Νέα

Η Γαλλία στις φλόγες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε .... λυπάμαι .... ζητώ ειλικρινώς συγνώμη .... που δεν απέδωσα σωστά τα γαλλικά με ελληνικό αλφάβητο .............

Δεν ήμουν και καλός στα γαλλικά άλλωστε ....

Βαριά να παραγγείλω κανά μερλότ , κονιάκ ή να κλείσω κανά δωμάτιο .... τα απολύτως βασικά δηλαδή να 'ουμ αφου !

Πήρε bmw τζιπ έμαθα ή πλάκα μου κάναν ;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΤΣΟΧΑ ΤΙΠΟΤΕ ; ΣΕ ... ΑΡΕ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ;;;
Η κολομπιανα ξεκινησε να παιζει forex τύπε, εχει βγαλει ηδη χιλια δολαρια ενω ξεκινησε με εκατο, μου υποσχεθηκε να μου παρει αυτοκινητο εως το τελος της χρονιας, μην στενοχωριεσαι λοιπον

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.027
Πόντοι
3.656
Η κολομπιανα ξεκινησε να παιζει forex τύπε, εχει βγαλει ηδη χιλια δολαρια ενω ξεκινησε με εκατο, μου υποσχεθηκε να μου παρει αυτοκινητο εως το τελος της χρονιας, μην στενοχωριεσαι λοιπον

Τι έγινε ; Θα πας τελικά ;;;

Να σου βρούμε κανά γκαζάδικο να σε πάει τσαμπέ ;;;
Απλά θα κάνεις 2-3 βδομάδες με τις στάσεις κτλ !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι έγινε ; Θα πας τελικά ;;;

Να σου βρούμε κανά γκαζάδικο να σε πάει τσαμπέ ;;;
Απλά θα κάνεις 2-3 βδομάδες με τις στάσεις κτλ !
Σταματα μωρε. Για την ωρα την ψηνω να ερθει τον Αυγουστο Ελλαδα, νομιζω θα τα καταφερω. Απο φθινοπωρο βλεπουμε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.027
Πόντοι
3.656
Σταματα μωρε. Για την ωρα την ψηνω να ερθει τον Αυγουστο Ελλαδα, νομιζω θα τα καταφερω. Απο φθινοπωρο βλεπουμε

Καμιά Λούτσα θα την πας ;
Από γαλάζιους λαρτζ, θα περίμενα να της έκλεινες εισιτήρια να βρεθείτε μαϊάμι ....

βΑριά ακαπούλκο ... για την αλητεία ...........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Από γαλάζιους λαρτζ, θα περίμενα να της έκλεινες εισιτήρια να βρεθείτε μαϊάμι ....

Ρε τύπε, δεν ανησυχω. Αν χρειαστει να παω Κολομβια, υποθετω οτι εσυ σαν καλος φίλος θα μου δανεισεις το εναμισι χιλιαρικο που εχει το εισιτηριο, τι, οχι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι Λουτσα ρε φιλε, εχω σπιτι σε νησι

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Είχα την ατυχία να εργάζομαι σε γαλλική (πολυεθνική) εταιρία και ξέρω σε γενικές γραμμές το πως συνεργάζονται, το ότι κρύβουν πράγματα (ή έστω προσπαθούν), αλαζονικές συμπεριφορές κλπ.
Την πληρώνουν προφανώς όλη αυτή την συμπεριφορά. Αλλά νομίζω υπάρχουν και άλλα από πίσω.

Για το νο2, νομίζω υπάρχουν διάφορες απόψεις.
αρχείο λήψης (3).jpeg

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Και Λουτσα μηπως ειναι υπερβολικό ρε Λακη ..
Κανα μακαρονι Μαρατα σε κανα αιρμπιενμπει στο μεταξουργειο , να νιωθει και σαν το σπιτι της η κοπέλα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.194
Πόντοι
456
λεω να παω Γαλλια διακοπες ενα διημερακι... Εχει εκπτωσεις και δροσουλα εμαθα.
θα παρω κανα λαπτοπακι κανα ταμπλετ, κανα δυο τρια iphone να δωσω στα ανήψια μου να χουν να παιζουν :coffee:
Αραγε να υπαρχουν διαθεσιμα τιποτα κοσμηματα να κανω κανα δωρο σε καμια γκομενα;
Ποπο κουραστηκα ηδη.

Ενας μπατσος μπορει να πυροβολησει καποιον στο κεντρο της Αθηνας να μην τρεχω στις Γαλλιες τωρα; πρεπει να ξεσκονισω και τα γαλλικα μου να πουμε και ζε νε σουι πας μουα για τετοια πραγματα. Που ειναι ο κορκονεας αραγε; Στειλτε τον για τουρισμο μοναστηρακι να σκοτωσει κανα 16χρονο Γαλλο, οτι πρεπει θα ειναι τωρα, θα κανω τα ψωνια ολης της πενταετιας :coffee:

Όταν έγιναν τα μπάχαλα με τον γρηγορόπουλο, εγώ ήμουν 3η γυμνασίου αν θυμάμαι καλά...τότε ήρθε στο σχολείο ένας αλβανός μαθητής, γνωστός "αλιτάκος" και "αλάνι" και πούλαγε κονσόλες psp, DS κλπ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
Κούνα λίγο το κεφάλι σου φίλε και δες τι έγραψες.

Πολιτισμικά είναι η νο1 δυτική χώρα.
εσυ μωρη γαμιολα που χάθηκες να πουμε ;;
Εχεις παρει πολλες απουσίες , σε βλεπω να μενεις στην ίδια τάξη

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
λεω να παω Γαλλια διακοπες ενα διημερακι... Εχει εκπτωσεις και δροσουλα εμαθα.
θα παρω κανα λαπτοπακι κανα ταμπλετ, κανα δυο τρια iphone να δωσω στα ανήψια μου να χουν να παιζουν :coffee:
Αραγε να υπαρχουν διαθεσιμα τιποτα κοσμηματα να κανω κανα δωρο σε καμια γκομενα;
Ποπο κουραστηκα ηδη.

Ενας μπατσος μπορει να πυροβολησει καποιον στο κεντρο της Αθηνας να μην τρεχω στις Γαλλιες τωρα; πρεπει να ξεσκονισω και τα γαλλικα μου να πουμε και ζε νε σουι πας μουα για τετοια πραγματα. Που ειναι ο κορκονεας αραγε; Στειλτε τον για τουρισμο μοναστηρακι να σκοτωσει κανα 16χρονο Γαλλο, οτι πρεπει θα ειναι τωρα, θα κανω τα ψωνια ολης της πενταετιας :coffee:
Ζαμε κοροπι πες κ καθάρισες…

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.921
Πόντοι
11.146

Stories