελήθηκε από τα επεισόδια πέρσυ; Εκεί να ψάξετε τον ένοχο. Μιλάτε για την πυγμή του Χρυσοχοίδη. Ποιά ήταν η επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ πέρισυ για τα επεισόδια; Σιωπή. Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι πέρισυ τον Οκτώβριο ο ΣΥΡΙΖΑ μάζευε δυψήφιο ποσοστό και μετά τον Δεκέμβρη κόντευε να διαλυθεί. Το ΚΚΕ που δεν είναι χτεσινό τη μυρίστηκε τη δουλειά και έκανε την πάπια. Ούτε κόσμο κατέβασε στις πορείες ούτε τίποτα. Μόνο που δεν έβγαλε και προκήρυξη για τα μισθολογικά των ΜΑΤατζήδων. Η ΝΔ απλά χρεώθηκε το πολιτικό κόστος.  

Γι' αυτό, από την αρχή που ξεκινήσαμε αυτή την συζήτηση, έκανα το σχετικό post... ;)

Επισκέπτης

τωρα το πας μακρυα...τα ριχνεις δηλαδη στο πασοκ οτι προξενησε ενα μερος των επεισοδιων γιατι μονο αυτο θα εβγαινε πολιτικα κερδισμενο απο αυτα τα επεισοδια?
Ενταξει και για τις πυρκαγιες το εχουν κατηγορησει οτι αυτο τις εβαζε και γενικα για καθε τι στραβο επι ΝΔ το πασοκ παντα εκανε τα σαμποταζ αυτα για να πεσει η κυβερνηση.
Μαλλον το πασοκ ηταν σιωπηλο περισι στα επεισοδια γιατι δεν ηταν ισως σιγουρο τι πολιτικη γραμμη θα το συνεφερε.Οποτε προτιμησε να κανει την παπια.

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Σε καμία περίπτωση! Οι καταστροφές μπορεί να έγιναν από "μπαχαλάκηδες" όπως κ κάποιες μικροκλοπές, ΑΛΛΑ το κυρίως πλιάτσικο έγινε οργανωμένα, από Αλβανούς κ τα κλοπιμαία κατέληξαν "χέρι-χέρι" εκτός Ελλάδος.

Απο αυτά που είδα εγώ δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Υπήρχαν περιπτώσεις που μπαχαλάκηδες αδειάσαν ολόκληρο μαγαζί και μετά το κάψανε κι όλας (οπτικά στην οδό Ακαδημίας), υπήρχαν και περιπτώσεις που άλλοι μαυροφορεμένοι την έπεφταν σε διάφορους που κάνανε πλιάτσικο από μαγαζιά που είχαν σπασει οι βιτρίνες. Νομίζω πως το πλιάτσικο που αναφέρεις πρέπει να έγινε στην Ερμού. Αλλά εκεί δεν βρέθηκα για να δω τι έγινε.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Υπάρχει διοικητής των δυνάμεων ή όχι; Δίνει εντολές ή όχι; Υπάρχει νόμος και καθηκον ή όχι. Αν ο Πακης του πει να παρανομήσει ο Διοικητής έχει δικαίωμα και υποχρέωση να τον γράψει στα αρχίδια του ναι ή όχι.
1. Και ο διοικητης των ΜΑΤ απο παραπανω παιρνει εντολες
2. Δεν ειναι παρανομια η αμυντικη σταση
3. Σοβαρα πιστευεις πως ενας δημοσιος υπαλληλος θα παραβει υπουργικη εντολη? Που θα βρισκοτανε μετα εχεις υπ οψιν σου?

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τωρα το πας μακρυα...τα ριχνεις δηλαδη στο πασοκ οτι προξενησε ενα μερος των επεισοδιων γιατι μονο αυτο θα εβγαινε πολιτικα κερδισμενο απο αυτα τα επεισοδια?
Ενταξει και για τις πυρκαγιες το εχουν κατηγορησει οτι αυτο τις εβαζε και γενικα για καθε τι στραβο επι ΝΔ το πασοκ παντα εκανε τα σαμποταζ αυτα για να πεσει η κυβερνηση.
Μαλλον το πασοκ ηταν σιωπηλο περισι στα επεισοδια γιατι δεν ηταν ισως σιγουρο τι πολιτικη γραμμη θα το συνεφερε.Οποτε προτιμησε να κανει την παπια.

Το ότι ελέγχει το 90% των ΜΜΕ δεν σε βάζει σε υποψίες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom