Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην φθονειτε ποτε το αγνωστο.

αν και φοιτητης δεν εχω σε καθολου εκτιμηση το φοιτητικο κοσμο και τους θεωρω αθλια κωλοπαιδα και μαλακισμενα
[size=18pt]καθυστερημενα που ουτε μαθηματα περνανε ουτε γαμανε και πινουν καφε απο τις 10 το πρωι ως τις 4 το απογευμα σε μια καφετερια χωρις να κανουν τιποτα
το ξεκαθαρισαμε λοιπον αυτο,και ετσι ειναι το 90% των φοιτητων[/size]

ομως ας μη προσπαθουμε να πουμε οτι το κρατος εχει τους φοιτητες πανω απο τους ανεργους ρε παιδια
αν εισαι ανεργος παιρνεις επιδομα ανεργιας
αν εισαι φοιτητης δεν παιρνεις,δικαιολογημενα υπαρχουν ολες αυτες οι διευκολυνσεις γιατι το κρατος εκτιμα πως πρεπει να βοηθησει ατομα να σπουδασουν για να προχωρησει το επιστημονικο δυναμικο της χωρας.Και σκεπτικο του κρατους ειναι απολυτα σωστο.Εφοσων πρεπει να παρακολουθω τα μαθηματα και δεν μπορω να εργαζομαι παραλληλα (τουλαχιστον οχι 8ωρο) θα με βοηθησει ας πουμε να παω στη σχολη φθηνοτερα με μισο εισητηριο στο μετρο.Αλλο εαν τα κωλοπαιδα δεν εποφελωνται αυτης της βοηθειας του κρατους για αυτο και κατα τη γνωμη μου μετα το τελευαιο ετος που εχει οριστει ως ετος σπουδων πχ 4ο θα επρεπε ολα τα προνομια να κοβονται μαχαιρι

[size=18pt]ζηταμε εκπτωση ΚΑΙ στα μπουρδελα
να ισχυει το πασο[/size]

εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι ο μαλάκας.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αν βάλουμε τη λέξη budget στην κουβέντα, εντάξει μιλάμε για τεράστια μαγκιά παρά το κατενάτσιο χτες.

Δεν έχει ήττα ακόμη στον όμιλo άλλωστε.

1000 Respect. :)

Επισκέπτης
μην ασχολείστε με τον κομπλεξικό του σαιτι.εχω ξαναπεί ο τυπος μπαινει στο νετ και νομίζει οτι γαμαει με το πληκτρολόγιο.ενας μαλάκας ειναι που οτι και να του πεις προσπαθεί να αναιρέσει και αυτα που ο ιδιος εχει πει.αυτοαναιρείται σε οτι γραφει.του ποσταρα οτι μαλακια ειπε και τη απαντησε......οτι δεν είναι λογικό η εθνικη το 2004 και τέτοιες μαλακίες.απο εκει και πέρα τη να του πεις δεν μπορει να βγει και να πει έκανα λάθος εκτιμηση..τοσο απλο αλλα για ατομο που ειναι νορμαλ αυτος ειναι κινητό κόμπλεξ για όλους εχει να πει μια μαλακια αλλα ο ιδιος ειναι αλάνθαστος σε οτι πει.μαγκες απλα διασκεδάστε μαζι του ειναι κομπλεξικός γραφικός και ηλίθιος.συνεχισε να μας διασκεδαζεις γιατι μαζι σου μονο στην πλακα μπορεί να σε παρει κάποιος.η πιο σωστή κουβέντα που είπε και παραδέχτηκε είναι οτι ειναι μαλάκας επιτέλους αυτο το παραδέχτηκε έστω και αργά :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πόσοι ποδοσφαιροκαβλέουρες που ήταν σίγουροι για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους 16 , το έπαιξαν στο στοίχημα και κάναν τα παλούκια τους χρυσα? ε? ε?

Πείτε και σε μας τις ανύπανδρες κορασίδες , να ξέρουμε που θα απλώσουμε δύχτια!!!!

edit: Για προίκα προσφέρω ένα διαρκείας σε Vip μπόξιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Έλα ρε ΑΠΕΟΛάρα γάμα την πουτάνα την Ομόνοια λέμε. :fuck1: :rockon:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τους γαμάμε, τους γαμάμε...... :fuck1: :rockon: :fuck1:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ενδεχομένως να παώ με το ΑΠΟΕΛ στο εκτός εδρας ματς του στην επόμενη φάση του Τσἀμπιονς Λιγκ,αν είναι σε βατή χώρα και σχετικά οικονομική.Βλέπετε έχουμε και μια αδυναμία στο νησί.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τί λέτε ??
θά γινει η μεγαλύτερη εκπληξη όλων των εποχων σε 21 μερεσ????
πάντωσ έτσι και ο μαντούκα είναι στα κεφια του ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ
8 λεπτα επαιξε και παρολιγο....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ποια έκπληξη ρε παίχτης πλάκα κανείς? τόσο κακή ομάδα και τόσο αντί ποδόσφαιρο έχω να δώ από την δεκαετία του 80, μου θύμισε τις ελληνικές ομάδες τότε που βγαίνουν έξω για να φάνε όσα λιγότερα γίνεται..    Σήμερα οι τελικές ήταν 18 -1 η κάτι τετοιο

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Terrain_foot_catenaccio.png

Μπάλα είναι τύπε όλα γίνονται, θα παίξει και ο Αΐλτον 5 μέτρα πιο μπροστά! :grin:

Επισκέπτης
Μου μυριζει Κοντε στην Κυπρο.Καπου στο 85 θα το φανε απο καμια υψιστη μαλακια.
Μακαρι οχι...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
παραταση πεναλτυ το κοβω

Stories

Νέο!