Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.611
- Πόντοι
- 10.411
ΚαλόΣε άλλα νέα, βγήκε νέο single Opeth...
ΚαλόΣε άλλα νέα, βγήκε νέο single Opeth...
Oταν έπαιζε ομως τον σουλειμαν τον πουτσοτραφη παντού και στο εξωτερικό καμμια γ@μιολα σπο αυτούς δεν μιλησε.. Ή κ μια αλλη σειρά που είχαν γυρίσει για την μικρασιατική καταστροφή που έπαιζε ο ίδιος ηθοποιός η οποία παρουσίαζε τους Έλληνες σαν τέρατα. Μούγκα τότε όλοι αυτοί..Famagusta: Συμφωνήσαμε με το Netflix να μην διατεθεί η σειρά πουθενά αλλού εκτός Ελλάδας λέει η Τουρκία
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του τουρκικού Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίουwww.protothema.gr
Δηλαδή το Fetih 1453 και το Ertugrul που ειχε τουρκικη προπαγάνδα κανονικά το δέχτηκαν και ολα ΟΚ??
Δύο μέτρα και δύο σταθμά αν έγινε έτσι και ελπίζω να μην γινει έτσι.
Είχε γίνει κάτι αντίστοιχο από το υπουργείο μας τότε,νομίζω Σύριζα ήταν,αλλά μας έγραψαν στα @@ τους.Oταν έπαιζε ομως τον σουλειμαν τον πουτσοτραφη παντού και στο εξωτερικό καμμια γ@μιολα σπο αυτούς δεν μιλησε.. Ή κ μια αλλη σειρά που είχαν γυρίσει για την μικρασιατική καταστροφή που έπαιζε ο ίδιος ηθοποιός η οποία παρουσίαζε τους Έλληνες σαν τέρατα. Μούγκα τότε όλοι αυτοί..
Φίλε μου ο ξάδερφος στην Αμερική που μιλάω σχεδόν καθημερινά μου είπε ότι το έβλεπε στα "προσεχώς" και τώρα εξαφανιζόλ....Εδώ νομίζω πως έχει κάποια ουσιαστική απάντηση
"Η συμφωνία των παραγωγών του επιτυχημένου σίριαλ του Mega αυτό πρόβλεπε από την πρώτη στιγμή: Να προβληθεί η σειρά από το Netflix, σε πρώτο στάδιο, μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο."
Case closed
Καλώς τα @@ μας τα ξυρισμένα.....εγω πιστευω θα π[αιξει κανονικα το Φαμαγκουστα παντου
τι εχουμε Μαξι;Καλώς τα @@ μας τα ξυρισμένα.....
Και την ίδια ώρα θα μπορείς να το βρεις σε όποια στριμινγκ πλατφόρμα γουστάρεις.Φίλε μου ο ξάδερφος στην Αμερική που μιλάω σχεδόν καθημερινά μου είπε ότι το έβλεπε στα "προσεχώς" και τώρα εξαφανιζόλ....
Θα δούμε στην πορεία τι ισχύει...
Πιστεύω δεν θα το κάνουν θέμα,αβαβά σε χαμηλούς τόνους και θα το δείξουν μόνο Ελλάδα...
Εδώ νομίζω πως έχει κάποια ουσιαστική απάντηση
"Η συμφωνία των παραγωγών του επιτυχημένου σίριαλ του Mega αυτό πρόβλεπε από την πρώτη στιγμή: Να προβληθεί η σειρά από το Netflix, σε πρώτο στάδιο, μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο."
Case closed
Εδώ πάνε να Φινλανδοποιήσουν υποχθόνια την Ρωσία,που δεν ασχολείται καν...Φαίνεται οτι τα μεμέτια αλλάζουν δόγμα...
Απο το "θαρθούμε μια νύχτα" περνάνε σε μια προσπαθεια Φιλανδοποιηση της Ελλάδας και τη δημιουργία ενος κράτους δορυφόρου και μειωμένης κυριαρχίας. Δηλαδή οτι και να κάνετε θα ζητάτε την άδεια μας,είτε πρόκειται για ενα καλώδιο είτε για ενα σήριαλ.
Οι μόνοι που τους πάνε γαμιόντας είναι οι Κινέζοι και οι Ινδοί.Στα πάντα απέναντι τους είναι...Οι Κινέζοι πιο υποχθόνια,οι Ινδοί ανοικτά εναντίον τους(ελέω Πακιστάν).ναι σωστά αφού το λέει ο voice of america Iγναντίου case closed
σημ: τι πάει να πει η συμφωνία προέβλεπε ότι θα προβληθεί αρχικά...
το δούλεμα πάει σύννεφο
Υπαρχουν στην Κινα οι Ουιγουροι οι οποιοι ειναι τουρκογενεις και προσπαθουν να παιξουν μπαλα μαζι τους.Οι μόνοι που τους πάνε γαμιόντας είναι οι Κινέζοι και οι Ινδοί.Στα πάντα απέναντι τους είναι...Οι Κινέζοι πιο υποχθόνια,οι Ινδοί ανοικτά εναντίον τους(ελέω Πακιστάν).
Νατοϊκοί και κυρίως Ρώσοι τους γλύφουνε....