Νέα

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 750
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Tα λεγες εσυ να μπουν εισοδηματικα κριτηρια,εστω ενα φεις κοντρολ σε ορισμενα νηματα αλλα δεν σε ακουγαν:undecided::confused::confused::confused:
σε καποια νηματα θα ζητησω απο τον Αντισθενη να μπορει να μπαινει καποιος εφοσον πριν εχει βαλει κωδικους taxisnet σε σελιδα στο gov , και μετα να σε κανει ανακατευθυνση εδω :coffee::coffee:

Τα εχουμε κάνει ολα ισωμα εδω μεσα

Μικροι μεγάλοι στο ίδιο καφενείο που λεει και ο Νοτης :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
μονη λυσις να μπει στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ βραχιολακι να ισιωσεις:coffee:
με όλα αυτά που γίνονται και ο κόσμος δεν έχει να φάει και θα δουν τη θάλασσα από τον ευαγγελάτο μόνο έχω χάσει την όρεξη μου και εγώ

ούτε να πληρώσω θέλω ούτε να δηλώσω ούτε τίποτα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
με όλα αυτά που γίνονται και ο κόσμος δεν έχει να φάει και θα δουν τη θάλασσα από τον ευαγγελάτο μόνο έχω χάσει την όρεξη μου και εγώ

ούτε να πληρώσω θέλω ούτε να δηλώσω ούτε τίποτα
εγω παλι το ενιωθα συνέχεια αυτο :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Τι έγινε ρε σεις....τρίτη μέρα πάει το νήμα...πλησιαζουμε τους ηθικούς αυτουργούς, έχουμε δέσει κάνα πόρισμα?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.102
Πόντοι
6.056
Τι έγινε ρε σεις....τρίτη μέρα πάει το νήμα...πλησιαζουμε τους ηθικούς αυτουργούς, έχουμε δέσει κάνα πόρισμα?
Mεχρι να τελειωσει ο φλαιοβερ θα εχει λυθει το μυστηριο:confused::confused::confused:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.848
Πόντοι
3.556
Να δούμε, αν θα επιλέξει κάποιον εκλεκτό της Blackrock για αντιπρόεδρο και φύγαμε. Ο Τζέι Ντι Βανς είναι το νέο φαβορί.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Να δούμε, αν θα επιλέξει κάποιον εκλεκτό της Blackrock για αντιπρόεδρο και φύγαμε. Ο Τζέι Ντι Βανς είναι το νέο φαβορί.

αυτον επελεξε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Mεχρι να τελειωσει ο φλαιοβερ θα εχει λυθει το μυστηριο:confused::confused::confused:
Πρέπει να πάει οπωσδήποτε επιτροπή από το σαη να βοηθήσει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.... μπορεί να ήταν μέχρι και ραντεβού θανάτου η δουλειά...να έμπαινε ο βαψομαλλιας στο σαη και το ζαβο να ήταν ο παλιός μου ασθενής ...έχουμε εμπειρία ως μέλη του σαη τόσα χρόνια να διακρίνουμε λεπτές καταστάσεις τρελας...μια τριμελής επιτροπή πέντε ατόμων θα είναι τοπ κατάσταση....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Ρε, τι ζούμε;
Αυτή κρύφτηκε πίσω από τον Τραμπ, μην αρπάξει καμία ξώφαλτση. Κι υποτίθεται ότι δουλειά της ηταν να προστατεύει το βαψομαλλιά. :2funny:

1721075518385.png

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
Ρε, τι ζούμε;
Αυτή κρύφτηκε πίσω από τον Τραμπ, μην αρπάξει καμία ξώφαλτση. Κι υποτίθεται ότι δουλειά της ηταν να προστατεύει το βαψομαλλιά. :2funny:

1721075518385.png
Equal jobs equal payments

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
Πρέπει να πάει οπωσδήποτε επιτροπή από το σαη να βοηθήσει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.... μπορεί να ήταν μέχρι και ραντεβού θανάτου η δουλειά...να έμπαινε ο βαψομαλλιας στο σαη και το ζαβο να ήταν ο παλιός μου ασθενής ...έχουμε εμπειρία ως μέλη του σαη τόσα χρόνια να διακρίνουμε λεπτές καταστάσεις τρελας...μια τριμελής επιτροπή πέντε ατόμων θα είναι τοπ κατάσταση....
ξερω ακριβως τι εχει γίνει , αλλα δεν μπορω να πω , το μονο που μπορω να πω ειναι οτι κοιμάστε ορθιοι :coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Ρε γίδι διάβασες τι έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα; Ζώον όρθιο ο Πούτιν έκανε ΕΙΣΒΟΛΗ σε κυρίαρχο κράτος με ΨΕΜΜΑΤΑ. Το καταλαβαίνεις αυτό; ΨΕΜΜΑΤΑ. Και ένα από τα ψέμματα που λένε είναι ότι τάχα μου οι Ουκρανοί κάνουν γενοκτονία και σε Έλληνες. Έτσι μας έλεγαν οι δήθεν ανθρωπιστές του κώλου. Ότι οι ναζιστές έσφαζαν Έλληνες και ο καλός Πούτιν πήγε να τους ελευθερώσει.

Αν αύριο πάει ο Τραμπ και σταματήσει τον πόλεμο ζητώντας ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ από τους Ουκρανούς ποιος μου δίνει εμένα εγγύηση ότι αύριο οι Τούρκοι δεν θα κάνουν το ίδιο με τις πλάτες τους στη Θράκη; Ήδη υπάρχουν εδώ και χρόνια τριβές εκεί. Αν είχες ασχοληθεί θα ήξερες ότι οι Τούρκοι μιλάνε για καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα. Που ΔΕΝ είναι. Απλά είναι Μουσουλμάνοι Έλληνες. Καμία σχέση δηλαδή. Υπάρχουν κάποια ελάχιστα εξτρεμιστικά στοιχεία αλλά χωρίς προβλήματα στυλ Βόρειας Ιρλανδίας ή Καταλονίας.

Χέστηκα για την Κύπρο διότι είναι ΉΔΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1974. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΥΠΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑΝ ΕΝΩΣΗ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Όχι απλά είσαι βλάκας και χέστης όπως οι πολιτικοί που σε κυβερνάνε.
Ο Ερντογάν παίζει διπλό ταμπλό, εμείς πουτανάκια των Αμερικάνων σε όλα ναι και μώκο.
Ο Τούρκος έχει πιο πολλά αρχίδια.
Όσο για τους "Μουσουλμάνους" της Θράκης, Τούρκοι είναι, που απλά στην ανταλλαγή πληθυσμών αυτοί έμειναν ενώ οι δικοί μας φύγανε όλοι.
Κι αν δεν πιστεύεις τράβα ρώτα τους. Οι ίδιοι το λένε ότι είναι Τούρκοι.
Γιατί αυτοί έμειναν ενώ οι δικοί μας έφυγαν όλοι; Γιατί είμαστε χέστηδες και πουτάνες και εξαρτιώμαστε από τα αρχίδια άλλων.
Τουλάχιστον σαν καλές πουτάνες θα πρεπε να παίζουμε μπάλα με όλους τους γαμιάδες και όχι μόνο με έναν.
Τι σε νοιάζει αν σε γαμάει ο Αμερικάνος ή ο Ρώσσος ή ο Κινέζος.
Προτιμάς τις περιτμημένες ψωλές των Αμερικάνων;
Η αγαπουλίαση σκοτώνει.

Η Ουκρανία γιατί πήγε να μπει σε Ευρώπες και ΝΑΤΟ ο Πούτιν έπρεπε να το δεχθεί αυτό αμίλητα; Να του βάλουν και πυραύλους στον κώλο;
Αδερφή σαν κι εμάς;
Οι Αμερικανοί γιατί πήγαν να κάνουν 3ο παγκόσμιο για την Κούβα όταν οι Ρώσσοι κάναν τα ίδια;

Ψέμματα και αρχίδια, οι Αμερικανοί πως κάνουν εισβολές, με αλήθειες;
Για την τρομοκρατία πάνε ή για τα πετρέλαια;
Σε μάραναν τα ψέματα μωρή λούγκρα, παραδέξου ότι έχεις ερωτευτεί την ευνουχισμένη Αμερικανική πούτσα που σε γαμάει.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
τον Τραμπ προσπαθησαν στην αρχη να τον ριξουν με το σκανδαλο με την πουτανα δεν τα καταφεραν μετα πηγαν να τον φανε οικονομικα ουτε αυτο το καταφεραν οποτε τι μενει??
Φίλε τίποτα δεν μπορούν να του κάνουν..τους έχει για τα αρχίδια του ο Τραμπ αυτούς

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.692
Πόντοι
2.046
Φίλε τίποτα δεν μπορούν να του κάνουν..τους έχει για τα αρχίδια του ο Τραμπ αυτούς
γιαυτο τον πολεμανε.....θα τους βαλει ολους στην θεση τους!!!!!!!...αλλα το κακο ειναι οτι οι Αμερικανοι πολιτες ειναι πυροτουβλα του κερατα!!!!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ρε, τι ζούμε;

1721075518385.png
Δουλειά της τύπε είναι να είναι απλά εκεί για να βγαίνουν τα νούμερα του diversity equity και inclusion

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Μπα. Θέμα ατόμου είναι. Αν δεις στην ίδια φωτό, δεξιά πανω είναι η μία από τις τρεις πράκτορες που ήταν εκεί.
Η οποία πήδηξε σαν τον Μπάτμαν πάνω στον Τραμπ μόλις άρχισαν οι πυροβολισμοί. Και τον πήγε καροτσάκι μέχρι τη θωρακισμένη λιμουζίνα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
Δουλειά της τύπε είναι να είναι απλά εκεί για να βγαίνουν τα νούμερα του diversity equity και inclusion
Έτσι όπως την έκοψα την χοντροκωλα, για τα ντόνατς κ τους καφέδες την έχουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έτσι όπως την έκοψα την χοντροκωλα, για τα ντόνατς κ τους καφέδες την έχουν
Θεωρείται μέρος της γυναικείας ενδυνάμωσης να είσαι χοντρή και μπαζο

Τώρα τι ενδυνάμωση είναι αυτή να κοιτάς στον καθρέφτη και να βλέπεις ένα παχύδερμο δε ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom