Ρε γίδι διάβασες τι έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα; Ζώον όρθιο ο Πούτιν έκανε ΕΙΣΒΟΛΗ σε κυρίαρχο κράτος με ΨΕΜΜΑΤΑ. Το καταλαβαίνεις αυτό; ΨΕΜΜΑΤΑ. Και ένα από τα ψέμματα που λένε είναι ότι τάχα μου οι Ουκρανοί κάνουν γενοκτονία και σε Έλληνες. Έτσι μας έλεγαν οι δήθεν ανθρωπιστές του κώλου. Ότι οι ναζιστές έσφαζαν Έλληνες και ο καλός Πούτιν πήγε να τους ελευθερώσει.
Αν αύριο πάει ο Τραμπ και σταματήσει τον πόλεμο ζητώντας ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ από τους Ουκρανούς ποιος μου δίνει εμένα εγγύηση ότι αύριο οι Τούρκοι δεν θα κάνουν το ίδιο με τις πλάτες τους στη Θράκη; Ήδη υπάρχουν εδώ και χρόνια τριβές εκεί. Αν είχες ασχοληθεί θα ήξερες ότι οι Τούρκοι μιλάνε για καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα. Που ΔΕΝ είναι. Απλά είναι Μουσουλμάνοι Έλληνες. Καμία σχέση δηλαδή. Υπάρχουν κάποια ελάχιστα εξτρεμιστικά στοιχεία αλλά χωρίς προβλήματα στυλ Βόρειας Ιρλανδίας ή Καταλονίας.
Χέστηκα για την Κύπρο διότι είναι ΉΔΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 1974. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΙΑΙΑ ΚΥΠΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑΝ ΕΝΩΣΗ. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
Όχι απλά είσαι βλάκας και χέστης όπως οι πολιτικοί που σε κυβερνάνε.
Ο Ερντογάν παίζει διπλό ταμπλό, εμείς πουτανάκια των Αμερικάνων σε όλα ναι και μώκο.
Ο Τούρκος έχει πιο πολλά αρχίδια.
Όσο για τους "Μουσουλμάνους" της Θράκης, Τούρκοι είναι, που απλά στην ανταλλαγή πληθυσμών αυτοί έμειναν ενώ οι δικοί μας φύγανε όλοι.
Κι αν δεν πιστεύεις τράβα ρώτα τους. Οι ίδιοι το λένε ότι είναι Τούρκοι.
Γιατί αυτοί έμειναν ενώ οι δικοί μας έφυγαν όλοι; Γιατί είμαστε χέστηδες και πουτάνες και εξαρτιώμαστε από τα αρχίδια άλλων.
Τουλάχιστον σαν καλές πουτάνες θα πρεπε να παίζουμε μπάλα με όλους τους γαμιάδες και όχι μόνο με έναν.
Τι σε νοιάζει αν σε γαμάει ο Αμερικάνος ή ο Ρώσσος ή ο Κινέζος.
Προτιμάς τις περιτμημένες ψωλές των Αμερικάνων;
Η αγαπουλίαση σκοτώνει.
Η Ουκρανία γιατί πήγε να μπει σε Ευρώπες και ΝΑΤΟ ο Πούτιν έπρεπε να το δεχθεί αυτό αμίλητα; Να του βάλουν και πυραύλους στον κώλο;
Αδερφή σαν κι εμάς;
Οι Αμερικανοί γιατί πήγαν να κάνουν 3ο παγκόσμιο για την Κούβα όταν οι Ρώσσοι κάναν τα ίδια;
Ψέμματα και αρχίδια, οι Αμερικανοί πως κάνουν εισβολές, με αλήθειες;
Για την τρομοκρατία πάνε ή για τα πετρέλαια;
Σε μάραναν τα ψέματα μωρή λούγκρα, παραδέξου ότι έχεις ερωτευτεί την ευνουχισμένη Αμερικανική πούτσα που σε γαμάει.