Νέα

Famagusta:Συμφωνία Τουρκίας με το NETFLIX...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maximilien
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606
Μα το ωραίο είναι πως η πρεμούρα των Κύπριων έχει ξεκινήσει πολύ πριν την ιστορία της Κάσου.
Μην πέφτεις στην παγίδα να ανακατεύεις ΑΟΖ, σύνορα, υφαλοκρηπίδες κλπ κλπ.
Το κόστος τους φαίνεται υπερβολικό, κολλάνε στα δικά τους υπουργικά συμβούλια με αποτέλεσμα να έχει δώσει η εταιρία που θα ποντίσει το καλώδιο προθεσμία ως σήμερα.
Γιατί βαρέθηκαν να περιμένουν τους Κύπριους και τα παζάρια τους.
Απλά.......
Αν υποθέσουμε ότι διάφορα ρυθμιστικά θέματα έχουν συμφωνηθεί, κάποια αναπάντητα ερωτήματα έχουν σχέση με τον χρόνο παράδοσης του έργου, άρα και το τελικό κόστος. Για παράδειγμα, το αντίστοιχο έργο διασύνδεσης Αθήνα-Κρήτη παραδίδεται από ... πέρσι.
Το επόμενο ερώτημα, από τους μπρο, είναι ... ποιος μου εγγυάται πως το καλώδιο δεν κινδυνεύει από κάποιο σαμποτάζ, βλέπε αγωγοί Nord Stream...
Σε αυτό το ερώτημα κάνουν όλοι πως δεν ακούν, εμείς, οι μπρο, η Nexans που θα προμηθεύσει το καλώδιο (και η μετοχή της πέφτει...), η Siemens που θα φτιάξει τους τερματικούς σταθμούς...

Τελευταία τροποποίηση:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Αν υποθέσουμε ότι διάφορα ρυθμιστικά θέματα έχουν συμφωνηθεί, κάποια αναπάντητα ερωτήματα έχουν σχέση με τον χρόνο παράδοσης του έργου, άρα και το τελικό κόστος. Για παράδειγμα, το αντίστοιχο έργο διασύνδεσης Αθήνα-Κρήτη παραδίδεται από ... πέρσι.
Το επόμενο ερώτημα, από τους μπρο, είναι ... ποιος μου εγγυάται πως το καλώδιο δεν κινδυνεύει από κάποιο σαμποτάζ, βλέπε αγωγοί Nord Stream...
Σε αυτό το ερώτημα κάνουν όλοι πως δεν ακούν, εμείς, οι μπρο, η Nexans που θα προμηθεύσει το καλώδιο (και η μετοχή της πέφτει...), η Siemens που θα φτιάξει τους τερματικούς σταθμούς...

Από ότι άκουσα η βασική διαφορά μεταξύ της εταιρείας και την Κυπριακής δημοκρατίας σχετικά με το έργο είναι ότι σε περίπτωση που η Τουρκία με οποιοδήποτε τρόπο επέμβει και διακόψει το έργο η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να πληρώνετε. Από την πλευρά της η Κυπριακή δημοκρατία δεν επιθυμεί να πληρώνει σε περίπτωση διακοπής του έργου.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606
Από ότι άκουσα η βασική διαφορά μεταξύ της εταιρείας και την Κυπριακής δημοκρατίας σχετικά με το έργο είναι ότι σε περίπτωση που η Τουρκία με οποιοδήποτε τρόπο επέμβει και διακόψει το έργο η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να πληρώνετε. Από την πλευρά της η Κυπριακή δημοκρατία δεν επιθυμεί να πληρώνει σε περίπτωση διακοπής του έργου.
Η μια περίπτωση είναι η διάκοπη του έργου ή έστω καθυστέρηση στην υλοποίηση, για τέτοιους λόγους.
Η δεύτερη περίπτωση είναι η δολιοφθορά...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Ποιο σαμποτάζ τύπε μου???
Σεισμός να γίνει το καλώδιο μπορεί να εξαφανιστεί.
Μα αυτά θα γράφουμε τώρα?
Όλα αυτά τα έχουν συζητήσει πριν τις υπογραφές, άπαξ και υπέγραψαν ε, πρέπει να πληρώσουν.
Και δεν θέλουν να πληρώσουν οι Κύπριοι.
Θέλεις να τους το πληρώσουμε εμείς να δεις για πότε γίνεται?...........

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606
Ποιο σαμποτάζ τύπε μου???
Σεισμός να γίνει το καλώδιο μπορεί να εξαφανιστεί.
Μα αυτά θα γράφουμε τώρα?
Όλα αυτά τα έχουν συζητήσει πριν τις υπογραφές, άπαξ και υπέγραψαν ε, πρέπει να πληρώσουν.
Και δεν θέλουν να πληρώσουν οι Κύπριοι.
Θέλεις να τους το πληρώσουμε εμείς να δεις για πότε γίνεται?...........
Έχουν και τα εσωτερικά τους αυτοί, τους ντόπιους βαρώνους παραγωγούς ενέργειας.
Διπλάσιο το πληρώνουν, οπότε δε διαφωνώ με κάτι...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Kαι να ταν μονο τα μεμετια που σηκωσαν κεφαλι στην ιστορια εδω και το fb εχει γεμισει με σκοπιανικες σελιδες που αναφερονται ως Μακεδονικες κατα διαολου παει η Ελλαδα μ αυτο το σαπιο λαο που εχει

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.432
Πόντοι
2.306
Θα απαντήσουμε σκληρά σε διπλωματικο επιπεδο οπως παντα.

gerapetritis.jpg

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
:confused:

δηλαδή για να καταλάβω το MEGA δίνει μια σειρά στο netflix για προβολή μόνο σε Ελλάδα και Κυπρό , οι Τούρκοι κομπάζουν ότι με δική τους παρέμβαση θα προβληθεί μονό σε Ελλάδα και Κύπρο και αντί να βγει το MEGA να τους ξεμπροστιάσει βγαίνει αντ αυτού το SKAI... :confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.611
Πόντοι
10.411
δηλαδή για να καταλάβω το MEGA δίνει μια σειρά στο netflix για προβολή μόνο σε Ελλάδα και Κυπρό , οι Τούρκοι κομπάζουν ότι με δική τους παρέμβαση θα προβληθεί μονό σε Ελλάδα και Κύπρο και αντί να βγει το MEGA να τους ξεμπροστιάσει βγαίνει αντ αυτού το SKAI... :confused:
Οι γείτονες λένε πως θα προβληθεί μόνο Ελλάδα
Δεν ξέρω τι γίνεται:confused:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Οι γείτονες λένε πως θα προβληθεί μόνο Ελλάδα

το θέμα είναι αν αυτό θα γίνει μετά από δική τους παρέμβαση ή έτσι ήταν η αρχική συμφωνία του netflix με το mega.
Το SKAI τι δουλεία έχει να απαντήσει αντί του MEGA ? :think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξέρω τι γίνεται:confused:

ούτε εγώ... :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606
το θέμα είναι αν αυτό θα γίνει μετά από δική τους παρέμβαση ή έτσι ήταν η αρχική συμφωνία του netflix με το mega.

Λογικά λόγω αντιπαλότητας, τους εκθέτει.
Αν αυτή ήταν η συμφωνία εξ' αρχής και δεν το λένε... κάποιον λάκκο κλπ...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Έχουμε ακόμη να δούμε πολλά γούστα. Οι δεκαετίες χαρταετού αποβιομηχάνισης και παθητικής εξωτερικής πολιτικής μας πάνε μείον ταμείο. Θα ΦΑΜΕΓΟΥΣΤΑ.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.611
Πόντοι
10.411

:dunno:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Λογικά λόγω αντιπαλότητας, τους εκθέτει.
Αν αυτή ήταν η συμφωνία εξ' αρχής και δεν το λένε... κάποιον λάκκο κλπ...

αν.... γιατι όπως πολυ σωστά είπες "τι νόημα έχει να δίνει το mega μια σειρά για προβολή μόνο για την Ελλάδα στην οποία έχει ήδη προβληθεί;"
γιατί το να είναι το mega σε συνεννόηση με το Τουρκικό ΕΣΡ ώστε να κάνει ζημία στην κυβέρνηση μου ακούγεται κάπως...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.857
Πόντοι
2.606
αν.... γιατι όπως πολυ σωστά είπες "τι νόημα έχει να δίνει το mega μια σειρά για προβολή μόνο για την Ελλάδα στην οποία έχει ήδη προβληθεί;"
γιατί το να είναι το mega σε συνεννόηση με το Τουρκικό ΕΣΡ ώστε να κάνει ζημία στην κυβέρνηση μου ακούγετε κάπως...
Mόνο από το Mega θα ξεκαθαρίσει, ας περιμένουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom