Νέα

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.333
Πόντοι
3.656
Όχι απλά είσαι βλάκας και χέστης όπως οι πολιτικοί που σε κυβερνάνε.
Ο Ερντογάν παίζει διπλό ταμπλό, εμείς πουτανάκια των Αμερικάνων σε όλα ναι και μώκο.
Ο Τούρκος έχει πιο πολλά αρχίδια.
Όσο για τους "Μουσουλμάνους" της Θράκης, Τούρκοι είναι, που απλά στην ανταλλαγή πληθυσμών αυτοί έμειναν ενώ οι δικοί μας φύγανε όλοι.
Κι αν δεν πιστεύεις τράβα ρώτα τους. Οι ίδιοι το λένε ότι είναι Τούρκοι.
Γιατί αυτοί έμειναν ενώ οι δικοί μας έφυγαν όλοι; Γιατί είμαστε χέστηδες και πουτάνες και εξαρτιώμαστε από τα αρχίδια άλλων.
Τουλάχιστον σαν καλές πουτάνες θα πρεπε να παίζουμε μπάλα με όλους τους γαμιάδες και όχι μόνο με έναν.
Τι σε νοιάζει αν σε γαμάει ο Αμερικάνος ή ο Ρώσσος ή ο Κινέζος.
Προτιμάς τις περιτμημένες ψωλές των Αμερικάνων;
Η αγαπουλίαση σκοτώνει.
Στον Πόντο , έχει 10 εκατομμύρια έλληνες, κρυπτοχριστιανούς.
Αν η ελλάδα έπαιζε με μειονότητες όπως η τουρκία, θα τους είχε κάνει μπουρδέλο .

Αλλά η ελλάδα θέλει να διώξει τους έλληνες του ελλαδικού χώρου ... θα υποστηρίξει μειονότητες έξω ;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
451252022_467963652652094_6783062198911667031_n.jpg

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Στον Πόντο , έχει 10 εκατομμύρια έλληνες, κρυπτοχριστιανούς.
Αν η ελλάδα έπαιζε με μειονότητες όπως η τουρκία, θα τους είχε κάνει μπουρδέλο .

Αλλά η ελλάδα θέλει να διώξει τους έλληνες του ελλαδικού χώρου ... θα υποστηρίξει μειονότητες έξω ;
Δε μας αξίζει πραγματικά να πάμε μπροστά σα χώρα.
Μια φτιαχτή χώρα είμαστε που έγινε από τις Μεγάλες Δυνάμεις για να πέσει η Τουρκία.
Όσο Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί τόσο Έλληνες είμαστε κι εμείς.
Θα μου πεις εμείς έχουμε τη γλώσσα και το DNA ενώ αυτοί όχι, ναι αλλά το πνεύμα έχει πεθάνει και δεν αναβίωσε ποτέ.
Οι αρχαίοι πάνω απόλα ήταν άντρες και κυρίαρχοι. Αυτό ξεχνάμε όλοι, λέμε για πολιτισμό και αρχίδια, αν δεν είσαι άντρας ούτε πολιτισμό μπορείς να κάνεις ούτε τίποτα.
Γιαυτό σήμερα είναι όλα ξεφτιλισμένα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Δε μας αξίζει πραγματικά να πάμε μπροστά σα χώρα.
Μια φτιαχτή χώρα είμαστε που έγινε από τις Μεγάλες Δυνάμεις για να πέσει η Τουρκία.
Όσο Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί τόσο Έλληνες είμαστε κι εμείς.
Θα μου πεις εμείς έχουμε τη γλώσσα και το DNA ενώ αυτοί όχι, ναι αλλά το πνεύμα έχει πεθάνει και δεν αναβίωσε ποτέ.
Οι αρχαίοι πάνω απόλα ήταν άντρες και κυρίαρχοι. Αυτό ξεχνάμε όλοι, λέμε για πολιτισμό και αρχίδια, αν δεν είσαι άντρας ούτε πολιτισμό μπορείς να κάνεις ούτε τίποτα.
Γιαυτό σήμερα είναι όλα ξεφτιλισμένα.
Η μεγαλες δυναμεις της εφεραν κατι πολιτκα ρεντικολα της εποχης Μαυροκορδατος Κωλέττης κλπ Αυτο οτι η ξενες δυναμεις και κυριως το Ναυαρινο ηταν η απελευθερωση της Ελλαδος το καθιερωσε ο Μαυροκορδατος .Αυτη εφαγαν τον Καραισκακη Ανδρουτσο Πανο Κολοκοτρωνη εξορισαν την Μπουμπουλινα ηθελαν να φανε τον Γενναιο ,τον Νικηταρα τον ιδιο τον Κολοκοτρωνη αλλα δεν τα καταφεραν που αυτος ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ολων των Ελληνων με την αδιαλαξια του την ευφυΐα του την ανιδιοτέλεια του, με το να κανει πισω τον πονο ψυχης για την ενωση ολων των Ελληνων κλπ Αυτος ελευθερωσε την Ελλαδα αυτος εφερε τον Καποδιστρια που τον εφαγαν οι πολιτικοι για να φερουν τον Βασιλια .Αυτος και μια χουφτα Ελληνες χωρις απολυτος τιποτα ξεκινησαν την επανασταση που δημιουργήσε το εθνος των Ελλήνων ,χωρις αυτους θα ημασταν βιλαετι της πρωην Οθωμανικης Αυτοκρατοριας .

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Η μεγαλες δυναμεις της εφεραν κατι πολιτκα ρεντικολα της εποχης Μαυροκορδατος Κωλέττης κλπ Αυτο οτι η ξενεις δυναμεις και κυριως το Ναυαρινο ηταν η απελευθερωση της Ελλαδος το καθιερωσε ο Μαυροκορδατος .Αυτη εφαγαν τον Καραισκακη Ανδρουτσο Πανο Κολοκοτρωνη εξορισαν την Μπουμπουλινα ηθελαν να φανε τον Γενναιο ,τον Νικηταρα τον ιδιο τον Κολοκοτρωνη αλλα δεν τα καταφεραν που αυτος ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ολων των Ελληνων με την αδιαλαξια του την ευφυΐα του την ανιδιοτέλεια του, με το να κανει πισω τον πονο ψυχης για την ενωση ολων των Ελληνων κλπ Αυτος ελευθερωσε την Ελλαδα αυτος εφερε τον Καποδιστρια που τον εφαγαν οι πολιτικοι για να φερουν τον Βασιλια .Αυτος και μια χουφτα Ελληνες χωρις απολυτος τιποτα ξεκινησαν την επανασταση που δημιουργήσε το εθνος των Ελλήνων ,χωρις αυτους θα ημασταν βιλαετι της πρωην Οθωμανικης Αυτοκρατοριας .
Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες τύπε.
Κι εμένα ο προ-προ-πάππους μου στρατηγός ήταν στην επανάσταση και μάλιστα την περιουσία που είχε την έδωσε όλα για τον αγώνα και λαβώθηκε κιόλας σε μία μάχη.
Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό που λες για τις Δυνάμεις. Γιατί άφησαν μετά τότε τους πολιτικούς και τις δυνάμεις να κάνουν κουμάντο;
Γιατί τις δεχτήκαμε τις Δυνάμεις πάνω από το κεφάλι μας;
Αυτοί που λες ο Μαυροκορδάτος κιόλοι αυτοί, γιατί τους άφησε ο λαός να κάνουν κουμάντο;
Όταν είσαι αιματοβαμένος από τον πόλεμο δεν τρως σανό εύκολα, ούτε αφήνεις τον κάθε καραγκιόζη να σου κάνει κουμάντο.
Έχεις ταρχίδια να του πάρεις το κεφάλι και να σταθείς με αυτούς που αξίζουν.
Στην τελική ο λαός αποφασίζει πάντα. Σε κυβερνάνε αυτοί που σου αξίζουν.
Ή οι περισσότεροι ήταν κωλόπουστοι που δεν πολέμησαν, ή οι Δυνάμεις παίξαν καθοριστικό ρόλο.
Μπορεί να ισχύει το πρώτο, οπότε μη λες ότι μόνο οι Μαυροκορδάτοι ήταν τρίπουστοι αλλά και οι περισσότεροι "Ελληνες" "πατριωτες" σου, που τα δεχτήκαν για να επωφεληθουν, ενώ όταν γινόντουσαν οι μάχες κάναν τις κυρίες.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δε θα μπορουσε να φανταστει οτι απο εκει που τα μιντια τον ειχανε καραξεφτιλισει με το σκανδαλο με τη στορμυ ντανιελς και διαφορα αλλα μεσα σε μια μερα μετατραπηκε στον απολυτο ηρωα....
αυτο αν το ειχαμε δει σε ταινια του χολιγουντ θα λεγαμε τι σκεφτηκανε παλι οι παπαρες για να κανουν την ανατροπη...
Κάθε πρόταση ότι ήταν στημένο είναι μπούρδα. Αυτό που έγινε θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Αν είχε πεθάνει ο Τράμπ, όλα θα είχαν πάει στο διάολο και από κάθε λογική, θα έπρεπε να είχε πεθάνει αλλά κάπως ο γίγαντας ζει ακόμα. Απίστευτο. Ζούμε σε μια σύμπαν ένα στο τρισεκατομμύριο. Δεν το πιστεύω. Έχει σχεδόν δύο μέρες που έγινε και η καύλα ακόμα γερά. Και έχουμε ακόμα τέσσερεις η πέντε μήνες μέχρι να αποφασιστούν η εκλογές αλλά μετά από αυτό, το αποτέλεσμα είναι αυτονόητο. Η εικόνα του Τράμπ με την γροθιά στον αέρα και την Αμερικανική σημαία από πίσω είναι έπος.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.939
Πόντοι
6.166
Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες τύπε.
Κι εμένα ο προ-προ-πάππους μου στρατηγός ήταν στην επανάσταση και μάλιστα την περιουσία που είχε την έδωσε όλα για τον αγώνα και λαβώθηκε κιόλας σε μία μάχη.
Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτό που λες για τις Δυνάμεις. Γιατί άφησαν μετά τότε τους πολιτικούς και τις δυνάμεις να κάνουν κουμάντο;
Γιατί τις δεχτήκαμε τις Δυνάμεις πάνω από το κεφάλι μας;
Αυτοί που λες ο Μαυροκορδάτος κιόλοι αυτοί, γιατί τους άφησε ο λαός να κάνουν κουμάντο;
Όταν είσαι αιματοβαμένος από τον πόλεμο δεν τρως σανό εύκολα, ούτε αφήνεις τον κάθε καραγκιόζη να σου κάνει κουμάντο.
Έχεις ταρχίδια να του πάρεις το κεφάλι και να σταθείς με αυτούς που αξίζουν.
Στην τελική ο λαός αποφασίζει πάντα. Σε κυβερνάνε αυτοί που σου αξίζουν.
Ή οι περισσότεροι ήταν κωλόπουστοι που δεν πολέμησαν, ή οι Δυνάμεις παίξαν καθοριστικό ρόλο.
Μπορεί να ισχύει το πρώτο, οπότε μη λες ότι μόνο οι Μαυροκορδάτοι ήταν τρίπουστοι αλλά και οι περισσότεροι "Ελληνες" "πατριωτες" σου, που τα δεχτήκαν για να επωφεληθουν, ενώ όταν γινόντουσαν οι μάχες κάναν τις κυρίες.
Τα πολτικα ρεντικολα της εποχης εκανα τα παντα για την εξουσια και να εχουν αυτοι την την δοξα .Θα σου δωσω ενα παραδειγμα να δεις τι παιζοταν την εποχη εκεινη .Οταν ειχε γινει η πολιορκια της Πατρας απο τον Κολοκοτρωνη ο Κωλεττης επειδη θα επαιρνε ολη την δοξα και δυναμη πολιτικη και στρατιωτικη ο Κολοκοτρωνης του ειπε να φυγει απο την Πατρα ο Κολοκοτρωνης τον εγραψε ε τοτε ο πανουργος Κωλεττης διαταξε στα πρωτοπαλικαρα του Κολοκοτρωνη να κανουν αλλες αποστολες ετσι εμενει με λιγους ανδρες ο Κολοκοτρωνης να αφησει την Πατρα και να τον κατηγορησει μετα ο Κωλεττης οτι ελυσε την πολιορκια .Διαβασε ιστορια και θα δεις ακριβως αντικειμενικα πως εγιναν τα γεγονοτα πως μια χουφτα χωρικων με τσουγκρανες δημιουργησαν το εθνος των Ελληνων το 1822 οπως ειχε καθιερωθεί επισημα 1831 αλλα ηρθε ο εμφυλιος κλπ Αυτα

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Ρε γίδι διάβασες τι έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα; Ζώον όρθιο ο Πούτιν έκανε ΕΙΣΒΟΛΗ σε κυρίαρχο κράτος με ΨΕΜΜΑΤΑ. Το καταλαβαίνεις αυτό; ΨΕΜΜΑΤΑ. Και ένα από τα ψέμματα που λένε είναι ότι τάχα μου οι Ουκρανοί κάνουν γενοκτονία και σε Έλληνες. Έτσι μας έλεγαν οι δήθεν ανθρωπιστές του κώλου. Ότι οι ναζιστές έσφαζαν Έλληνες και ο καλός Πούτιν πήγε να τους ελευθερώσει.

Αν αύριο πάει ο Τραμπ και σταματήσει τον πόλεμο ζητώντας ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ από τους Ουκρανούς ποιος μου δίνει εμένα εγγύηση ότι αύριο οι Τούρκοι δεν θα κάνουν το ίδιο με τις πλάτες τους στη Θράκη; Ήδη υπάρχουν εδώ και χρόνια τριβές εκεί. Αν είχες ασχοληθεί θα ήξερες ότι οι Τούρκοι μιλάνε για καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα. Που ΔΕΝ είναι. Απλά είναι Μουσουλμάνοι Έλληνες. Καμία σχέση δηλαδή. Υπάρχουν κάποια ελάχιστα εξτρεμιστικά στοιχεία αλλά χωρίς προβλήματα στυλ Βόρειας Ιρλανδίας ή Καταλονίας.

Χέστηκα για την Κύπρο διότι είναι ΉΔΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1974. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΥΠΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑΝ ΕΝΩΣΗ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Αυτες τις μλκιες που γραφεις τις πιστεύεις κιολας η εισαι στο μςεοκαματο ως κουλοτρολ?
Εςν το β καλο κουράγιο
Εςν το α πηδα απο κανα μπαλκονι θαρυει ο Κουλης με την μπερτα να σε σώσει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Ποιός χέστηκε για την Ουκρανία ρε ηλίθιε;
Τι σε κόφτει εσένα η Ουκρανία και η Ταϊβάν;
Και δε σε νοιάζει η Κύπρος, η πατρίδα;
Άντε βλάκα, έχεις μπλέξει τα συμφέροντα των Αμερικάνων με τα δικά μας.
Ηλίθιε βλάκα πρόβατο βέλαζε.
Μπεεεεεε
Γεμισαμε ραγθαδες μαν

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Γραφτε σε μια λιστα λιγο απο κατω ποιοι εχουν πει οτι ειναι στημμενο απο τον ιδιο τον τραμπ για να τους εχω στο ρανταρ μου.

Σημειωνονται μια για παντα ως διανοητικα καθυστερημενοι και ειναι ετοιμοι για το ασυλο.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
η σελιδα libs of tiktok στο x (twitter) κανει expose διαφορα πουτανακια που ευχονται θανατο στον Τραμπ,με αποτελεσμα ο ενας μετα τον αλλο να καταστρεφονται και να χανουν τη δουλεια τους.δημοσιευει χυμα τα στοιχεια τους και τον χωρο που εργαζονται ή τις επιχειρησεις τους. να τους αλλαξει την παναγιτσα και να μη μεινει κανενα απο αυτα τα μουνοπανα ορθιο.
κανενας δε θελει να ξαναδει τραβελια στρατηγους και πουστρες παιδοφιλους δασκαλους και καριολες με μπλε μαλλια σε σχολεια ρε φιλε,πως να το κανουμε δλδ

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
η σελιδα libs of tiktok στο x (twitter) κανει expose διαφορα πουτανακια που ευχονται θανατο στον Τραμπ,με αποτελεσμα ο ενας μετα τον αλλο να καταστρεφονται και να χανουν τη δουλεια τους.δημοσιευει χυμα τα στοιχεια τους και τον χωρο που εργαζονται ή τις επιχειρησεις τους. να τους αλλαξει την παναγιτσα και να μη μεινει κανενα απο αυτα τα μουνοπανα ορθιο.
κανενας δε θελει να ξαναδει τραβελια στρατηγους και πουστρες παιδοφιλους δασκαλους και καριολες με μπλε μαλλια σε σχολεια ρε φιλε,πως να το κανουμε δλδ
Λέμε ότι να ναι. Ούτε ο πιο τρελός αριστερός πολιτικός δεν θα έλεγε της τρελές που έλεγαν αυτοί οι ηλίθιοι νέοι. Κρίμα θα έλεγα αλλά αυτοί δεν θα σε είχαν λυπηθεί οπότε όχι και τόσο κρίμα. Ο άνθρωπος πήγε να πεθάνει και πάλι της ίδιες πίπες. Μια ισχυρή φάπα για να βάλουν μυαλό. Αν είναι σε μορφή στο να τους γαμιέται η ζωή, τότε το αξίζουν.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Ρε, τι ζούμε;
Αυτή κρύφτηκε πίσω από τον Τραμπ, μην αρπάξει καμία ξώφαλτση. Κι υποτίθεται ότι δουλειά της ηταν να προστατεύει το βαψομαλλιά. :2funny:

1721075518385.png
Υποτίθεται πως αν πας στο συγκεκριμένο σώμα είσαι πάντα έτοιμος να αρπάξεις εσύ σφαίρα αντί του πρέζιντεντ.
Ε καλά, όχι πάντα :rolleyes::rolleyes:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Πλήρη αθωωση Τραμπ
Ποιος τον πιανει τωρα

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Εμένα τώρα γιατί όλο αυτό το μπαρμπούτσαλο μου φαίνεται στημένο από αμερικάνο σκηνοθέτη?

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Εμένα τώρα γιατί όλο αυτό το μπαρμπούτσαλο μου φαίνεται στημένο από αμερικάνο σκηνοθέτη?

Έχουμε ακόμη να εξετάσουμε, αν η πρώτη προσελήνωση ήταν αυθεντική ή σκηνοθετημένη.

Στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ θα φτάσουμε αργότερα. Κάποτε.

:—)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
ξερω ακριβως τι εχει γίνει , αλλα δεν μπορω να πω , το μονο που μπορω να πω ειναι οτι κοιμάστε ορθιοι :coffee:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΑΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom