You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
γκιλι γκιλικαλησπερα
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
πως ηταν η μακεδονια τυπε ?καλησπερα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πως ηταν η μαεκδονια τυπε ?
παλι εδω εισαι ρε
αιντε για 2 μηνες ηρθα, θα ξαναφυγω παλι για χρονια
του χρονου θα παω στην μυκονο
ο νωντας,ο μεμοσαν,κλπ που ειναι?
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
πισω σουο νωντας,ο μεμοσαν,κλπ που ειναι?
Μυστες μετά απο μακροχρόνια αποχή (έγινα σχεσάκιας πυρφόρος) μπαίνω να τσεκάρω τι παίζει και βλέπω ότι δεν μπορω να διαγραψω συγκεκριμένα μηνυματα που εχω κανει στο φορουμ. Επισης δεν μπορω να διαγράψω τον λογαριασμό μου (να μην υπάρχει δλδ τίποτα, ούτε κριτικές, ούτε ποστ, ούτε εγώ γενικά) Τι παίζει;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τα μηνυματα δεν μπορεις να τα διαγραψεις μετα απο μιση ωρα αφου τα εγραψες. Ο λογαριασμος σου δεν διαγραφεται γενικως.Μυστες μετά απο μακροχρόνια αποχή (έγινα σχεσάκιας πυρφόρος) μπαίνω να τσεκάρω τι παίζει και βλέπω ότι δεν μπορω να διαγραψω συγκεκριμένα μηνυματα που εχω κανει στο φορουμ. Επισης δεν μπορω να διαγράψω τον λογαριασμό μου (να μην υπάρχει δλδ τίποτα, ούτε κριτικές, ούτε ποστ, ούτε εγώ γενικά) Τι παίζει;
κράτα τον χαβαλέ σου για αλλού υπάνθρωπε, δεν τον ζήτησα
Εισαι σε δημοσιο φορουμ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να κανουμε χαβαλε οπως και ειναι αναμενομενο σε ολα τα θρεντς εδω μεσα.
Δεν σε εβρισα ουτε ΚΑΝ σε προσεβαλε το ποστ μου!
Ειπα κατι που ειναι απολυτα λογικο - ειχες λιγο πανω απο 20μνμ μεχρι να ξαναρχισεις να γραφεις. ΤΣΠ ηταν τοσο σημαντικο που θες και να το διαγραψεις?
Tipακι: Αλλαξε username στα αλλα φορα και μην λες οτι εισαι ο αιγαγρος για να μην σε ταυτιζουν οι αλλοι με τον μπουρδελοαιγαγρο.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τα μηνυματα δεν μπορεις να τα διαγραψεις μετα απο μιση ωρα αφου τα εγραψες. Ο λογαριασμος σου δεν διαγραφεται γενικως.
Η διαγραφη λογαριασμου που υπαρχει στο προφιλ δεν λειτουργει τυπε :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Η διαγραφη λογαριασμου που υπαρχει στο προφιλ δεν λειτουργει τυπε :S :S :S
τυπε ειδικα για τις ντοπες και τις νωντες εχουμε βρει τη μεθοδο να μπαναρεται κατ'ευθειαν ο λογαριαμος και να λυνεται το προβλημα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Μυστες μετά απο μακροχρόνια αποχή (έγινα σχεσάκιας πυρφόρος) μπαίνω να τσεκάρω τι παίζει και βλέπω ότι δεν μπορω να διαγραψω συγκεκριμένα μηνυματα που εχω κανει στο φορουμ. Επισης δεν μπορω να διαγράψω τον λογαριασμό μου (να μην υπάρχει δλδ τίποτα, ούτε κριτικές, ούτε ποστ, ούτε εγώ γενικά) Τι παίζει;
τυπε μια και ξαναμπηκες δε ριχνεις και συ κανενα μπαν σε μερικους τυπους που εχουμε εδω να γελαμε μαζι τους;
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή αυτό που μας λες είναι οτι πρέπει καλά και ντε και κατά την άποψη σου δικαιωματικά να πεις την παπαριά σου. Πάρτο αλλιώς τύπε έχεις βρει!Εισαι σε δημοσιο φορουμ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ να κανουμε χαβαλε οπως και ειναι αναμενομενο σε ολα τα θρεντς εδω μεσα.
Δεν σε εβρισα ουτε ΚΑΝ σε προσεβαλε το ποστ μου!
Ειπα κατι που ειναι απολυτα λογικο - ειχες λιγο πανω απο 20μνμ μεχρι να ξαναρχισεις να γραφεις. ΤΣΠ ηταν τοσο σημαντικο που θες και να το διαγραψεις?
Tipακι: Αλλαξε username στα αλλα φορα και μην λες οτι εισαι ο αιγαγρος για να μην σε ταυτιζουν οι αλλοι με τον μπουρδελοαιγαγρο.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καλησπερα σας
δυστηχως ειναι ετσι η λειτουργια του φορουμ πλεον,που περισσοτερο κυριαρχει η ιντριγκα
παρα η ενημερωση,η παρεα,και ο χαβαλες
αντισθενη μπαναρε σβησε το προφιλ μου...
μεχρι στης 12 σημερα η μπαν η διαφραφη αλλιως θα βριζω χειροτερα μαναδες και νεκρους απο οσο εχει βρισει καθενας
ευχαριστω οσους μου προσφεραν παρεα και στιγμες γελοιου
δυστηχως ειναι ετσι η λειτουργια του φορουμ πλεον,που περισσοτερο κυριαρχει η ιντριγκα
παρα η ενημερωση,η παρεα,και ο χαβαλες
αντισθενη μπαναρε σβησε το προφιλ μου...
μεχρι στης 12 σημερα η μπαν η διαφραφη αλλιως θα βριζω χειροτερα μαναδες και νεκρους απο οσο εχει βρισει καθενας
ευχαριστω οσους μου προσφεραν παρεα και στιγμες γελοιου
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
γεια σας, γραφω στο μπου.κομ
και μου γαμιεται η μανα
οπως και ολων
με τρόμαξες και πήγα να δω τι κάνει η μάνα μου! Λοιπόν για την ώρα η δική μου η μάνα μαγειρεύει ριζότο, τώρα τι θα κάνει μετά...
αμα ρε μαν είσαι στραβωμένος κάνε μια αποχή και είσαι άρχοντας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις