You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αποδοχή πρό(σ)κλησης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 578
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Και θα ποστάρετε καμιά φωτό στο σάιτ και για μας τους......παραπονεμένους ;
Εννοείται πως δεν είναι ανάγκη να φαίνεται το πρόσωπο, δεν είναι ανάγκη να μάθουμε ποιά είσαι, μπορεις όμως να μας δείξεις ...ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
Να χουμε κάτι πιο χειροπιαστό να φαντασιωνόμαστε κατάλαβες ;
;) ;) ;)
Εννοείται πως δεν είναι ανάγκη να φαίνεται το πρόσωπο, δεν είναι ανάγκη να μάθουμε ποιά είσαι, μπορεις όμως να μας δείξεις ...ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
Να χουμε κάτι πιο χειροπιαστό να φαντασιωνόμαστε κατάλαβες ;
;) ;) ;)
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
duracell, ρίξε κανα ξεροκόματο και στα φιλαράκια σου....δεν πιστεύω ρε να αποδειχθείς ....μο( υ )νοφαγάς !!!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Σάββατο το απόγευμα θα ποζάρω για τον Duracell, επίσημο φωτογράφο του site μετά το χτεσινό pm του?
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ιδιαιτέρως... και υπόσχομαι στους αγαπητούς συναγωνιστές φωτογραφίες καυτές !!!
Κι έτσι θα γίνουν 4 οι χρήστριες-μέλη του site που έχω γ...νωρίσει και μπορώ να πιστοποιήσω την αυθεντικότητα του φύλου τους... ;)
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Συγκλονιστικη πληροφορια ανεκτιμητης αξιας
Το Σάββατο το απόγευμα θα ποζάρω για τον Duracell...
Μόνο θα μου ποζάρεις καυλίτσα... ή θα επιβεβαιώσεις και την επιλογή του nickname σου; ;)
Αν και όπως σου έχω ξαναγράψει... εκείνο που με ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ είναι Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ !!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Συγκλονιστικη πληροφορια ανεκτιμητης αξιας
Μιλάμε δεν κάνουμε τον κόπο ούτε να διαβάσουμε τα θρεντ πια....μερικοί.
τι εστι καυλιτσα???
Γυναίκα-μέλος του site!
Για περισσότερες πληροφορίες... στείλε της PM
Συνημμένα
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αναφερομουν στο post της καυλιτσας.Αδιαφορο εαν θα ποζαρει για σενα,νομιζω.Διαφορα τετοια εχουν σκασει κατα καιρους αλλα προγραμματικη δηλωση για επικειμενη φωτογραφηση πρωτη φορα.Αλλο ενα θρεντ για να γινει ντορος.ΕΛΕΟΣ.
Αναφερομουν στο post της καυλιτσας.Αδιαφορο εαν θα ποζαρει για σενα,νομιζω.Διαφορα τετοια εχουν σκασει κατα καιρους αλλα προγραμματικη δηλωση για επικειμενη φωτογραφηση πρωτη φορα.Αλλο ενα θρεντ για να γινει ντορος.ΕΛΕΟΣ.
Kάνεις ΛΑΘΟΣ συναγωνιστή!
Μιλήσαμε με την κοπέλα στο κινητό, για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης και μπορώ εκ των προτέρων να επιβεβαιώσω πως πρόκειται για γυναίκα...
Τώρα, αν τελικά το Σάββατο ΔΕΝ έρθει στο studio... ΔΕΝ θα φταίω εγώ και φυσικά θα σας ενημερώσω σχετικά την Δευτέρα...
Επισκέπτης
Προσεξε dur μην ειναι το πουλι στη photo της καυλιτσας και οχι το στομα.....Και μετα αν αληθευει και η υπογραφη... αρχισε να τρεχεις.....
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας -μα το Θεό.
Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;
Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;
Προσεξε dur μην ειναι το πουλι στη photo της καυλιτσας και οχι το στομα.....Και μετα αν αληθευει και η υπογραφη... αρχισε να τρεχεις.....
Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχω 3 καρτες 4 gb αν χρειαστουνε ??.. μηνυμαααααααααααα
Επισκέπτης
Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!
Ελπιζω τοτε να περασεις καλα....
Οσο για το συναγωνιστη πιο πανω που δεν τα πολυπιστευει ολα αυτα θελω να πω και γω μεχρι προτινος ειχα την ιδια αποψη.Αλλα μετα απο προσωπικες και μη εμπειριες καταλαβα οτι ο καθενας μας μπορει να βλεπει τα ιδια πραγματα απο 1000 διαφορετικες πλευρες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296