Νέα

Συνελήφθη 16χρονη για απόπειρα δολοφονίας 19χρονης έξω από κλαμπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
909
Πόντοι
81
Μιλησε και ο ξερόλας....

Ελέγχεται και μάλιστα με βαριές ποινές και κλείσιμο της επιχείρησης, η απαγόρευση εισόδου σε ανήλικους κάτω των 17 ετών, σε κέντρα διασκέδασης και αμιγή μπαρ και ως επίσης η απαγόρευση κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών (Προεδρικό Διάταγμα 36/1994, άρθρο 2).
Ενταξη και αντι-καπνιστικος νομος υπαρχει αλλα σιγα μην τον τηρουν.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
.....Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση απόπειρας δολοφονίας έξω από κλαμπ στον Πειραιά, με πρωταγωνίστρια μία 16χρονη κοπέλα η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο μία 19χρονη, και στη συνέχεια την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη και έφυγαν μαζί με τον 20χρονο συνεργό της.....

ΝΑΙ ΣΟΚ. Κάνουν ότι μπορούν, μα ότι μπορούν, προκειμένου να καλύψουν τη γυναικεία εγκληματικότητα. Πως είναι δυνατόν, αφού οι γυναίκες είναι Αγγελουδάκια ανίκανα για Βία. Σίγουρα κάτι άλλο φταίει. Μάλλον η εσωτερικευμένη καταπίεση στην οποία την υπέβαλε η Πατριαρχία
Στο τέλος θα βγει πιο ένοχος ο 20χρονος από την 16χρονη

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.050
Πόντοι
446
Στη ζωή μου έχω κάνει σχεσιδια με δυο φεμινίστριες, ξένες και οι δυο και οι δυο εκτός Ελλάδος. Θα μου πεις γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου , και θα δηλώσω ένοχος.

Τέλος πάντων , με τα πολλά, ένα βράδυ η μια να μου λέει για τη βία κατά των γυναικών , γυναικοκτονιες , κοκ. Μετά δεν ήθελε να πηδηχτεί γιατί λέει τα σκέφτηκε και ταράχτηκε (την είχα πάρει πριν , αλλα εκείνη τη νύχτα σταμάτησε το κοντέρ)

Ξυπνάμε το πρωί , πρωινό και έτσι , και δε θυμάμαι πως το φέρνει η κουβέντα , λέω πως τα παιδιά νιώθουν πιο κοντά στη μάνα , και όταν κάτι γίνεται συνήθως μαμά φωνάζουν.

Γυρνάει και μου δίνει μπουνιά στο στήθος με δύναμη (για τα δικά της στάνταρ)

Το έχω ξαναναφερει και θα το ξαναπώ για να κάνω φιγούρα , σηκώνω εκατό κιλά στο στήθος και κάνω επαναλήψεις , όποτε δε με πόνεσε αλλα κατάλαβα ότι ήταν δυνατή.

Και γυρνάω και της λέω , κανεις αυτά για τα οποία ταράχτηκες χτες. Και αρχίζει και πλανταζει και λέει φταίνε τα αντισυλληπτικά.

Αυτό κύριοι και φίλε Μποκολε είναι η φεμινίστρια του Σροντιγκερ. Είναι γενναία και δυνατή γυναίκα αλλα και θύμα της πατριαρχιας η άλλων παραγόντων ανάλογα με το τι συμφέρει.

Εγώ θα ανταπέδιδα upper cut, ειλικρινά

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Κ το μοντελο που θα πρεπε να διαφημιζει συμπληρωματα διατροφης για τον προστατη Νομιζει...:jerking::jerking:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.321
Πόντοι
34.538
Ολα καλα με τα 16χρονα στην Ελλαδα.

Καλα ενας δεν βρεθηκε να τον κανει κιμα?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Εγώ θα ανταπέδιδα upper cut, ειλικρινά
Και μετά θα πήγαινες μέσα τύπε και θα σε βγάζανε τέρας.

Έχω δει πολλές μαλακιες απο γυναίκες ,χέρι μόνο δυο φορές μου ήρθε να βάλω και η μια ήταν όταν ήμουν 15

Και η άλλη ήταν όταν δεν ήταν εκεί η βρώμα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.764
Πόντοι
9.931

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.741
Πόντοι
2.356
Καλά ο 20χρονος τι φταίει δηλαδή?ο τύπος πήγε εκεί μπας και ρίξει κανα πούτσο..και στο τέλος η ελλεινιδα θα του τα φορτοσει πάνω του όλα!
Εξαφάνισε πειστήριο εγκλήματος. Τη στιγμή που είναι έξω με περιοριστικούς όρους.
Μαλάκας είναι.
Δε χρειάζεται να του φορτώσει κανείς τίποτα.
Μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Μελλοντικές μητέρες!!! Τα καλύτερα έπονται!!

Εντωμέταξυ απο τα 10 τσουτσέκια που παρευρίσκονταν στο σκηνικό, ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να την εμποδίσει ή έστω να της φωνάξει... πλήρης αδιαφορία κι αναλγησία...

Μπορεί γενικά να μην έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, αλλά έχει γίνει πολύ πιο βίαιη, και ειδικά σ' αυτές τις ηλικίες.
Η κουλτούρα της βίας και του "μετράει μόνο ο εαυτός μου έναντι του άλλου", της ασέβειας και της αδιαφορίας προς τη ζωή του "αλλου", τείνει να κυριαρχήσει -ή έχει κυριαρχήσει- στο νεώτερο ηλικιακό φάσμα της κοινωνίας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Μελλοντικές μητέρες!!! Τα καλύτερα έπονται!!

Εντωμέταξυ απο τα 10 τσουτσέκια που παρευρίσκονταν στο σκηνικό, ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να την εμποδίσει ή έστω να της φωνάξει... πλήρης αδιαφορία κι αναλγησία...

Μπορεί γενικά να μην έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, αλλά έχει γίνει πολύ πιο βίαιη, και ειδικά σ' αυτές τις ηλικίες.
Η κουλτούρα της βίας και του "μετράει μόνο ο εαυτός μου έναντι του άλλου", της ασέβειας και της αδιαφορίας προς τη ζωή του "αλλου", τείνει να κυριαρχήσει -ή έχει κυριαρχήσει- στο νεώτερο ηλικιακό φάσμα της κοινωνίας.
και για ποιο λόγο να ανακατευτεί οποιοσδήποτε άντρας; για να τον κατηγορήσει μετά η 16χρονη ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά; οι ίδιες δηλώνουν στο τικ τοκ ότι αν βρίσκονταν σε μια ερημιά θα προτιμούσαν να συνατήσουν μια αρκούδα, παρά έναν άγνωστο άντρα. Θα δρέψουν τους καρπούς των επιλογών τους

• Like
Αντιδράσεις: obi1

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
και για ποιο λόγο να ανακατευτεί οποιοσδήποτε άντρας; για να τον κατηγορήσει μετά η 16χρονη ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά; οι ίδιες δηλώνουν στο τικ τοκ ότι αν βρίσκονταν σε μια ερημιά θα προτιμούσαν να συνατήσουν μια αρκούδα, παρά έναν άγνωστο άντρα. Θα δρέψουν τους καρπούς των επιλογών τους
Η βοήθεια όταν ο άλλος/η κινδυνεύει, απειλείται η ίδια του η ζώη, δεν γνωρίζει φύλο. Εκεί αν μπορείς να δράσεις, το κάνεις. Είναι θέμα ανθρωπιάς - αξιακού κώδικα.

Δηλαδή, θες να μας πεις ότι η 16χρονη που έσφαζε την άλλη, θα κατηγορούσε αυτόν που θα την εμπόδιζε ή θα την επέπληττε για να σταματήσει το εν δυναμει φονικό; Και θα δεχόντουσαν οι δικαστές αυτή την γελοιότητα;
Ακραία η υπερβολή σου.

Και δε νομίζω οτι οι απαθείς παρευρισκόμενοι να μην παρενέβησαν για τον λόγο που αναφέρεις. Μακάρι βέβαια, γιατί αυτό θα έδειχνε έστω ότι κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους λίγη φαιά ουσία ώστε να κάνουν έναν λογικό συνειρμό σε μια κατάσταση μάχης, αλλά δεν. Δυστυχώς. Ας είμαστε ρεαλιστές και να μπορούμε να διαβάζουμε την κοινωνική πραγματικότητα ως έχει (στην προκειμένη περίσταση). ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΑΘΕΙΑ κι ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ είναι ο λόγος μη παρέμβασης.

Καταντάει προβληματικό στην κρίση μας, εως και κόμπλεξ, όλα να τα φιλτράρουμε μέσα απο μια αντιφεμινιστική οπτική. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, κι εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση.

Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
987
Πόντοι
301

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.321
Πόντοι
34.538
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Η βοήθεια όταν ο άλλος/η κινδυνεύει, απειλείται η ίδια του η ζώη, δεν γνωρίζει φύλο. Εκεί αν μπορείς να δράσεις, το κάνεις. Είναι θέμα ανθρωπιάς - αξιακού κώδικα.

Δηλαδή, θες να μας πεις ότι η 16χρονη που έσφαζε την άλλη, θα κατηγορούσε αυτόν που θα την εμπόδιζε ή θα την επέπληττε για να σταματήσει το εν δυναμει φονικό; Και θα δεχόντουσαν οι δικαστές αυτή την γελοιότητα;
Ακραία η υπερβολή σου.

Και δε νομίζω οτι οι απαθείς παρευρισκόμενοι να μην παρενέβησαν για τον λόγο που αναφέρεις. Μακάρι βέβαια, γιατί αυτό θα έδειχνε έστω ότι κουβαλάνε μέσα στο κεφάλι τους λίγη φαιά ουσία ώστε να κάνουν έναν λογικό συνειρμό σε μια κατάσταση μάχης, αλλά δεν. Δυστυχώς. Ας είμαστε ρεαλιστές και να μπορούμε να διαβάζουμε την κοινωνική πραγματικότητα ως έχει (στην προκειμένη περίσταση). ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΑΘΕΙΑ κι ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ είναι ο λόγος μη παρέμβασης.

Καταντάει προβληματικό στην κρίση μας, εως και κόμπλεξ, όλα να τα φιλτράρουμε μέσα απο μια αντιφεμινιστική οπτική. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, κι εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση.
καλά τα λες. Όμως, αν εγώ έβλεπα πριν 10 χρόνια έναν άντρα να κοπανάει μια γυναίκα θα επενέβαινα. Σήμερα, θα συνεχίσω το δρόμο μου, αφού δηλώνουν στο τικ τοκ ότι προτιμάνε την αρκούδα από εμένα. Και ναι, αν κάποιος έπιανε τη 16 χρονη και την ακινητοποιούσε, αυτή θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι την είχε κολλήσει πάνω στα γεννητικά του όργανα και της έκανε σεξουαλική επίθεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom