Στη ζωή μου έχω κάνει σχεσιδια με δυο φεμινίστριες, ξένες και οι δυο και οι δυο εκτός Ελλάδος. Θα μου πεις γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου , και θα δηλώσω ένοχος.
Τέλος πάντων , με τα πολλά, ένα βράδυ η μια να μου λέει για τη βία κατά των γυναικών , γυναικοκτονιες , κοκ. Μετά δεν ήθελε να πηδηχτεί γιατί λέει τα σκέφτηκε και ταράχτηκε (την είχα πάρει πριν , αλλα εκείνη τη νύχτα σταμάτησε το κοντέρ)
Ξυπνάμε το πρωί , πρωινό και έτσι , και δε θυμάμαι πως το φέρνει η κουβέντα , λέω πως τα παιδιά νιώθουν πιο κοντά στη μάνα , και όταν κάτι γίνεται συνήθως μαμά φωνάζουν.
Γυρνάει και μου δίνει μπουνιά στο στήθος με δύναμη (για τα δικά της στάνταρ)
Το έχω ξαναναφερει και θα το ξαναπώ για να κάνω φιγούρα , σηκώνω εκατό κιλά στο στήθος και κάνω επαναλήψεις , όποτε δε με πόνεσε αλλα κατάλαβα ότι ήταν δυνατή.
Και γυρνάω και της λέω , κανεις αυτά για τα οποία ταράχτηκες χτες. Και αρχίζει και πλανταζει και λέει φταίνε τα αντισυλληπτικά.
Αυτό κύριοι και φίλε Μποκολε είναι η φεμινίστρια του Σροντιγκερ. Είναι γενναία και δυνατή γυναίκα αλλα και θύμα της πατριαρχιας η άλλων παραγόντων ανάλογα με το τι συμφέρει.