Νέα

Απορία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnnyxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)

Επισκέπτης
για τον "φραπέ" δεν είναι μόνο οι Έλληνες διασημοι. Για τα πουτά είναι διασημοι και μοναδικοί και μας πιάνουν κώτσο(ελληνα)
ποιοι αλλοι ειναι διασημοι για τον φραπε ????

Οσο για τα ποτα...δν νομιζω οτι κανενας πιανεται κοροιδο ή οτιδηποτε παρομοιο....καθως δν σε υποχρεωνει κανεις να κερασεις....το λεει κ η λεξη ΚΕΡΝΑΩ....πληρωνεις για να μιλησεις με μια γκομενα...αν θες το κανεις....

Το να δωσει καποιος 50? για μια μαλακια...ειναι μεγαλη μαλακια....

Γνωμη μου παντα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γούστα είναι αυτά αλλά παρόλη την αρρώστειά μου, την λιγούρά μου και τα ψυχολογικά μου, δεν συγκρίνεται σε τίποτα με το να το βρέξεις και αν δεν παίζει να το βρέξεις, why bother? Για αγχωμένη μαλακία? Αλλά γούστα είναι τούτα. Και σαφώς όταν βλέπεις την κυρά θεά σου να τον παίζει σε 10 καταθέτες ανά ώρα, παίρνεις και λίγο τα χαμπάριά σου, οπότε leonoro μιλάς και για μεσομακροπρόθεσμη επένδυση και στον ψυχικό τομέα και στον οικονομικό γιατί 100 μπορεί να είναι πολλά για μαλακία αλλά μπρος στο κεφάλαιο που απαιτείται μπας και γαμήσεις γιατί δεν κάνει τέτοια (ενώ την παίρνουν παρτούζα 4 κάθε βράδυ) και να μπεις στο illusion, ε ναι δεν έχασες και πολλά.

Αλλά πάλι και αυτό, μαλακία είναι... :tooth:

Ακριβώς

ποιοι αλλοι ειναι διασημοι για τον φραπε ????

Οσο για τα ποτα...δν νομιζω οτι κανενας πιανεται κοροιδο ή οτιδηποτε παρομοιο....καθως δν σε υποχρεωνει κανεις να κερασεις....το λεει κ η λεξη ΚΕΡΝΑΩ....πληρωνεις για να μιλησεις με μια γκομενα...αν θες το κανεις....

Το να δωσει καποιος 50? για μια μαλακια...ειναι μεγαλη μαλακια....

Γνωμη μου παντα...

Για το "φραπέ" φαντάζομαι παγκοσμίως για το πουτό και τη καψούρα εμείς. Να το ξαναγράψω, πειράζει που η συνεύρευση με την κυρία θα ήθελα να έχει το ενδεχόμενο :2funny: ευτυχούς τέλους;

Επισκέπτης
Για το "φραπέ" φαντάζομαι παγκοσμίως για το πουτό και τη καψούρα εμείς. Να το ξαναγράψω, πειράζει που η συνεύρευση με την κυρία θα ήθελα να έχει το ενδεχόμενο :2funny: ευτυχούς τέλους;
50?-100? για φραπε...δν νομιζω να ειναι κανεις αλλο γνωστος...

μαλλον πειραζει που θες να εχει ευτυχη καταληξη...με καθε γκομενα που μιλας εκτος στριπ πηδιεστε τελικα ??? Μαλλον οχι,ε λοιπον ειναι αυτονοητο οτι δν μπορεις να πηδας καθε γκομενα που μιλας στο στριπ...ουτε κ να κανεις σχεση μαζι της...ουτε τιποτα...η κοπελα κανει τη δουλεια της...το ξερεις...κ αν θες τελικα πας...αν δν θες κ απλα πας επειδη εισαι κολλημενος....τοτε προβλημα σου κ του οποιουδηποτε...

Υ/Γ--->Φανταζομαι κ περιμενω πολλους να εναντιωθουν στις αποψεις μου...αλλα νομιζω οτι δν λεω κατι παραλογο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
50?-100? για φραπε...δν νομιζω να ειναι κανεις αλλο γνωστος...

μαλλον πειραζει που θες να εχει ευτυχη καταληξη...με καθε γκομενα που μιλας εκτος στριπ πηδιεστε τελικα ??? Μαλλον οχι,ε λοιπον ειναι αυτονοητο οτι δν μπορεις να πηδας καθε γκομενα που μιλας στο στριπ...ουτε κ να κανεις σχεση μαζι της...ουτε τιποτα...η κοπελα κανει τη δουλεια της...το ξερεις...κ αν θες τελικα πας...αν δν θες κ απλα πας επειδη εισαι κολλημενος....τοτε προβλημα σου κ του οποιουδηποτε...

Υ/Γ--->Φανταζομαι κ περιμενω πολλους να εναντιωθουν στις αποψεις μου...αλλα νομιζω οτι δν λεω κατι παραλογο...

Και φυσικά όχι. Ευτυχή  :2funny:  κατάληξη ή ενδεχόμενο εννοώ τη διέλευση από τη καφετέρια. Όταν() πετυχαίνω κάτι που θεωρώ άξιο() έχω την respective attitude

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom