TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
οοοοο σε ευχαριστω πολυ ;)Αν δεν τα πούμε χρονισ πολλά ;)
οοοοο σε ευχαριστω πολυ ;)Αν δεν τα πούμε χρονισ πολλά ;)
μιστερ μαλακας μπουρδελα.κομ 2013, απο 7 δεκεμβριου κοντα σας, τους κλωνους στο ραφι θελω ,την αγαπη μου στα μελη που μου εχουν συμπαθεια,σε ολο το υπολοιπο κοινο, αδιαφορια απο εδω και στο εξης,ξεχαστε αυτα που ξερατε .Αιντε να σας δωσω λιγη χαρα για της γιορτες, με την γαματη παρουσια μου και με το πρωταθλημα, γιατι πως να το κανουμε ειμαι βαρομετρο στο σαιτ ..Σας χτυπησα καμπανακι 10 μερες πριν, το νου σας..
ξεροχυνωμιστερ μαλακας μπουρδελα.κομ 2013, απο 7 δεκεμβριου κοντα σας, τους κλωνους στο ραφι θελω ,την αγαπη μου στα μελη που μου εχουν συμπαθεια,σε ολο το υπολοιπο κοινο, αδιαφορια απο εδω και στο εξης,ξεχαστε αυτα που ξερατε .Αιντε να σας δωσω λιγη χαρα για της γιορτες, με την γαματη παρουσια μου και με το πρωταθλημα, γιατι πως να το κανουμε ειμαι βαρομετρο στο σαιτ ..Σας χτυπησα καμπανακι 10 μερες πριν, το νου σας..
Πάντα............Γουστάρης μανούρα έ ??????
Λοιπον ο λογος της αποχωρησης μου ειναι οτι το σαιτ μου τρωει απιστευτο χρονο , εινα εθιστικο,και πρεπει επιτελους να διεκδικισω και εγω πραγματα, γκομενες, φοιτητριες, φοιτητικη ζωη, ΛΕΦΤΑ, ΜΕΛΛΟΝ
φασουλι φασουλι εκανα και εγω επι 1.5 χρονο, και εφτασα καβα 3000 ευρω περσυ..
υστερα αρχησα να ζηλευω τα γεροντια που πιανανε στον οπαπ, με επιασε η απληστια..
και απο φεβρουαριο μηνα εχω κατρακυλα αλλα εχουν μηνει ακομα αρκετα...
δεν πειραζει... μαθημα ηταν αυτο... τωρα παρακαλαω να φτασω εκει που ημουν...
Με το πμ τι εγινε?τα σβηνουν τα ποστ μου κωλογερε σε προστατευουν...
Τελοσπαντων στελνω πμ στον αντι να σβησει τον λογαριασμο μου....
Να πας εσυ στο διαολο και ολο σου το σοι...
σταμουλη οταν ξαναγυρισεις μετανιωμενος θα σε κατουρισω στο στομα
Τωρα τελευταια βλεπω οτι μπαναρονται αρκετα παλια μελη,χωρις να εχω δει κατι το αξιοποινο...φταιει η συμμετοχη τους σε αλλα ομοειδη σαιτ?ουτως η αλλως το bourdela ειναι κατα πολυ καλυτερο και ενημερωμενο...τοτε γιατι τα μπαναρισματα?
ενδεικτικα αναφερω τον orgasmo nero χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη φαγουρα για το συγκεκριμενο μελος...κανενας mod να απαντησει?
Να εχουμε ψευτικες κριτικες για call girls και γενικα για πουτανες αλλα να εχουμε και για τσοντες;Όλες οι κριτικές του, που αφορούσαν ελληνικές "ερωτικές" ταινίες, ήταν αντιγραφή από βιβλίο.
Που το ειδες ρε τυπε;Κανεις δεν εχει μπαναριστει,οικιοθελως αποχωρουν.Τωρα τελευταια βλεπω οτι μπαναρονται αρκετα παλια μελη,χωρις να εχω δει κατι το αξιοποινο...φταιει η συμμετοχη τους σε αλλα ομοειδη σαιτ?ουτως η αλλως το bourdela ειναι κατα πολυ καλυτερο και ενημερωμενο...τοτε γιατι τα μπαναρισματα?
ενδεικτικα αναφερω τον orgasmo nero χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη φαγουρα για το συγκεκριμενο μελος...κανενας mod να απαντησει?
Αν και σου απάντησαν ήδη άλλοι συναγωνιστές, δες στο τελευταίο του post. Γράφω αναλυτικά γιατί έφυγε με κλωτσές.ενδεικτικα αναφερω τον orgasmo nero χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη φαγουρα για το συγκεκριμενο μελος...κανενας mod να απαντησει?
οποιος αποχωρει,κανει απλα διαγραφη του προφιλ...εσυ που την εφαγες την..προειδοποιηση?Που το ειδες ρε τυπε;Κανεις δεν εχει μπαναριστει,οικιοθελως αποχωρουν.
Στα αθλητικα τυπε,τολμησα να απαντησω σε υβρεις.οποιος αποχωρει,κανει απλα διαγραφη του προφιλ...εσυ που την εφαγες την..προειδοποιηση?
Εγω πάντως ετοιμαζομαι για το φερετρο!!!
http://[URL unfurl="true"]www.bleakcinema.com/Images/COR%20-%20coffin.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]ΟΛΕΣ σου οι κριτικές για τσόντες σβήστηκαν γιατί είναι αντιγραφές απ' το βιβλίο Αυστηρώς ακατάλληλον Ελληνικό πορνό: Από την Ομόνοια στο Αλκαζάρ κι εδώ banned γι' αυτόν το λόγο.[/color]
[/quote]
και παρακάτω η σκηνή της απομάκρυνσης από τους μοντ:
[img]http://1.bp.blogspot.com/-ZihoLSxOynU/T07o8t_igdI/AAAAAAAAQoU/7Y1MdBA5hEs/s400/_.jpg
Στα αθλητικα τυπε,τολμησα να απαντησω σε υβρεις.
και παρακάτω η σκηνή της απομάκρυνσης από τους μοντ: