Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αναλογιζόμενοι  την  απώλειαν  κλαίομεν  επί  ποταμών  Βαβυλώνος
σιγουρα....εγω εχω βαλει και τον σκυλο μου να κλαιει....
πως θα παμε τωρα σε στριπ που λειπει ο προφεσορας;;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι λες ρε....εμενα με ειχε μαθει πολλα ο βασος....
μου ειχε ανοιξει τα ματια....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξέρω τι σου άνοιξε εσένα, εμένα πάντως όλες οι στριπτηζούδες μου άνοιγαν τα πόδια....

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
εγω ψιλοδιαφωνω σε αυτο...εννοω οτι καλες οι λιστες αλλα ονοματα σκετα δεν λενε τιποτα....
το θεμα ειναι τι κανουνε και πως ''κινουνται'' αυτα τα ονοματα....
δεν ειναι δυσκολο να γραφονται'' λιστες '' εγω προσωπικα το εχω κανει και θα μπορουσα να το συνεχισω αλλα το σταματησα διοτι θεωρω πως ετσι οπως ειναι τωρα τα σκηνικα με τους τσαιους δεν ειναι ''σωφρον'' να γραφονται λεπτομερειες....
εχουν αλλαξει οι εποχες και μυριζει μπαρουτι.... ;) ;) ;)
Σεβαστή η διαφωνία σου.
Όμως ο Βάσος δεν έγραφε λίστες με ονόματα σκέτα.Εδώ τον αδικείς.Έγραφε και πόσες μεταγραφές μαγαζιών έκανε η κάθε κοπέλα,τι υπηρεσίες προσέφερε καθώς και εθνικότητες.
Μπαρούτι πάντα μύριζε και θα μυρίζει.Αλλά δεν γίνεται κινητοποίηση απο στρούμφ για λίστες απο ξεβράκωτες ενός χαβαλέ τύπου party animal.Ούτε που τους ενδιαφέρουν αυτά.Αυτοί προσπαθούν για κάνα 'σαρδελάκι' να παρουσιάσουν στους ανωτέρους τους 'σπείρες' και 'κυκλώματα'.Ο Βάσος είναι εκτός καπνού απο μπαρούτι αλλά εντός καπνού Baby Gold στο σόου της Μάρτας  :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σεβαστή η διαφωνία σου.
Όμως ο Βάσος δεν έγραφε λίστες με ονόματα σκέτα.Εδώ τον αδικείς.Έγραφε και πόσες μεταγραφές μαγαζιών έκανε η κάθε κοπέλα,τι υπηρεσίες προσέφερε καθώς και εθνικότητες.
Μπαρούτι πάντα μύριζε και θα μυρίζει.Αλλά δεν γίνεται κινητοποίηση απο στρούμφ για λίστες απο ξεβράκωτες ενός χαβαλέ τύπου party animal.Ούτε που τους ενδιαφέρουν αυτά.Αυτοί προσπαθούν για κάνα 'σαρδελάκι' να παρουσιάσουν στους ανωτέρους τους 'σπείρες' και 'κυκλώματα'.Ο Βάσος είναι εκτός καπνού απο μπαρούτι αλλά εντός καπνού Baby Gold στο σόου της Μάρτας  :2funny:
ακου...βασικα χαβαλε κανω για τον βασο... οτι ξεκινησε  μια ''προσωπικη '' μας κοντρα απο μπασιματα που εκανε σε δικες μου κριτικες η ραπορτα με ακομψο τροπο (συμφωνα με την δικη μου αισθητικη)ειναι γεγονος...
αυτο δεν σημαινει οτι μιλωντας σοβαρα δεν θα παραδεχτω την ''προσφορα'' του στον τομεα της ενημερωσης στον χωρο του στριπ...
αυτο ειναι ενα κρατουμενο....
το αλλο ειναι οτι ασχετα απο τον βασο το θεμα με την εννομη ταξη ειναι πολυ σοβαρο και επειδη θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην εχουν εισχωρησει και στο συγκεκριμενο σαιτ λαγωνικα πιστευω οτι υπαρχει προβλημα...
εννοω οτι η ''νομιμη παροχη υπηρεσιων'' των στριπ ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη ενος ντελου η ενος νομιμου στουντιο...εκει μπορεις ανετα να γραψεις το οτιδηποτε σχετικα με την ''παροχη των υπηρεσιων'' και το μονο προβλημα που πιθανα θα αντιμετωπισουν (οι νομιμοι οικοι ανοχης) θα ειναι καποιο τυπικοι ελεγχοι για χαρτια ,υγειονομικα κλπ...(αν ειναι νομιμοι..)
με τα στριπ ομως ειναι εντελως διαφορετικα....
εννοω πως εκει (θεωρω σιγουρο οτι το γνωριζεις) θα πρεπει για να στοιχειθετηθιει κατηγορια να ''τελεσθει το αδικημα'' δηλ. να παει ενας τσος και να κερασθει φραπε (κατα το κοινως λεγομενο.)
αν λοιπον σε ενα μαγαζι δουλευουν 30 κοπελλες απο τις οποιες οι 5 η 10  εξ'αυτων κερνανε φραπε δεν ειναι ακομψο και ατυχο να τις στελνουμε στο στομα των σεων μασημενο φαι;;;;;
ας κανουν και αυτοι κατι....γιατι να τους κανουμε τον μπουσουλα;;;;
νομιζω οτι μια μεταξυ μας ενημερωση με πιμι ειναι πολυ προτιμοτερο απο την δημοσια συζητηση....
τωρα οσ'αναφορα τις λιστες ειναι οπωσδηποτε χρησιμες για να ενημερωνεται ο καθενας για το που πιθανον να δουλευει μια κοπελλα που προτιμαει και που πιθανον να την ψαχνει....
αλλα οσ'αναφορα την ''παροχη υπηρεσιων'' ....κανει λιγο τζιζ....
γνωμη μου...
αυτα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και σε συνεχεια του προηγουμενου θεωρω οτι γνωριζεις οτι σε περιπτωση που ''στοιχειοθετηθουν'' κατηγοριες για πορνεια τραβιεται ΟΛΟ το προσωπικο του μαγαζιου (πολλες φορες ακομα και οι παρκαδοροι)με διαφορες κατηγοριες την βασικοτερη εξαυτων ''διευκολυνση σε ακολαστες πραξεις υπερ τριτων''που ειναι αρκετα σοβαρο τραβηγμα...και ταλαιπωρια...
ενω συνηθως οι γυναικες την γλιτωνουν σαν ''θυματα εκμεταλλευσης''....
αυτα...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ακου...βασικα χαβαλε κανω για τον βασο... οτι ξεκινησε  μια ''προσωπικη '' μας κοντρα απο μπασιματα που εκανε σε δικες μου κριτικες η ραπορτα με ακομψο τροπο (συμφωνα με την δικη μου αισθητικη)ειναι γεγονος...
αυτο δεν σημαινει οτι μιλωντας σοβαρα δεν θα παραδεχτω την ''προσφορα'' του στον τομεα της ενημερωσης στον χωρο του στριπ...
αυτο ειναι ενα κρατουμενο....
το αλλο ειναι οτι ασχετα απο τον βασο το θεμα με την εννομη ταξη ειναι πολυ σοβαρο και επειδη θεωρω ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην εχουν εισχωρησει και στο συγκεκριμενο σαιτ λαγωνικα πιστευω οτι υπαρχει προβλημα...
εννοω οτι η ''νομιμη παροχη υπηρεσιων'' των στριπ ειναι τελειως διαφορετικη απο αυτη ενος ντελου η ενος νομιμου στουντιο...εκει μπορεις ανετα να γραψεις το οτιδηποτε σχετικα με την ''παροχη των υπηρεσιων'' και το μονο προβλημα που πιθανα θα αντιμετωπισουν (οι νομιμοι οικοι ανοχης) θα ειναι καποιο τυπικοι ελεγχοι για χαρτια ,υγειονομικα κλπ...(αν ειναι νομιμοι..)
με τα στριπ ομως ειναι εντελως διαφορετικα....
εννοω πως εκει (θεωρω σιγουρο οτι το γνωριζεις) θα πρεπει για να στοιχειθετηθιει κατηγορια να ''τελεσθει το αδικημα'' δηλ. να παει ενας τσος και να κερασθει φραπε (κατα το κοινως λεγομενο.)
αν λοιπον σε ενα μαγαζι δουλευουν 30 κοπελλες απο τις οποιες οι 5 η 10  εξ'αυτων κερνανε φραπε δεν ειναι ακομψο και ατυχο να τις στελνουμε στο στομα των σεων μασημενο φαι;;;;;
ας κανουν και αυτοι κατι....γιατι να τους κανουμε τον μπουσουλα;;;;
νομιζω οτι μια μεταξυ μας ενημερωση με πιμι ειναι πολυ προτιμοτερο απο την δημοσια συζητηση....
τωρα οσ'αναφορα τις λιστες ειναι οπωσδηποτε χρησιμες για να ενημερωνεται ο καθενας για το που πιθανον να δουλευει μια κοπελλα που προτιμαει και που πιθανον να την ψαχνει....
αλλα οσ'αναφορα την ''παροχη υπηρεσιων'' ....κανει λιγο τζιζ....
γνωμη μου...
αυτα...
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο γιατί οι στριπτιζούδες δεν είναι δηλωμένες ιερόδουλες για να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες ούτε και τα στριπτηζάδικα είναι δηλωμένοι οίκοι ανοχής για να προσφέρουν εξίσου τέτοιες υπηρεσίες.Σαφώς και το σάϊτ το παρακολουθούν στρούμφ και με κάτι τέτοια αρέσκονται για να κάνουν επιχειρήσεις μαζέματος.Αυτό το πρόβλημα ισχύει δυστυχώς γι'αυτό και γω προσωπικά είχα σταματήσει να ποστάρω για στριπτηζούδες που κάνουν φραπέ,παίρνουν πίπες η γαμιούνται για να μην δημιουργούνται προβλήματα στα κορίτσια.
Τώρα όπως έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό έχουν σταματήσει οι σεξουαλικές αναφορές για στρίπ.Απλώς ο Βάσος με το χαβαλέ του γράψιμο λείπει απο την παρέα  :)
Και πάλι αναφέρω ότι είναι πολύ σωστή η επισήμανσή σου για τις αναφορές των στρίπ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
συμφωνω απολυτα με αυτη την αποψη .
τα στριπ οπως και τα μασαζ θελουν ειδικο κωδικα επικοινωνιας.
οσο για το βασο , εχω να πω πως το χιουμορ και οι απροβλεψιμοτητα του λειπει
πολλες φορες απο την παρεα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο γιατί οι στριπτιζούδες δεν είναι δηλωμένες ιερόδουλες για να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες ούτε και τα στριπτηζάδικα είναι δηλωμένοι οίκοι ανοχής για να προσφέρουν εξίσου τέτοιες υπηρεσίες.Σαφώς και το σάϊτ το παρακολουθούν στρούμφ και με κάτι τέτοια αρέσκονται για να κάνουν επιχειρήσεις μαζέματος.Αυτό το πρόβλημα ισχύει δυστυχώς γι'αυτό και γω προσωπικά είχα σταματήσει να ποστάρω για στριπτηζούδες που κάνουν φραπέ,παίρνουν πίπες η γαμιούνται για να μην δημιουργούνται προβλήματα στα κορίτσια.
Τώρα όπως έχεις παρατηρήσει εδώ και καιρό έχουν σταματήσει οι σεξουαλικές αναφορές για στρίπ.Απλώς ο Βάσος με το χαβαλέ του γράψιμο λείπει απο την παρέα  :)
Και πάλι αναφέρω ότι είναι πολύ σωστή η επισήμανσή σου για τις αναφορές των στρίπ.
ε ...ας γυρισει....εγω παντως δεν τον παρακαλαω... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
να πω για μια αλλη εξαφανιση?ο jj που ειναι ρε μαγκες?τον εχει εντοπίσει κανεις?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ε ...ας γυρισει....εγω παντως δεν τον παρακαλαω... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
δε θα πρεπε να ασχολεισαι τοτε,
νομιζω οτι και η αντιπαραθεση που ειχατε ηταν για καθαρα λογους
αντικειμενικοτητας κριτικων - αν θυμασαι εκθειαζες την Κατερινα με τη μπυροκοιλια,
οποτε ,συμφωνα με το ταμπεραμεντο του βασου ειχε αυτη την αντιδραση.
Απο εκει και μετα στο χερι σου ειναι να τον δεχτεις σαν εναν αν μη τι αλλο πολυπραγμων ανθρωπο , με γνωση για αρκετα θεματα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
να πω για μια αλλη εξαφανιση?ο jj που ειναι ρε μαγκες?τον εχει εντοπίσει κανεις?
Βασικά είχε χρεώσει τις κάρτες του.Μια τα rolex την άλλη η Mercedούρα του φάγανε και κάτι λεφτά για ακίνητο στα βόρεια προάστεια.Καψουρεύτηκε και μια ξεβράκωτη και έτρεχε μια για την κάρτα της,μια για τον δικηγόρο της,μια για την μάνα της,μια για την κόρη της,μια για την γάτα της και πάει λέγοντας.Το Αθήνα-Κίεβο το είχε κάνει Μοναστηράκι-Θησείο.Τέσπα να είναι καλά το παληκάρι και αν ηρέμησε ας ξαναμπεί με το καλό.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εξω απο τη στενη να ναι το παληκαρι και να ναι καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom