Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θα 'πρεπε?
αυτος που σε εκραζε για το σαγονι - συρταρι που εχεις και για τα αυτια του ελεφαντα
αυτος που σε εκραζε για το σαγονι - συρταρι που εχεις και για τα αυτια του ελεφαντα
αυτος ηταν ο γκαστεζ τυπε....και την εκραζε για την μυτη .....αλλα κι αυτη του ειχε πουλησει ακριβα κατι τσοντοφωτογραφιες της....καλα του κανεαυτος που σε εκραζε για το σαγονι - συρταρι που εχεις και για τα αυτια του ελεφαντα
αυτος ηταν ο γκαστεζ τυπε....και την εκραζε για την μυτη .....αλλα κι αυτη του ειχε πουλησει ακριβα κατι τσοντοφωτογραφιες της....καλα του κανε
κι αυτος χαθηκε....εβαλες να τον καθαρισουν;
κι αυτος χαθηκε....εβαλες να τον καθαρισουν;
αυτος ηταν ο γκαστεζ τυπε....και την εκραζε για την μυτη .....αλλα κι αυτη του ειχε πουλησει ακριβα κατι τσοντοφωτογραφιες της....καλα του κανε
σιγα την πολιορκια ρε τυπε...απο τους τρεις δεν γαμουσε και κανεναςΕιχε αντεξει πάντως την πολιορκια γκαστεζ-απολυτου-εκτορ λοπεζ
οχι ρε τυπε....ηταν ωραιος τυπος ο εκτορας...μετα εγινε μπολντοτυπος αλλα τον προδωσε ο αρχηγος του και επεσε σε καταθλιψηκαι αυτος ο εκτωρας που ειναι?? αλλος γραφικος χαζοβιολης
σιγα την πολιορκια ρε τυπε...απο τους τρεις δεν γαμουσε και κανενας
οχι ρε φιλε δεν το ηξερα...κριμαοχι ρε τυπε....ηταν ωραιος τυπος ο εκτορας...μετα εγινε μπολντοτυπος αλλα τον προδωσε ο αρχηγος του και επεσε σε καταθλιψη
εμένα όλοι μου φαίνεστε το ίδιο γραφικοί πάντως και ότι λέτε τα ίδια, δεν σας ξεχωρίζω στο μυαλό μου γι'αυτό και δεν θυμάμαι κανέναν
και δεν θυμάμαι τι έχω πει και με ποιόν
Παιδια καποια στιγμη ισως σας αφησω και εγω. Καλα ηταν θυμαμαι το 2009 που ειχα πρωτογραφτει εδω μεσα και τοτε επαιζε και το αγαθουπολεως 54 με την αξεχαστη Βανεσσα. Το ειχα κτισει εκεινο το σπιτακι. Ηταν το αγαπημενο μου πηγαινα συχνα τοτε δεν ειχα και γκομενα.