Νέα

Αποδοχή πρό(σ)κλησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 578
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Σάββατο το απόγευμα θα ποζάρω για τον Duracell, επίσημο φωτογράφο του site μετά το χτεσινό pm του?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Θαυμασια! Περιμενουμε απο τον Dur αναλυτικο report.  :dancing:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Και θα ποστάρετε καμιά φωτό στο σάιτ και για μας τους......παραπονεμένους ;
Εννοείται πως δεν είναι ανάγκη να φαίνεται το πρόσωπο, δεν είναι ανάγκη να μάθουμε ποιά είσαι, μπορεις όμως να μας δείξεις ...ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
Να χουμε κάτι πιο χειροπιαστό να φαντασιωνόμαστε κατάλαβες ;
:2funny:

;) ;) ;) :headbang:

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
να δούμε κ εμείς τίποτα , μην μας αφήσετε στην απ΄έξω .. και να είναι ενδιαφέρον η φωτογράφηση ... αλλά είμαι σίγουρος πώς ο φωτογράφος μας θα κάνει σωστή δουλεία

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
duracell, ρίξε κανα ξεροκόματο και στα φιλαράκια σου....δεν πιστεύω ρε να αποδειχθείς ....μο( υ )νοφαγάς !!!!!
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το Σάββατο το απόγευμα θα ποζάρω για τον Duracell, επίσημο φωτογράφο του site μετά το χτεσινό pm του?

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ιδιαιτέρως... και υπόσχομαι στους αγαπητούς συναγωνιστές φωτογραφίες καυτές !!!

Κι έτσι θα γίνουν 4 οι χρήστριες-μέλη του site που έχω γ...νωρίσει και μπορώ να πιστοποιήσω την αυθεντικότητα του φύλου τους... ;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
τι εστι καυλιτσα???

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συγκλονιστικη πληροφορια ανεκτιμητης αξιας :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το Σάββατο το απόγευμα θα ποζάρω για τον Duracell...

Μόνο θα μου ποζάρεις καυλίτσα... ή θα επιβεβαιώσεις και την επιλογή του nickname σου; ;)

Αν και όπως σου έχω ξαναγράψει... εκείνο που με ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ είναι Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συνημμένα

• kaulitsa.jpg
    kaulitsa.jpg
    70,3 KB · Εμφανίσεις: 38

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αναφερομουν στο post της καυλιτσας.Αδιαφορο εαν θα ποζαρει για σενα,νομιζω.Διαφορα τετοια εχουν σκασει κατα καιρους αλλα προγραμματικη δηλωση για επικειμενη φωτογραφηση πρωτη φορα.Αλλο ενα θρεντ για να γινει ντορος.ΕΛΕΟΣ.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
WELL DONE DURA.... ετσι να συνεχισουμε δυναμικα!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αναφερομουν στο post της καυλιτσας.Αδιαφορο εαν θα ποζαρει για σενα,νομιζω.Διαφορα τετοια εχουν σκασει κατα καιρους αλλα προγραμματικη δηλωση για επικειμενη φωτογραφηση πρωτη φορα.Αλλο ενα θρεντ για να γινει ντορος.ΕΛΕΟΣ.

Kάνεις ΛΑΘΟΣ συναγωνιστή!
Μιλήσαμε με την κοπέλα στο κινητό, για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης και μπορώ εκ των προτέρων να επιβεβαιώσω πως πρόκειται για γυναίκα...
Τώρα, αν τελικά το Σάββατο ΔΕΝ έρθει στο studio... ΔΕΝ θα φταίω εγώ και φυσικά θα σας ενημερώσω σχετικά την Δευτέρα...

Επισκέπτης
Προσεξε dur μην ειναι το πουλι στη photo της καυλιτσας και οχι το στομα.....Και μετα αν αληθευει και η υπογραφη... αρχισε να τρεχεις.....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας -μα το Θεό.

Καλούμαστε να πιστέψουμε πώς υπάρχει χρήστης φωτογράφος που τσεκάρει μία-προς-μία ως προς το... φύλο τους τις (υποτιθμένες, ή πραγματικές) χρήστριες, καθώς και ότι ανταλλάσουν προ(σ)κλήσεις για την εκ του σύνεγγυς γνωριμία τους από 'δώ μέσα στο forum;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.877
Πόντοι
216
duracell αμα χρειαστεις βοηθο !!!! π.χ να κουβαλησω κανα φιλμ να σφουγγατισω να ετοιμασω να σκηνικα της φωτογραφησης !!! φωναξε με !!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Προσεξε dur μην ειναι το πουλι στη photo της καυλιτσας και οχι το στομα.....Και μετα αν αληθευει και η υπογραφη... αρχισε να τρεχεις.....

Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω 3 καρτες 4 gb  αν χρειαστουνε ??.. μηνυμαααααααααααα

Επισκέπτης
Δεν είμαι χτεσινός συναγωνιστή... άλλωστε όπως έγραψα ήδη μιλήσαμε στο κινητό κι εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ !!!

Ελπιζω τοτε να περασεις καλα....
Οσο για το συναγωνιστη πιο πανω που δεν τα πολυπιστευει ολα αυτα θελω να πω και γω μεχρι προτινος ειχα την ιδια αποψη.Αλλα μετα απο προσωπικες και μη εμπειριες καταλαβα οτι ο καθενας μας μπορει να βλεπει τα ιδια πραγματα απο 1000 διαφορετικες πλευρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom