sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τον απηγαγαν οι Ελ για να τον κανουν κι αυτον γνησιο Ελλην...
Παρε εσυ νοσοκομεια κι εγω θα παρω τα 24ωρα ταχυφαγεια...Εχω αρχισει να ανυσηχώ!!!
Εχω αρχισει να ανυσηχώ!!!
εγώ νομίζω είναι ένας από τους 50 κλώνους του amjik
Γαμάει 3 γκομενάκια και 2-3 παντρεμένες.
Στο ενδιάμεσο μου γαμάει το ψυγείο και την κάβα με τα κρασιά.
Αχααααα, εσύ φταίς που χάθηκε ε?
Με κόβεις για γκομενάκι;
γιατι δεν μπαινεις πολυ μαν;παντρευτηκες;Καλησπερα παλικαρια μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυ καιρο!!!
Απ οτι βλεπω το τελευταιο μου μηνυμα ηταν στις στις: 23/02/11, 13:01
Μπαινω και ριχνω καμια ματια που και που αλλα δυστυχως αλλαζει ετσι η ζωη που δεν μπορω πια να σας παρακολουθησω!!!
6,5 χρονια μελος στο φορουμ και θυμαμαι πολλα σκηνικα με πολλα απ τα παιδια εδω....
Ελπιζω να απαντησει κανεις απ την "παλια φρουρα" κι ευχομαι ολα τα παιδια που καποτε τα λεγαμε και ολος ο κοσμος να εχουν υγεια και ευτυχια ρε λεβεντες!
Το bourdela καλως η κακως αποτελει ενα κομματι της ζωης μου που οσα χρονια ημουν φοιτητης στη Θεσσαλονικη μου κρατουσε καλη συντροφια και ενημερωση!
Να στε ολοι καλα
Με αγαπη....psaxnw
Καλησπερα παλικαρια μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυ καιρο!!!
Απ οτι βλεπω το τελευταιο μου μηνυμα ηταν στις στις: 23/02/11, 13:01
Μπαινω και ριχνω καμια ματια που και που αλλα δυστυχως αλλαζει ετσι η ζωη που δεν μπορω πια να σας παρακολουθησω!!!
6,5 χρονια μελος στο φορουμ και θυμαμαι πολλα σκηνικα με πολλα απ τα παιδια εδω....
Ελπιζω να απαντησει κανεις απ την "παλια φρουρα" κι ευχομαι ολα τα παιδια που καποτε τα λεγαμε και ολος ο κοσμος να εχουν υγεια και ευτυχια ρε λεβεντες!
Το bourdela καλως η κακως αποτελει ενα κομματι της ζωης μου που οσα χρονια ημουν φοιτητης στη Θεσσαλονικη μου κρατουσε καλη συντροφια και ενημερωση!
Να στε ολοι καλα
Με αγαπη....psaxnw
σχεδον...γιατι δεν μπαινεις πολυ μαν;παντρευτηκες;
δεν παντρευτηκα αδερφε...μενουμε μαζι αλλα δεν με χαλαει!!!αν παντρεύτηκες μπήκες στο λούκι μικρός...
το μεγάλο + του φόρουμ είναι η ποικιλία θεμάτων...
ωραιοςδεν παντρευτηκα αδερφε...μενουμε μαζι αλλα δεν με χαλαει!!!
εσυ ρε μαν ποτε θα παντρευτεις να ησυχασουμε;γερασες πιαωραιος