You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποτρίχωση για άνδρες στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alogidio21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κωλοτεροριτα
Παιδια ανοιξα αυτο το forum για να με ενημερωσει κανεις αν γνωριζει καμμια αισθητικο που κανει brazilian αποτριχωση κατ οικον...
για να μην ανοιξω νεο τοπικ, φερνω αυτο παλι επανω !
Υπαρχει καποια κρεμα για να κανουμε μονοι μας στο σπιτι αποτριχωση στους ορχεις και γυρω απο τον πρωκτο ? Οι συνηθεις κρεμες γραφουν οτι απαγορευεται η χρηση σε αυτα τα σημεια οποτε τις ξεχναμε,.. Παρακαλω μην ακουσω ξυραφι η κερια !
Υπαρχει κατι ρε παιδια ?
Υπαρχει καποια κρεμα για να κανουμε μονοι μας στο σπιτι αποτριχωση στους ορχεις και γυρω απο τον πρωκτο ? Οι συνηθεις κρεμες γραφουν οτι απαγορευεται η χρηση σε αυτα τα σημεια οποτε τις ξεχναμε,.. Παρακαλω μην ακουσω ξυραφι η κερια !
Υπαρχει κατι ρε παιδια ?
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Υπάρχουν και κρέμες;
Εγώ τόσο καιρό με ξυραφάκι τα ξυρίζω τα αρχίδια μου.
Και μετά τον πλένω με οινόπνευμα.
Καμιά φορά τον παίζω και με οινόπνευμα και το βάζω και πάνω στο κεφάλι και μέσα στην ουρήθρα να καίει
Μεθάς κιόλας έτσι γιατί περνάει μέσα από το κεφαλάκι στο αίμα
Καμιά φορά τον παίζω και με οινόπνευμα και το βάζω και πάνω στο κεφάλι και μέσα στην ουρήθρα να καίει
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Υπάρχουν και κρέμες;
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Υπαρχει κατι ρε παιδια ?
ετσι αρχισε και ο λιλας τύπε. πρωτα εβαζε κρέμες στην σουφρα του και στο τελος κατέληξε στα καυσόξυλα
χα χα! εγω μικρος ειχα βαλει αρκετες φορες κολωνια, και μαλιστα οχι οποια και οποια, αλλα 4711 την αγαπημενη μουΥπάρχουν και κρέμες;
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Υπάρχουν και κρέμες;
Εγώ τόσο καιρό με ξυραφάκι ξυρίζω την κωλοτρυπιδα μου.
Και μετά την πλένω με οινόπνευμα.
Καμιά φορά την παίζω και με οινόπνευμα και το βάζω δαχτυλο και μέσα που να καίει
Μεθάς κιόλας έτσι γιατί περνάει μέσα από την κωλοτρυπα στο αίμα
Υπαρχει κατι ρε παιδια ?
ετσι αρχισε και ο λιλας τύπε. πρωτα εβαζε κρέμες στην σουφρα του και στο τελος κατέληξε στα καυσόξυλα
Οχι βρε, ειπαμε να διωξουμε καμια τριχα χωρις να κανουμε ακροβατικα, οχι να αρχισουμε να γυαλιζουμε πομολα !
Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Πρώτα με ξυριστική. Μετά βάλε κρέμα Veet, άστην δέκα λεπτά και ξέπλυνε. Μετά από ένα 48ωρο ξανά, μέχρι να φύγουν όλα. Δεν είναι και πολύ υγιές αλλά απ’ το να βάλεις ξυράφι... επίσης μην βάλεις ξυράφι πίσω, τη γαμησες. Ούτε στα κωλομερια, είναι περιοχή που ερεθίζεται εύκολα από κάθισμα κτλ. Λέιζερ σε κλινικές με Αλεξανδρίτη γίνεται σε κωλο, ποπό, περιοχή πάνω και γύρω από το πέος αλλά όχι στ’ αρχιδια. Εκεί θέλει ελεκτρόλυση με αναισθητική κρέμα απ’ όσο ξέρω. Όσες κλινικές ρώτησα δεν το κάνουν. Στη Βραζιλία βέβαια αν πας, σε κάθε στενό έχει από μια.
PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 294
- Πόντοι
- 21
Leganza Αποτριχωτική Κρέμα Ανδρών Men Depilatory Cream (200ml) | Hustlers Club
Είναι ειδικά φτιαγμένη για το DELICATE δέρμα των ανδρών! Ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας! Το πράσινο τσάι ενυδατώνει τέλεια και μαλακώνει την επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα απλώστε ένα παχύ στρώμα της κρέμας μέχρι να καλύψετε τα...
hustlersbarberclub.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 364