Νέα

Η Γαλλία στις φλόγες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
λεω να παω Γαλλια διακοπες ενα διημερακι... Εχει εκπτωσεις και δροσουλα εμαθα.
θα παρω κανα λαπτοπακι κανα ταμπλετ, κανα δυο τρια iphone να δωσω στα ανήψια μου να χουν να παιζουν :coffee:
Αραγε να υπαρχουν διαθεσιμα τιποτα κοσμηματα να κανω κανα δωρο σε καμια γκομενα;
Ποπο κουραστηκα ηδη.

Ενας μπατσος μπορει να πυροβολησει καποιον στο κεντρο της Αθηνας να μην τρεχω στις Γαλλιες τωρα; πρεπει να ξεσκονισω και τα γαλλικα μου να πουμε και ζε νε σουι πας μουα για τετοια πραγματα. Που ειναι ο κορκονεας αραγε; Στειλτε τον για τουρισμο μοναστηρακι να σκοτωσει κανα 16χρονο Γαλλο, οτι πρεπει θα ειναι τωρα, θα κανω τα ψωνια ολης της πενταετιας :coffee:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Πάλι τα ίδια ο μπάτσος είναι οπλισμένος λες και βρίσκεται σε πεδίο μάχης στο Αφγανιστάν.
Δεν είναι διαμάχη μεταξύ πολιτών. Είχαν απέναντι τους έναν έφηβο, μπορούσαν να τον συλλάβουν χωρίς να τον σκοτώσουν.
πως ηξεραν οτι ειναι εφηβος; ειχε κρεμασμενη ταυτοτητα μεγενθυμενη μπροστα στο αυτοκινητο;
δεν απαντας ομως.
αν πριν τον συλλαβουν ειχε σκοτωσει 2-3 πολιτες τι θα ελεγες τοτε;
πώς ηξερε ο εγκληματιας εφηβος οτι δεν θα του ξεφυγει το αυτοκινητο και να πεσει σε αθωους;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
λεω να παω Γαλλια διακοπες ενα διημερακι... Εχει εκπτωσεις και δροσουλα εμαθα.
θα παρω κανα λαπτοπακι κανα ταμπλετ, κανα δυο τρια iphone να δωσω στα ανήψια μου να χουν να παιζουν :coffee:
Αραγε να υπαρχουν διαθεσιμα τιποτα κοσμηματα να κανω κανα δωρο σε καμια γκομενα;
Ποπο κουραστηκα ηδη.

Ενας μπατσος μπορει να πυροβολησει καποιον στο κεντρο της Αθηνας να μην τρεχω στις Γαλλιες τωρα; πρεπει να ξεσκονισω και τα γαλλικα μου να πουμε και ζε νε σουι πας μουα για τετοια πραγματα. Που ειναι ο κορκονεας; Στειλτε τον για τουρισμο μοναστηρακι να σκοτωσει κανα 16χρονο Γαλλο, οτι πρεπει θα ειναι τωρα, θα κανω τα ψωνια ολης της πενταετιας :coffee:

τυπε αν πας τωρα δεν νομιζω να χρειαστει να μιλησεις και πολυ Γαλλικα , κανα ροπαλο αν εχεις μαζι σου εισαι κομπλε για την συννενοηση
Ουτως η αλλως δεν θα πετυχεις καμιά πωλητρια , ισως να χρειαστει να μαθεις κανα Αραβικό για να συννενοηθεις με τον διπλανο σου πιο νουμερο και χρωμα θα παρει ο καθενας σας

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
τυπε αν πας τωρα δεν νομιζω να χρειαστει να μιλησεις και πολυ Γαλλικα , κανα ροπαλο αν εχεις μαζι σου εισαι κομπλε για την συννενοηση
Ουτως η αλλως δεν θα πετυχεις καμιά πωλητρια , ισως να χρειαστει να μαθεις κανα Αραβικό για να συννενοηθεις με τον διπλανο σου πιο νουμερο και χρωμα θα παρει ο καθενας σας
εχω κανει δυνατο μαυρισμα, σε μια βδομαδουλα θα περναω και για μαροκινος, αρκει να μην με ξεβρακωσει κανενας γιατι θα με παρουν πρεφα :coffee:
1688380360092.png

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Μακρόν, τσάκισε τους.

λογικά αυτό θα κάνει δεν έχει άλλη επιλογή, αν δεν τους τσακίσει αυτός θα βρεθεί άλλη λύση...

lepen.jpg

άραγε όλοι αυτοί που λένε στον Μακρόν να είναι πιο διαλλακτικός αυτό θέλουν ή απλώς είναι τελείως ηλίθιοι ?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.027
Πόντοι
3.656
Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο Ναέλ προφυλακίστηκε και διεξάγεται σε βάρος του έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μια έκκληση για δωρεές υπέρ του Γάλλου αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο Ναέλ ξεπέρασε αργά σήμερα το απόγευμα τις 670.000 ευρώ.

Ο θάνατος του εφήβου την Τρίτη στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, από πυρά αστυνομικού έχει προκαλέσει εκτεταμένες ταραχές σε όλη τη Γαλλία.

Ο στόχος της συγκέντρωσης δωρεών είναι να υποστηριχθεί η οικογένεια του αστυνομικού, "ο οποίος έκανε τη δουλειά του και πληρώνει βαρύ τίμημα", αναφέρει η εκστρατεία σε ανακοίνωση.

Η εκστρατεία οργανώθηκε από τον Ζαν Μεσιά, υποστηρικτή του Γάλλου ακροδεξιού πολιτικού Ερίκ Ζεμούρ.

Ξέρουμε IBAN ;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.615
Πόντοι
1.706
Πήγαινε βρε ψωμολύσσα να πάρεις κανένα κιλό φέτα και άσε τις καταθέσεις μα δεν θα τον βοηθήσει το 0,99 ευρω που θα στείλεις, ΜΑΛΑΚΑ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
αυτοί που υπερμάχονται των ταραχών χρησιμοποιούν τη λέξη "μπάτσος",
ονειρεύονται αναρχίες και δικτατορίες του προλεταριάτου,
φυσικά θα ενισχυθούν τα κεντροδεξιά, δεξιά, ακροδεξιά κόμματα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.027
Πόντοι
3.656
αυτοί που υπερμάχονται των ταραχών χρησιμοποιούν τη λέξη "μπάτσος",
ονειρεύονται αναρχίες και δικτατορίες του προλεταριάτου,
φυσικά θα ενισχυθούν τα κεντροδεξιά, δεξιά, ακροδεξιά κόμματα

Τύπε .... Δημοκράται είμεθα άπαντες .... τι το πέρασες ;;;

Για αυτό ας τραφουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλικής Δημοκρατίας !

Τη Μασαλιώτισσα.

Αγαπημένοι στίχοι από 0.15 μέχρι 1.20

οζ αρμ σιτουαγιεν
φορμε βο μπαταγιον
μαρσον .... μαρσον ...
κε σαν ιμπουρ ....
ΑΜΠΡΕΒ ΝΟΣ ΣΙΛΟΝΣ ....

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
θα βγουν τίποτε αδελφές ή μουσάτοι κοιλαράδες ή μιτούδες και θα πουν ότι τα λόγια δεν είναι πολιτικαλι κορέκτ

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Τα πράγματα είναι απλά, φτώχεια, ανέχεια, γκέτο, κάπου/κάποτε θα ξεσπούσαν όλοι αυτοί, εννοείται πως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και βγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι και κάνει ότι γουστάρει τώρα(σπάει, κλέβει κλπ.)
Δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη αυτά, προφανώς υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου στις μεγαλουπόλεις που καταπιέζεται καιρό τώρα οικονομικά/κοινωνικά και ξεσπάει, ασχέτως Θρησκείας/καταγωγής κλπ.
Λέτε αν τους δώσει "MarketPass" και "Καλάθι του φτωχού" να ηρεμήσουν ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
Τύπε .... Δημοκράται είμεθα άπαντες .... τι το πέρασες ;;;

Για αυτό ας τραφουδήσουμε τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλικής Δημοκρατίας !

Τη Μασαλιώτισσα.

Αγαπημένοι στίχοι από 0.15 μέχρι 1.20

οζ αρμ σιτουαγιεν
φορμε βο μπαταγιον
μαρσον .... μαρσον ...
κε σαν ιμπουρ ....
ΑΜΠΡΕΒ ΝΟΣ ΣΙΛΟΝΣ ....

Λεόντειο τελείωσες ;

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πολυ ωραια, διεπραξε αδικημα ο αστυνομικος, συνεληφθη και ηδη ειναι προφυλακισμενος και επικειται η δίκη του. Τι αλλο να γινει δηλαδη? Να καθισει ολη η Γαλλια να την γαμησουν οι 13χρονοι αφρικανοι για να εκτονωθουν? Δεν ειμαστε καλα.

Και οχι, δεν λεω καθολου ψεματα στον εαυτο μου. Εσυ το κάνεις αυτο. Ολα αυτα τα καθιζηματα βρηκαν απλως ευκαιρια για μπαχαλο. Και δυστυχως διαφοροι αφελείς οπως εσυ, θεωρεις οτι εχουν υψηλά ιδανικα.

Τα λοιπά περί οθωμανών τα αφηνω ασχολιαστα.

Πάλι τα εξισώνεις. Δεν σκότωσε ο Α πολίτης το Β. Θα συμφωνούσα μαζί σου και δεν θα ασχολούμουν καθόλου αν είχαν σφαχτεί μεταξύ τους 10-20 Αφρικανοί.
Εδώ όμως σκότωσε ένας πάνοπλος μπάτσος ( αστυνομικός για να μην ενοχλούνται οι νοματαγείς πολίτες) ένα νέο άνθρωπο με ευθεία βολή αλλά και κότα να είχε σκοτώσει τα ίδια θα έλεγα.
Τι θα γίνει δηλαδή, όποτε κάποιος δεν πειθαρχεί θα διαγράφεται από τον χάρτη με το πρόσχημα του κοινού καλού;
Στα @@ μου τι ράτσα ήταν και που συνέβη το περιστατικό. Το πρόβλημα είναι η αστυνομική αυθαιρεσία και η προνομιακή τους διαχείριση από το νόμο παγκοσμίως.
Στα @@ μου επίσης αν καεί η μισή Γαλλία, σημασία έχει να δωθεί το παράδειγμα ότι αυτά τα μέτρα δεν περνάνε και την επόμενη φορά που θα υπάρξει νεκρός από πυρά μπάτσου θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας της εκάστοτε χώρας.

1688383015852.png

πως ηξεραν οτι ειναι εφηβος; ειχε κρεμασμενη ταυτοτητα μεγενθυμενη μπροστα στο αυτοκινητο;
δεν απαντας ομως.
αν πριν τον συλλαβουν ειχε σκοτωσει 2-3 πολιτες τι θα ελεγες τοτε;
πώς ηξερε ο εγκληματιας εφηβος οτι δεν θα του ξεφυγει το αυτοκινητο και να πεσει σε αθωους;

Δεν απαντάω; Δύο φορές έχω πει:
Και πυρηνικά να κουβαλούσε έπρεπε να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, ΟΧΙ να τον σκοτώσουν

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.027
Πόντοι
3.656
θα βγουν τίποτε αδελφές ή μουσάτοι κοιλαράδες ή μιτούδες και θα πουν ότι τα λόγια δεν είναι πολιτικαλι κορέκτ

Ο Πουνέντες έχει εξασθενίσει τύπε ....

Φυσάει Λεβάντες πλέον ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.027
Πόντοι
3.656
κ' αν σανγκ ιμπυρ (liaison)
αμπρέβε νο σιγιον.

Ελεος ρε τύπε.

Qu'un sang impur, abreuve nos sillons

Ρε τύπε .... λυπάμαι .... ζητώ ειλικρινώς συγνώμη .... που δεν απέδωσα σωστά τα γαλλικά με ελληνικό αλφάβητο .............

Δεν ήμουν και καλός στα γαλλικά άλλωστε ....

(αν και εδώ που τα λέμε .... Λ .... με Γ .... στην προφορά ...... ελάχιστα ........ αν σκεφτείς ότι έχω και ρινικό διάφραγμα τύπου που είχε ασχοληθεί
με μποξ ... και δεν το έφτιαξε ποτέ ... )

Βαριά να παραγγείλω κανά μερλότ , κονιάκ ή να κλείσω κανά δωμάτιο .... τα απολύτως βασικά δηλαδή να 'ουμ αφου !

Πήρε bmw τζιπ έμαθα ή πλάκα μου κάναν ;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ... ΤΣΟΧΑ ΤΙΠΟΤΕ ; ΣΕ ... ΑΡΕ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom