LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Tέτοια θρεντ θα βλέπουν οι επισκέπτες και θα παραμένουν επισκέπτεςκαι 25 επισκεπτες
Tέτοια θρεντ θα βλέπουν οι επισκέπτες και θα παραμένουν επισκέπτεςκαι 25 επισκεπτες
Ναι το σοβαρό θρεντ
αληθεια,εσυ εχεις κατι με τον αχαχουχα;
μπορει αυτος που πειραξε ο αχα να μην θελει να τον ακουσει κ ετσι του τα λεει εδω.Τίποτα δεν έχω με τον αχαχούχα, αλλά από τη στιγμή που βγαίνει σε ένα φόρουμ και κλαίει αντί να ξεκαθαρίσει προσωπικά ό,τι διαφορές έχει ή να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που θέλει, έχω δικαίωμα να γελάσω όσο θέλω, όχι??
Δεν ικανοποιεί και την γυναικεία σου(επιφυλάσομαι)περιέργεια σου,αυτό πού το πας;!Τίποτα δεν έχω με τον αχαχούχα, αλλά από τη στιγμή που βγαίνει σε ένα φόρουμ και κλαίει αντί να ξεκαθαρίσει προσωπικά ό,τι διαφορές έχει ή να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που θέλει, έχω δικαίωμα να γελάσω όσο θέλω, όχι??
μπορει αυτος που πειραξε ο αχα να μην θελει να τον ακουσει κ ετσι του τα λεει εδω.
Δεν ικανοποιεί και την γυναικεία σου(επιφυλάσομαι)περιέργεια σου,αυτό πού το πας;!
Τίποτα δεν έχω με τον αχαχούχα, αλλά από τη στιγμή που βγαίνει σε ένα φόρουμ και κλαίει αντί να ξεκαθαρίσει προσωπικά ό,τι διαφορές έχει ή να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που θέλει, έχω δικαίωμα να γελάσω όσο θέλω, όχι??
Τίποτα δεν έχω με τον αχαχούχα, αλλά από τη στιγμή που βγαίνει σε ένα φόρουμ και κλαίει αντί να ξεκαθαρίσει προσωπικά ό,τι διαφορές έχει ή να ζητήσει συγγνώμη από αυτούς που θέλει, έχω δικαίωμα να γελάσω όσο θέλω, όχι??
εμενα παλι δεν μου βγαινει να γελασω με καποιον που ξερω οτι ποναει.
και δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις οτι ο αχα τα εγραψε πραγματι με πονο αυτα.
σε όποιο θρεντ και να διαβάσεις γίνεται το ίδιο από τότε που μπήκε ο βόθρος.Ναι το σοβαρό θρεντ
εντάξει, εσύ μη γελάς...
μπααααα σε καλό σας
σε όποιο θρεντ και να διαβάσεις γίνεται το ίδιο από τότε που μπήκε ο βόθρος.
η μαλακία είναι ότι υπάρχουν κάτι μαλάκες που το μιμούνται ενίοται και δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις αυτά που γράφουν.
καλά δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο το να μην ξέρεις ορθογραφία και άλλο το δούλεμα;
θες να διαβάσεις ένα θέμα και πρέπει να αφιαρέσεις τις 90 μαλακίες για να διαβάσεις τα 10 πράγματα που σε ενδιαγέρουν.. .έλεος πια...
και πριν τα ιδια γινονταν και χειροτερα μη σου πω...σε όποιο θρεντ και να διαβάσεις γίνεται το ίδιο από τότε που μπήκε ο βόθρος.
η μαλακία είναι ότι υπάρχουν κάτι μαλάκες που το μιμούνται ενίοται και δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις αυτά που γράφουν.
καλά δεν έχουν καταλάβει ότι άλλο το να μην ξέρεις ορθογραφία και άλλο το δούλεμα;
θες να διαβάσεις ένα θέμα και πρέπει να αφιαρέσεις τις 90 μαλακίες για να διαβάσεις τα 10 πράγματα που σε ενδιαγέρουν.. .έλεος πια...
σε όποιο θρεντ και να διαβάσεις γίνεται το ίδιο από τότε που μπήκε ο βόθρος.
ηξερε προ εγκεφαλικουπιστευεις οτι δεν ξερει ορθογραφία ο βόθρος?
εμένα πολλά ποστ του βόθρου μου αρέσουν
ο βοθρος ειναι κορυφη λεμεσε όποιο θρεντ και να διαβάσεις γίνεται το ίδιο από τότε που μπήκε ο βόθρος.
ο βοθρος ειναι κορυφη λεμε
και ποιος αποφασιζει τι ειναι ενδιαφερον κατι;εσυ;