Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μιστερ μαλακας μπουρδελα.κομ 2013, απο 7 δεκεμβριου κοντα σας, τους κλωνους στο ραφι θελω ,την αγαπη μου στα μελη που μου εχουν συμπαθεια,σε ολο το υπολοιπο κοινο, αδιαφορια απο εδω και στο εξης,ξεχαστε αυτα που ξερατε .Αιντε να σας δωσω λιγη χαρα για της γιορτες, με την γαματη παρουσια μου και με το πρωταθλημα, γιατι πως να το κανουμε ειμαι βαρομετρο στο σαιτ ..Σας χτυπησα καμπανακι 10 μερες πριν, το νου σας..

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
d7b431b1a0cc5f032399870ff4710743_original.jpg

he came back to settle the score with someone
anyone
everyone

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μιστερ μαλακας μπουρδελα.κομ 2013, απο 7 δεκεμβριου κοντα σας, τους κλωνους στο ραφι θελω ,την αγαπη μου στα μελη που μου εχουν συμπαθεια,σε ολο το υπολοιπο κοινο, αδιαφορια απο εδω και στο εξης,ξεχαστε αυτα που ξερατε .Αιντε να σας δωσω λιγη χαρα για της γιορτες, με την γαματη παρουσια μου και με το πρωταθλημα, γιατι πως να το κανουμε ειμαι βαρομετρο στο σαιτ ..Σας χτυπησα καμπανακι 10 μερες πριν, το νου σας..

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
ξεροχυνω :2on1: :2on1: :2on1:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον ο λογος της αποχωρησης μου ειναι οτι το σαιτ μου τρωει απιστευτο χρονο , εινα εθιστικο,και πρεπει επιτελους να διεκδικισω και εγω πραγματα, γκομενες, φοιτητριες, φοιτητικη ζωη, ΛΕΦΤΑ, ΜΕΛΛΟΝ
φασουλι φασουλι εκανα και εγω επι 1.5 χρονο, και εφτασα καβα 3000 ευρω περσυ..

υστερα αρχησα να ζηλευω τα γεροντια που πιανανε στον οπαπ, με επιασε η απληστια..

και απο φεβρουαριο μηνα εχω κατρακυλα αλλα εχουν μηνει ακομα αρκετα...

δεν πειραζει... μαθημα ηταν αυτο... τωρα παρακαλαω να φτασω εκει που ημουν...

Στον τομέα ΛΕΦΤΑ μάθαμε τι κατάφερες όσο έλειπες μακριά από το σάιτ και τους κακούς νωντότυπους. Περιμένουμε να μάθουμε και για τα υπόλοιπα: "Γκόμενες, φοιτήτριες, ζωή, μέλλον." :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
  τα σβηνουν τα ποστ μου κωλογερε σε προστατευουν...

Τελοσπαντων στελνω πμ στον αντι να σβησει τον λογαριασμο μου....

Να πας εσυ στο διαολο και ολο σου το σοι...
Με το πμ τι εγινε?
Το ανακαλεσες?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Τωρα τελευταια βλεπω οτι μπαναρονται αρκετα παλια μελη,χωρις να εχω δει κατι το αξιοποινο...φταιει η συμμετοχη τους σε αλλα ομοειδη σαιτ?ουτως η αλλως το bourdela ειναι κατα πολυ καλυτερο και ενημερωμενο...τοτε γιατι τα μπαναρισματα?
ενδεικτικα αναφερω τον orgasmo nero χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη φαγουρα για το συγκεκριμενο μελος...κανενας mod να απαντησει? :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.106
Πόντοι
25.467
Τωρα τελευταια βλεπω οτι μπαναρονται αρκετα παλια μελη,χωρις να εχω δει κατι το αξιοποινο...φταιει η συμμετοχη τους σε αλλα ομοειδη σαιτ?ουτως η αλλως το bourdela ειναι κατα πολυ καλυτερο και ενημερωμενο...τοτε γιατι τα μπαναρισματα?
ενδεικτικα αναφερω τον orgasmo nero χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη φαγουρα για το συγκεκριμενο μελος...κανενας mod να απαντησει? :think:

Όλες οι κριτικές του, που αφορούσαν ελληνικές "ερωτικές" ταινίες, ήταν αντιγραφή από βιβλίο.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εγραφε κριτικες για τσοντες οι οποιες ηταν κλεμμενες απο αλλο συγγραφεα και τις παρουσιαζε ως δικες του απ οτι διαβασα....

ηταν ασυγχωρητος  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Όλες οι κριτικές του, που αφορούσαν ελληνικές "ερωτικές" ταινίες, ήταν αντιγραφή από βιβλίο.
Να εχουμε ψευτικες κριτικες για call girls και γενικα για πουτανες αλλα να εχουμε και για τσοντες;  :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Που το ειδες ρε τυπε;Κανεις δεν εχει μπαναριστει,οικιοθελως αποχωρουν.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Αν και σου απάντησαν ήδη άλλοι συναγωνιστές, δες στο τελευταίο του post. Γράφω αναλυτικά γιατί έφυγε με κλωτσές.  :grin:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:grin:
Που το ειδες ρε τυπε;Κανεις δεν εχει μπαναριστει,οικιοθελως αποχωρουν.
οποιος αποχωρει,κανει απλα διαγραφη του προφιλ...εσυ που την εφαγες την..προειδοποιηση? :grin:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ (ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ )[/size].
Μετα από ένα χρονικό διάστημα που ήταν πολύ δύσκολο για μένα, και που δεν είχα χρόνο αλλά και διάθεση να συμμετέχω στο σάιτ, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω (όπως και οι περισσότεροι Έλληνες αυτη την περίοδο), έχω την χαρά να βρίσκομαι πάλι εδώ. Και θα προσπαθήσω να συμμετέχω όπως παλιά. Όσοι παλιοί φίλοι τυχόν δεν με έχουν πια στη λίστα στους και θέλουν, ας μου στείλουν αίτημα και θα το κάνω δεκτό.
Χαίρομαι που μπαίνω πάλι στην παλιοπαρέα !!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω πάντως ετοιμαζομαι για το φερετρο!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.bleakcinema.com/Images/COR%20-%20coffin.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]ΟΛΕΣ σου οι κριτικές για τσόντες σβήστηκαν γιατί είναι αντιγραφές απ' το βιβλίο Αυστηρώς ακατάλληλον Ελληνικό πορνό: Από την Ομόνοια στο Αλκαζάρ κι εδώ banned γι' αυτόν το λόγο.[/color]
[/quote]

και παρακάτω η σκηνή της απομάκρυνσης από τους μοντ:

[img]http://1.bp.blogspot.com/-ZihoLSxOynU/T07o8t_igdI/AAAAAAAAQoU/7Y1MdBA5hEs/s400/_.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom