Νέα

Συνελήφθη τράπερ για απόπειρα ανθρωποκτονίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.949
Πόντοι
6.186
Αν μάθει κανείς πόσα παίρνει αυτή μπαίνω εύκολα παίρνω και δάνειο να της δώσω μια πίπα
σε συνέντευξη της είπε ότι στα επόμενα 5 χρόνια θα έχει περάσει το 1Μ στην τράπεζα, την κυνηγάνε ολοι να τους διαφημίσει παίρνει 5Κ το ποστ κ θα ασχοληθεί με βίζιτες νομίζεις! Μπορεί κ η ποιο έξυπνη γυναίκα που έχω γνωρίσει κ εκμεταλλευτικέ την σχέση της με τον ποιο βλάκα άνδρα που έχω γνωρίσει αν κ αυτή τον έκανε γνωστό!
Στην ίδια συνέντευξη αυτός έλεγε ότι δεν έχει πάει φυλακή γιατί είναι πολύ έξυπνος κ κυριολεκτικά.......One Week Later !

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Αυτός δεν έχει παιδί με μια καριολα που λέγεται modern Cinderella και είναι influencer με εκατοντάδες χιλιαδες φολλουερς; Αυτά είναι τα πρότυπα της ελληνική κοινωνίας. Τα αγόρια θέλουν να μοιάσουν σε αυτόν το λεχρίτη και τα κορίτσια σε αυτή τη ξεκωλαρια. Μόνο αηδία νιώθω για την χώρα που ζω πλέον
Απο αυτην την καριολα πριν μια εβδομάδα ειχε παρει συνέντευξη ο μπουχεσας Κοψιαλης. Χιλιάδες τα views στο YouTube... μετα αναρωτιόμαστε γιατι οι πιτσιρίκες κανουν τσιμπούκια απο τα 12 και γαμιουνται απο τον κωλο απο τα 15, ανοίγουν Only Fans και κάνουν βίζιτες.

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
883
Πόντοι
81
Καθε εποχη και καθε γενια εχει τους ηρωες της, τις μοδες, τα πρωτυπα, τη μουσικη της . Σε καθε εποχη καθε νεα γενια αγγαλιαζε το καινουριο, αυτο που εφερνε την αλλαγη την πρωτοπορια. Ειτε αυτο ηταν μουσικη, σινεμα, ντυσιμο, τροπος ζωης. Ομως οι πρηγουμενες γενιες που ειχαν αγκαλιασει τις πρωτοτυπιες της εποχης τους και τις νεες τασεις στη μουσικη, το στυλ κτλ, αρνουνταν να δεχτουν το νεο "κυμα".
Καποτε ηταν οι ρεμπετες, μετα οι ροκαδες, οι πανκιδες και αργοτερα οι ραπερς. Τωρα ειναι οι τραπερς. Καποτε αν ειχες φιλο που επαιζε σε ροκ συγκροτημα μετραγες στις γκομενες, τωρα θες φιλο τραπερ για να κανεις δουλεια.
Η τραπ ηρθε για να μεινει, να γινει μοδα και να ξεχαστει οταν θα ερθει κατι νεο, πιο φρεσκο κατι που θα εχει αναγκη η εποχη και η γενια.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
σε συνέντευξη της είπε ότι στα επόμενα 5 χρόνια θα έχει περάσει το 1Μ στην τράπεζα, την κυνηγάνε ολοι να τους διαφημίσει παίρνει 5Κ το ποστ κ θα ασχοληθεί με βίζιτες νομίζεις! Μπορεί κ η ποιο έξυπνη γυναίκα που έχω γνωρίσει κ εκμεταλλευτικέ την σχέση της με τον ποιο βλάκα άνδρα που έχω γνωρίσει αν κ αυτή τον έκανε γνωστό!
Στην ίδια συνέντευξη αυτός έλεγε ότι δεν έχει πάει φυλακή γιατί είναι πολύ έξυπνος κ κυριολεκτικά.......One Week Later !
Και εμείς φάγαμε τα νειατα μας στην ξενιτιά νομίζοντας θα βγάλουμε φράγκα,και στην παγωμένη Ουκρανία και Οδησσό,δεν είναι και τόσο εύκολο εμένα μου πρότεινε εταιρία να ντύνομαι με τα ρούχα της για 150 το μήνα δεν μοιράζουν όλες πεντοχιλιαρα

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
31.949
Πόντοι
6.186
Και εμείς φάγαμε τα νειατα μας στην ξενιτιά νομίζοντας θα βγάλουμε φράγκα,και στην παγωμένη Ουκρανία και Οδησσό,δεν είναι και τόσο εύκολο εμένα μου πρότεινε εταιρία να ντύνομαι με τα ρούχα της για 150 το μήνα δεν μοιράζουν όλες πεντοχιλιαρα
έκαστος στο είδος του!
Όσο για την διαφήμισή εάν θες η επιχείρηση να πάει καλά θες ένα μπάτζετ αρκετά υψηλό τα πρώτα χρόνια!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446

Έχουμε φτάσει σε σημείο που είτε θα ζεις σα θεός προσφέροντας το τίποτα, όπως κάνουν όλα αυτά τα σκουπίδια, είτε θα κανεις μια δουλειά που κάτι προσφέρει, και θα ζεις σα σκλάβος και θα βγάζεις σε 1 χρόνο όσα βγάζουν αυτοί σε 2 βραδια, το ενδιάμεσο τείνει να εξαφανιστεί, με τις ευλογίες φυσικά όλων αυτών που κυβερνάνε.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
μακαρι να εξαφανιστει η τραπ απο την χωρα και μαζι με αυτη να εξαφανιστουν απο παντου ολα αυτα τα πουτανογεννηματα που το παιζουν thugs της κλανιας,με 10 ατομα παρεα και πληρωμενους μπραβους για εξτρα ασφαλεια. μουσικη σκουπιδια για ακροατες σκουπιδια.
καλη φυλακη να ευχηθω στο πουστοπαιδο και τον μαλακα φιλο του που χτυπησαν τοσο ασχημα τον πιτσιρικα,μεχρι και εσωτερικο αιματωμα στο κεφαλι ειχε,6 ωρες χειρουργειο χρειαστηκε. που να του
ανοιξουν την κωλοτρυπα και να την κανουν αποθηκη.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
μακαρι να εξαφανιστει η τραπ απο την χωρα και μαζι με αυτη να εξαφανιστουν απο παντου ολα αυτα τα πουτανογεννηματα που το παιζουν thugs της κλανιας,με 10 ατομα παρεα και πληρωμενους μπραβους για εξτρα ασφαλεια. μουσικη σκουπιδια για ακροατες σκουπιδια.
καλη φυλακη να ευχηθω στο πουστοπαιδο και τον μαλακα φιλο του που χτυπησαν τοσο ασχημα τον πιτσιρικα,μεχρι και εσωτερικο αιματωμα στο κεφαλι ειχε,6 ωρες χειρουργειο χρειαστηκε. που να του
ανοιξουν την κωλοτρυπα και να την κανουν αποθηκη.
Για να πάει φυλακή πρέπει το παιδί να πεθάνει...
Αλλιώς θα κάνουν την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριες σωματικές βλάβες θα πληρώσει και θα βγει με αναστολή παρον κλπ κλπ....
Ελλάδα είμαστε αφού...
Μακάρι το παιδί να γίνει γρήγορα καλά....

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
924
Πόντοι
81
Αυτός δεν έχει παιδί με μια καριολα που λέγεται modern Cinderella και είναι influencer με εκατοντάδες χιλιαδες φολλουερς; Αυτά είναι τα πρότυπα της ελληνική κοινωνίας. Τα αγόρια θέλουν να μοιάσουν σε αυτόν το λεχρίτη και τα κορίτσια σε αυτή τη ξεκωλαρια. Μόνο αηδία νιώθω για την χώρα που ζω πλέον
αυτο το χαζάδι απο σερβιτόρα που ήταν το 2020,εγινε εισοδηματίας απο το πουθενά χάρι στα ινστα κ στις μαλακίες....δηλώνει κ ghetto queen τρομάρα της που νομίζει οτι η ΒλαχοΘεσσαλονίκη ειναι σαν το Μπρονξ...ενα τσιγάρο δρόμος....κ αυτό το κωλοπαιδι που την γκάστρωσε ο Μήτσος που τον τραβολογάνε τωρα την είχε πεσει στην ψυχρα σε μια τυπισα στο κεντρο της Σαλονικας για να της παρει τα χρηματα...σκουπιδι ολκης...κ τον αθωοσανε τοτε,οριστε τα αποτελεσματα.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.283
Πόντοι
8.815
αυτο το χαζάδι απο σερβιτόρα που ήταν το 2020,εγινε εισοδηματίας απο το πουθενά χάρι στα ινστα κ στις μαλακίες....δηλώνει κ ghetto queen τρομάρα της που νομίζει οτι η ΒλαχοΘεσσαλονίκη ειναι σαν το Μπρονξ...ενα τσιγάρο δρόμος....κ αυτό το κωλοπαιδι που την γκάστρωσε ο Μήτσος που τον τραβολογάνε τωρα την είχε πεσει στην ψυχρα σε μια τυπισα στο κεντρο της Σαλονικας για να της παρει τα χρηματα...σκουπιδι ολκης...κ τον αθωοσανε τοτε,οριστε τα αποτελεσματα.
ψειριζει και γκομενες ο αχρηστος? α μιλαμε για μεγαλο πεταμα.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
924
Πόντοι
81

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
959
Πόντοι
366
το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι ο συγκεκριμενος τραππερ εχει και παιδια μπραβο του δινει ωραιο παραδειγμα ο τυπας ειναι για φτυσιμο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.677
Πόντοι
3.715
κοινωνία σε ελεύθερη πτώση, όπως λέει και στο Μίσος, Σημασία δεν έχει η Πτώση, αλλά η Πρόσκρουση. Κάθε μέρα και πιο έντονη μέχρι το κρεσέντο, να δούμε ποιό θα είναι αυτό...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931

Χαχαχα, τον έπιασε ο πονος για το παιδί τωρα που ειδε την φυλακα να έρχεται.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
32 κιλά άνθρωπος την είδε γκανγκστα και βαρεσε παληκαρακι νεότερο από αυτόν μάλιστα έχοντας και μαζί ένα φίλο του για να μην φυσήξει κανας αέρας και τον πάρει.
Γρήγορα μέσα στην μπουζου να γίνει ο κωλος χωνί από τον κάθε ρπ και Αλβανό.

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Καπου σε σελίδα με ειδήσεις το είχα δει.
Γιατί έχει βγει και ένα άλλο βίντεο με έναν άλλον σκληρό τον στρατό που έπιασαν πριν κάτι μήνες με κόκα και βγήκε σε μια μέρα να βαράει ένα παιδακι

OP
OP
Nofucksgiven

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Δεν το έχω δει αυτό. Και πώς βγήκε έτσι αμέσως αυτός έξω; Το θυμάμαι σαν είδηση.
Αυτό είχα και εγώ σαν απορία.....
Πες μου εσύ....
Γιατί?
Γιατί Ελλάδα...
122γρ κόκα και έξω....
Μόνο εδώ.

Ahortagoslikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Κριτικές
8
Like
703
Πόντοι
281
Οι τάπερ πρέπει να μπουν φυλακή για το στίχο τους. Μπαίνεις με 180 στη στροφή και σε ρωτάνε εάν είναι μαμά ; Μέσα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , όπως αντιμετωπίστηκε η ΧΑ πρέπει να αντιμετωπισθούν και οι ταπερς.
Είναι μια ατυχία της σημερινής κοινωνίας και ένας αισχρός τρόπος να μεγαλώνουν τα παιδιά! Μετά βγαίνουν στα κανάλια και λένε για μπόυλινγκ και παπαριες ενώ κυκλοφορούν τραγούδια που χτυπιούνται ακόμα και 6 χρονα με κοκες ναρκωτικα πουτανες κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom