Νέα

Η Γαλλία στις φλόγες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ujolk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
61
Πόντοι
0
και που ξερουν τι κουβαλαει μαζι;
και αν εχει εκρηκτικα και σκοτωσει το παιδι μου; αν χασει τον ελεγχο του αυτοκινητου και αφησει αναπηρη τη μανα μου;
το κωλοπαιδο θα είναι εξω σε λιγους μηνες και εγω θα υποφερω μια ζωη.
παρανομησες;σε πιασανε; κατσε να υποστεις τις συνεπειες.
προσπαθεις να φύγεις;
στο κεφαλι και τελος.
σπλα πραγματα.
Ηρεμία λίγο από όλους. Θα σας πω μια ιστορία. Ήμουν στο φανάρι και είχα πίσω μου ένα περιπολικό το οποίο μου έκανε σήμα που δεν κατάλαβα. Ξεκίνησα το πήρα χαμπάρι μετά από λίγο και σταμάτησα. Με έψαξαν κτλ και όλα καλά. Με την δικιά σου λογική αφού δεν σταμάτησα έπρεπε να με σκοτώσουν γιατί μπορεί να είχα πυρηνικά όπλα....

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Στην Κύπρο έκαναν διαδηλώσεις με το κοράνι στα χέρια οι πονεμένοι... Νομίζω ότι μετά από πανδημίες κ Ουκρανία θα είναι το επόμενο μπαμ με τους φίλους ουρακοταγκους.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Στην Γαλλία να γνωρίζετε ότι υπάρχει και άλλο υπόβαθρο όσον αφορά τους Αλγερινούς(που είναι και η πολυπληθέστερη μειονότητα).....
Υπάρχει απύθμενο μίσος για τους Γάλλους και καλλιεργείται από γενιά σε γενιά....

Χώρια η έμφυτη ροή τους στην παραβατικότητα,όπως όλοι οι Βέρβεροι.....

Τώρα γιατί είναι στην Γαλλία που τόσο μισούν και δεν πάνε αλλού(η πρώτη γενιά έφυγε από την Αλγερία σαν συνεργάτες των Γάλλων ή σαν κυνηγημένοι από το ισλαμικό καθεστώς) είναι εντελώς άλλη κουβέντα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Ηρεμία λίγο από όλους. Θα σας πω μια ιστορία. Ήμουν στο φανάρι και είχα πίσω μου ένα περιπολικό το οποίο μου έκανε σήμα που δεν κατάλαβα. Ξεκίνησα το πήρα χαμπάρι μετά από λίγο και σταμάτησα. Με έψαξαν κτλ και όλα καλά. Με την δικιά σου λογική αφού δεν σταμάτησα έπρεπε να με σκοτώσουν γιατί μπορεί να είχα πυρηνικά όπλα....

Ναι θα μπορούσαν να σε καταδιώξουν και πυροβολήσουν αν δε σταμάταγες. Γι' αυτό έχουμε την Αστυνομία. Όχι για να τους αποκαλούμε "μπάτσους γουρούνια δολοφόνους". Για να μας αδειάζουν τους βόθρους έχουμε τους βοθρατζίδες και να μας θάβουν τους παπάδες. Έκαστος στο είδος του. Τώρα αν εσύ θεωρείς πως πρέπει ο αστυνομικός να αντιμετωπίζει τα πάντα με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και με πάστες μάλλον δεν είσαι άνθρωπος αλλά εξωγήινος που κρύβεσαι.

Η Αστυνομία κάνει δουλειά που δεν τη βλέπουμε. Υπάρχουν πολλοί καουμπόηδες μέσα τους και δεν είναι κρυφό. Αλλά κάνει και δουλειά. Ειδικά αυτοί που είναι συνεχώς στο δρόμο σε περίεργα πόστα βλέπουν πράγματα που κάποιοι δεν τα διανοούνται. Κυριολεκτικά κάθε καρυδιάς καρύδι. Και οι ποιο έμπειροι είναι καλύτεροι ψυχολόγοι και από καθηγητές πανεπιστημίου. Επιμένω στο παραπάνω σκηνικό με τον πιτσιρικά και δε θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν σε πιθανό υλικό κάμερας φανεί ότι ήταν νευρικός λόγω προηγούμενων συλλήψεων και προσεχούς δικαστηρίου.

Και δεν τα γράφω να δικαιολογήσω τάχα μου δήθεν την αστυνομία. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα επαγγέλματα. Πχ άλλο ένας γιατρός που έχει δει μερικές χιλιάδες ασθενείς και άλλο ο πιτσιρικάς που κάνει την ειδικότητα. Ένας παλιός πωλητής μπορεί να σε καταφέρει πολύ πιο εύκολα σε σχέση με ένα νεούδι.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Οχι απλα φασίστες, αλλά και ρωσοκινούμενοι. Ρε συνελθετε. Επειδη δηλαδη αυξηθηκε ενας φορος στα καυσιμα, κάνανε οι αλλοι μπαχαλα επι ενα χρονο καθε σαββατοκυριακο? Δεν ειμαστε καλα. Βαλανε και κατι γιλεκα για να ειναι πιο "ρομαντικα επαναστατικο" και το φαγατε ολοι αμασητο? Φασιστες, μπαχαλακηδες και χρηματοδοτουμενοι απο τη Ρωσια.

Είσαι μάλλον πιο έξυπνος από τον Μακρόν ο οποίος δεν πήρε χαμπάρι ότι οι Ρώσοι του κάνανε μπάχαλα επι έναν χρόνο.

Αντί να απελάσει κανέναν διπλωμάτη, τους υποστηρίζει από πάνω:

Νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι σαν εσένα και δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση όταν η βενζίνη ξεπερνάει τα 2€ ?

Με Γάλλο έχεις μιλήσει ποτέ ώστε να ακούσεις την άποψη του όσον αφορά τα κίτρινα γιλέκα και τις διαμαρτυρίες που γίνονται στη χώρα του ή απλά λες ότι φαντάζεσαι με βάση τα πιστεύω σου και όσα σερβίρουν τα Ελληνικά ΜΜΕ;

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
...ρε μαγκες, αληθεια τωρα, πιστευετε οτι η εξεγερση εγινε απο αγανακτισμενους κ ανθρωπιστες που δεν δεχονται την αυθαιρετη βια της αστυνομιας? Αφορμη ηταν το γενονος και οχι τα αιτια και αν δεν γινοταν αυτο θα γινοταν κατι αλλο παρομοιο για να ξεκινησει η εξεγερση. Μην πεφτετε στην γνωστικη προκαταληψη της επιβεβαιωσης και αποδεχεστε ή θυμαστε πληροφοριες επιλεκτικα ή τις ερμηνευετε με μεροληπτικο τροπο.
Ηδη υπαρχουν φωνες και μαλιστα μουσουλμανικες που φωναζουν και εφιστουν την προσοχη στο οτι η εξεγερση ειναι φυλετικη-πολιτισμικη! Δεκαδες τα παραδειγματα με τα πλακατ-πανο με συνθηματα "Η Γαλλια θα γινει μουσουλμανικη" κτλ ή με ιαχες ισλαμιστων-τζιχαντζιστων οπως το "Αλλαχου Ακμπαρ"! Ας ανοιξουμε επιτελους τα ματια μας και να δουμε οτι ειναι μια εξεγερση προβα τζενεραλε επι ευρωπαϊου εδαφους, στα προτυπα των "χρωματιστων" εξεγερσεων της βορειας Αφρικης και της Μεσης Ανατολης.
Δεν εχεις δικιο. Περυσι ειχαν γινει ταραχες απο τα κιτρινα γιλεκα που δεν ειναι μεταναστες μαυροι
Οι ανθρωποι ειναι πολυ αγανακτισμενοι γιατι εχουν να φανε μεχρι τις 20 του μηνα , οπως εδω
Αυτο που γινεται με τα σουπερ-μαρκετ πανευρωπαικα ειναι κλεψια και μονο αυτοι αντιδρουν

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Είσαι μάλλον πιο έξυπνος από τον Μακρόν ο οποίος δεν πήρε χαμπάρι ότι οι Ρώσοι του κάνανε μπάχαλα επι έναν χρόνο.

Αντί να απελάσει κανέναν διπλωμάτη, τους υποστηρίζει από πάνω:

Νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι σαν εσένα και δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση όταν η βενζίνη ξεπερνάει τα 2€ ?

Με Γάλλο έχεις μιλήσει ποτέ ώστε να ακούσεις την άποψη του όσον αφορά τα κίτρινα γιλέκα και τις διαμαρτυρίες που γίνονται στη χώρα του ή απλά λες ότι φαντάζεσαι με βάση τα πιστεύω σου και όσα σερβίρουν τα Ελληνικά ΜΜΕ;
Σωστος και γνωστης των γαλλικων θεματων

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Η Γαλλία είναι η τρίτη παγκόσμια στρατιωτική δύναμη μετά από ΗΠΑ-ΚΙΝΑ.

Είδατε την ισχύ καταστολής....
Με το 1/5 των δυνάμεων που μπορούσε να χρησιμοποίησει....

Έχουν πάψει πλεόν να είναι αφελείς,ειδικά μετά την επίθεση στο Μπατακλάν.....

Σε άλλα νέα να ξέρετε ότι ο μέσος Γάλλος ζει μια χαρά άνετα....
Απλά ζητάνε γιατί έχουν μάθει να παλεύουν και για το παραμικρό και δεν είναι φραπεδέλληνες που έχουμε καταντήσει....

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Στην Γαλλία να γνωρίζετε ότι υπάρχει και άλλο υπόβαθρο όσον αφορά τους Αλγερινούς(που είναι και η πολυπληθέστερη μειονότητα).....
Υπάρχει απύθμενο μίσος για τους Γάλλους και καλλιεργείται από γενιά σε γενιά....

Τώρα γιατί είναι στην Γαλλία που τόσο μισούν και δεν πάνε αλλού(η πρώτη γενιά έφυγε από την Αλγερία σαν συνεργάτες των Γάλλων ή σαν κυνηγημένοι από το ισλαμικό καθεστώς) είναι εντελώς άλλη κουβέντα.
Διαβασε λιγο την ιστορια Οι Γαλλοι πηγανε στην Αλγερια και την εκαναν αποικια τους τον προηγουμενο αιωνα, οποτε αναγκαστικα εδιναν την υπηκοοτητα στους Αλγερινους. Το 1960 ο Ντε Γκωλ αποφασισε να αποχωρισει και οι στρατηγοι εκαναν πραξικοπημα αρνουμενοι να φυγουν απο την αποικια ( Εξου και το τραγουδι Rock in the Casba )
Εκει που τους θελουν οι λευκοι τους μαυρους ( ποδοσφαιρο , μπασκετ ) εκει ολα καλα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Διαβασε λιγο την ιστορια Οι Γαλλοι πηγανε στην Αλγερια και την εκαναν αποικια τους τον προηγουμενο αιωνα, οποτε αναγκαστικα εδιναν την υπηκοοτητα στους Αλγερινους. Το 1960 ο Ντε Γκωλ αποφασισε να αποχωρισει και οι στρατηγοι εκαναν πραξικοπημα αρνουμενοι να φυγουν απο την αποικια ( Εξου και το τραγουδι Rock in the Casba )
Εκει που τους θελουν οι λευκοι τους μαυρους ( ποδοσφαιρο , μπασκετ ) εκει ολα καλα
Καλά.....

Οι Αλγερινοί μετανάστευσαν μαζικά μετά την ανεξαρτητοποίση της χώρας τους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.078
Πόντοι
6.515
μολις γυρισα ,πηρα πενες ολικης Μαρατα μονο με 0,82, εχω δωρο και ενα πακετο σογιας που ελειγε σε 10 ημερες και μου το εδωσε γνωστη μου ,θα φτιαξω παστιτσιο ,με γαλα αμυγδαλου παρακαλω ,που δεν εχει λακτοζη τα πηρα απο το λιντλ που τα ειχε πριν 2 -3 εβδομαδες προσφορα 1 ευρω το λιτρο ,τσαμπα ,μας εσωσε ο Κουλης, και τωρα περιμενω να βγαλει και νεο βενζινη πας, γιατι η Rolls Roys που πηρα με τα λεφτα του μαρκετ πας καιει πολυ και δεν βγαινω ,Κουλη και ξερο ψωμι
Τυπε μήπως έβγαλε η μαρατα τίποτα κερασια, γιατί δεν πλησιαζονται στην λαικη

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
μολις γυρισα ,πηρα πενες ολικης Μαρατα μονο με 0,82, εχω δωρο και ενα πακετο σογιας που ελειγε σε 10 ημερες και μου το εδωσε γνωστη μου ,θα φτιαξω παστιτσιο ,με γαλα αμυγδαλου παρακαλω ,που δεν εχει λακτοζη τα πηρα απο το λιντλ που τα ειχε πριν 2 -3 εβδομαδες προσφορα 1 ευρω το λιτρο ,τσαμπα ,μας εσωσε ο Κουλης, και τωρα περιμενω να βγαλει και νεο βενζινη πας, γιατι η Rolls Roys που πηρα με τα λεφτα του μαρκετ πας καιει πολυ και δεν βγαινω ,Κουλη και ξερο ψωμι
Eσυ νομιζω κυκλοφορεις και με αλλο νικ,αναγραμματισμος των 2 πρωτων συλλαβων του τωρινου:coffee::confused::confused::confused::hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οχι αλλα ξερω οτι ο Μακρον κερδισε τις εκλογες ανετα. Αρα μαλλον οσοι διαμαρτυρονται ειναι κατι σαν τους δικους μας εδω, μειοψηφιες που νομιζουν οτι ειναι πλειοψηφιες αυτο-παραμυθιαζομενοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Για θύμησέ μου .... ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ .... λέει ότι η οικονομία πετάει ....

και ποιός ότι ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ;;;;

Με βάση τους κανόνες της .... ΛΟΓΙΚΗΣ .... ποιός πρέπει να πληρώσει ;;;

Αυτός που λέει ότι ... πετάει ή αυτός που λέει ότι είναι ΓΤΠ ;;;
Αυτος που λεει οτι έχει.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
, μειοψηφιες που νομιζουν οτι ειναι πλειοψηφιες αυτο-παραμυθιαζομενοι
ετσι ειναι τυπαρα οπως τα λες. οπως στο μιστερ 22, που σε βγαλανε τάπα ημιτελικό, ενω μια θλιβερή αυτοπαραμυθιαζομενη μειοψηφία ελεγε οτι αντεχεις μονο προημιτελικά :undecided::undecided::undecided:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ετσι ειναι τυπαρα οπως τα λες. οπως στο μιστερ 22, που σε βγαλανε τάπα ημιτελικό, ενω μια θλιβερή αυτοπαραμυθιαζομενη μειοψηφία ελεγε οτι αντεχεις μονο προημιτελικά :undecided::undecided::undecided:
Μπραβο τύπε πολυ εξυπνο

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.097
Πόντοι
6.056
Eλειπε εκεινο το διαστημα:coffee::confused::confused::confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506

Είναι στη Γαλλία για να μη δουλεύουν και να ζουν εις βάρος των φορολογουμένων

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Είναι στη Γαλλία για να μη δουλεύουν και να ζουν εις βάρος των φορολογουμένων
Η πρώτη γενιά πήγε για να σωθεί.....
Για να δουλέψει....
Τώρα η περιθωριοποίηση έχει τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom