Νέα

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΑΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ!!!
ανταλλαζω το τι εχει γινει , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , με οποιον μου στειλει τα βιντεο ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ανταλλαζω το τι εχει γινει , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , με οποιον μου στειλει τα βιντεο ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Δε θελω να σε ταραξω, αλλα ο σκληρα εργαζομενος και χωρις διαλειμμα πατριωτικος δεξιος φιλος σου που σε λεει βραχιολακια ,τα εχει ολα και δεν δινει του αγγελου του νερο!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Δε θελω να σε ταραξω, αλλα ο σκληρα εργαζομενος και χωρις διαλειμμα πατριωτικος δεξιος φιλος σου που σε λεει βραχιολακια ,τα εχει ολα και δεν δινει του αγγελου του νερο!
Για τον ΚΟΝΤΟ λες φανταζομαι ; :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
δουλευω ΣΚΛΗΡΑ για τα προς το ζειν αγαπητε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
δωσε κανα βιντεο αλλιως θα σου ριξουν με ακαριαια παραλυτικο υπνωτικο κατι απελπισμενα μελη και θα στα υποκλεψουν οσο κοιμασαι ακαριαια παραλυτος και υπνωτισμενος....μη παιζεις με αυτα!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346
Εμένα τώρα γιατί όλο αυτό το μπαρμπούτσαλο μου φαίνεται στημένο από αμερικάνο σκηνοθέτη?
Το στημένο ρε φίλε δν θα πήγαινε η σφαίρα να του ξύσει το αυτι. Θα βαρουσε στο γάμο του Καραγκιόζη έτσι για να έχουμε νταβαντουρι

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Από όταν επινοήθηκε το Ίντερνετ, και άπαξ και εδραιώθηκε η διάδοση μη επιβεβαιωμένης φημολογίας, δεν υπάρχει πια επιστροφή στη λογική.

Η αλήθεια είναι πλέον υποκειμενική. Ό,τι και όσο καταλαβαίνει ο καθένας. ;-)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Το στημένο ρε φίλε δν θα πήγαινε η σφαίρα να του ξύσει το αυτι. Θα βαρουσε στο γάμο του Καραγκιόζη έτσι για να έχουμε νταβαντουρι

Ξέρεις εσύ ας πούμε από κάπου, ότι ο Τραμπ δεν είχε ήδη ένα μικρό τραύμα στο αυτί πριν εμφανιστεί στη σκηνή;

Ή είσαι πραγματικά βέβαιος, ότι το τραύμα προήλθε από τη σφαίρα, κι όχι από, πες, μικρό αεροβόλο ή και σφεντόνα; Ή κάτι άλλο;

Το κρυμμένο φυσίγγι με το κόκκινο υγρό για τα αίματα στο πρόσωπο θα είναι στάνταρ στις ταινίες.

Η ουσία είναι:

Ενώ υποστηρίζω τον Τραμπ, δεν μπορώ να ξέρω, αν το περιστατικό είναι από κάποιον και κάπως σκηνοθετημένο, ή όντως αυθόρμητο και αυθεντικό.

Η συμπεριφορά παραγόντων της ασφάλειας είναι πάντως ύποπτη, καθώς φαντάζουν σαν να περιμέναν να πάρουν το ΟΚ για να μπουν στο σκηνικό «να καθαρίσουν».

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Με άλλα λόγια, άνετα μπορεί να μας προκύψει, ότι ο «μέγα αντισυστημικός Τραμπ» είναι ο νέος σουπερστάρ της Blackrock.

Ούτε Schedule F, ούτε εξονυχιστική έρευνα για τη λειτουργία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που είχε ανακοινώσει, ούτε τίποτα άλλο δεν θα δούμε από αυτά που είχε πει για την κατάλυση του κατεστημένου των γραφειοκρατών, αν τα έκανε πλακάκια με το βαθύ κράτος της Αμερικής στο μεταξύ.

Αν, λέω, αν. Θα φανεί. Θα δείξει.

mafia79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
941
Πόντοι
81
Ξέρεις εσύ ας πούμε από κάπου, ότι ο Τραμπ δεν είχε ήδη ένα μικρό τραύμα στο αυτί πριν εμφανιστεί στη σκηνή;

Ή είσαι πραγματικά βέβαιος, ότι το τραύμα προήλθε από τη σφαίρα, κι όχι από, πες, μικρό αεροβόλο ή και σφεντόνα; Ή κάτι άλλο;

Το κρυμμένο φυσίγγι με το κόκκινο υγρό για τα αίματα στο πρόσωπο θα είναι στάνταρ στις ταινίες.

Η ουσία είναι:

Ενώ υποστηρίζω τον Τραμπ, δεν μπορώ να ξέρω, αν το περιστατικό είναι από κάποιον και κάπως σκηνοθετημένο, ή όντως αυθόρμητο και αυθεντικό.

Η συμπεριφορά παραγόντων της ασφάλειας είναι πάντως ύποπτη, καθώς φαντάζουν σαν να περιμέναν να πάρουν το ΟΚ για να μπουν στο σκηνικό «να καθαρίσουν».
προσπαθώ να ακολουθήσω την λογική σου αλλά σε όλο αυτό το σενάριο έχεις βγάλει εκτός πλάνου το Β 'αντρικό ρόλο όπου είναι ο νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι εκτελεστής.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.693
Πόντοι
8.346

Η ουσία είναι:

Ολα αυτά όμως γιατί?? Γιατί να μπει στην διαδικασία να τα κανει?
Για να κερδίσει ένα γερο με μαλακινση?? Τον εχει κερδίσει ηδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

προσπαθώ να ακολουθήσω την λογική σου αλλά σε όλο αυτό το σενάριο έχεις βγάλει εκτός πλάνου το Β 'αντρικό ρόλο όπου είναι ο νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι εκτελεστής.
Ειναι ηθοποιός.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556

Δεν έφτιαξα εγώ το σενάριο, και δεν ξέρω. Πάμε στην νεκροψία του να δούμε, αν είναι όντως αυτός που λένε.

:—)

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
249
Πόντοι
21
Γραφτε σε μια λιστα λιγο απο κατω ποιοι εχουν πει οτι ειναι στημμενο απο τον ιδιο τον τραμπ για να τους εχω στο ρανταρ μου.

Σημειωνονται μια για παντα ως διανοητικα καθυστερημενοι και ειναι ετοιμοι για το ασυλο.
Στημένο είναι.Βλάκα ξύπνα.

mafia79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
941
Πόντοι
81
Δεν έφτιαξα εγώ το σενάριο, και δεν ξέρω. Πάμε στην νεκροψία του να δούμε, αν είναι όντως αυτός που λένε.

:—)
μα εγώ δεν ρώτησα αν είναι όντως αυτός που λένε, αλλά πως γίνεται σε ένα σενάριο όπως το διατυπώνεις να υπάρχει ένας νεκρός εκτελεστής?
Για τον αθώο που σκοτώθηκε και ήταν στο κοινό το αφήνω απ ' έξω.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
Ολα αυτά όμως γιατί?? Γιατί να μπει στην διαδικασία να τα κανει?
Για να κερδίσει ένα γερο με μαλακινση?? Τον εχει κερδίσει ηδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειναι ηθοποιός.

Το να ασχοληθώ με το γιατί δεν έχει νόημα, επειδή υπάρχουν επτά χίλιες εκδοχές.

Μία από όλες είναι η εξής: Βλέπουν, ότι ο Τραμπ πήγαινε να νικήσει ούτως ή άλλως, οπότε τον ψήνουν με κάποιο τρόπο να συμφωνήσει σε αυτή την σκηνοθετημένη κατάσταση, για να σιγουρέψει μία πανηγυρική νίκη.

Έτσι τον έχουν στο χέρι για τη συνέχεια, επειδή είναι πλέον υπόλογος, λόγω της σύμπραξης του.

Λέμε, έτσι; Μία από χιλιάδες εκδοχές είναι κι αυτό.

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
249
Πόντοι
21
έχω την εντύπωση οτι όσο κι αν βρίζεις και αν φωνάζεις δεν θα αλλάξεις άποψη στον υπόλοιπο κόσμο που διαφωνεί μαζί σου.
Στα παπάρια μου.Να διαφωνεί χωρίς να προσβάλει την αντίθετη άποψη.Διαφορετικά θα απαντάμε με το ίδιο νόμισμα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.854
Πόντοι
3.556
μα εγώ δεν ρώτησα αν είναι όντως αυτός που λένε, αλλά πως γίνεται σε ένα σενάριο όπως το διατυπώνεις να υπάρχει ένας νεκρός εκτελεστής?
Για τον αθώο που σκοτώθηκε και ήταν στο κοινό το αφήνω απ ' έξω.

Ρε συ, οι όποιες παράπλευρες απώλειες ανθρώπινου δυναμικού είναι μέρος της κατάστασης, της υπόθεσης, άπαξ και άφησαν αφύλαχτη τη στέγη.

Στέλνεις έναν τζάνκι και του λες, δεν θα πάθεις τίποτα, σε καλύπτουμε εμείς, και το κάνει. Κι ο άνθρωπος βαράει στο γάμο του καραγκιόζη, όποιον πάρει ο χάρος, και καμία σχέση με τον Τραμπ. Του Τραμπ του έρχεται από αλλού και αν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom