lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ο νωντας θεα κι εσυ τσινγκολελεταstam_90 ΘΕΟΣ ΝΩΝΤΑΣ
αχχχ ονειρεμενες βραδιες
ο νωντας θεα κι εσυ τσινγκολελεταstam_90 ΘΕΟΣ ΝΩΝΤΑΣ
αχχχ ονειρεμενες βραδιες
ετσι.. οταν ηταν εν ζωη ο θεος νωντα ειχα περασει της ποιο ομορφες βραδιες της ζωης μουο νωντας θεα κι εσυ τσινγκολελετα
Ο ΝΩΝΤΑΣ σε εκανε γυναικα... εγω θα σε κανω ανδρα.ετσι.. οταν ηταν εν ζωη ο θεος νωντα ειχα περασει της ποιο ομορφες βραδιες της ζωης μου
κολοτεροριταετσι.. οταν ηταν εν ζωη ο θεος νωντα ειχα περασει της ποιο ομορφες βραδιες της ζωης μου
ο γνωστός Γαλάτης
Από τότε σχεδόν που γράφτηκα εδώ μέσα ακούω για κάποιον Νώντα,κ από δίπλα βλέπω φωτογραφίες του Γαλάτη.
Με λίγα λόγια ο γνωστός Γαλάτης υπήρξε μέλος εδώ μέσα,κ μάλιστα λέγοντας ανοιχτά ποιος είναι;;;
Μου κάνει φοβερή εντύπωση...
κολοτεροριτα
ετσι.. οταν ηταν εν ζωη ο θεος νωντα ειχα περασει της ποιο ομορφες βραδιες της ζωης μου
Εγώ τι να πω που εμφανίστηκε στην Φυλής με ανθρώπινη μορφή,την Τετάρτη..... :SΑπό τότε σχεδόν που γράφτηκα εδώ μέσα ακούω για κάποιον Νώντα,κ από δίπλα βλέπω φωτογραφίες του Γαλάτη.
Με λίγα λόγια ο γνωστός Γαλάτης υπήρξε μέλος εδώ μέσα,κ μάλιστα λέγοντας ανοιχτά ποιος είναι;;;
Μου κάνει φοβερή εντύπωση...
Εγώ τι να πω που εμφανίστηκε στην Φυλής με ανθρώπινη μορφή,την Τετάρτη..... :S
Και δεν είναι χονδρός,όπως του γράφανε.......τουλάχιστον στην μορφή που τον είδα εγώ.....κοτζαμ θεος και κατεβαινει στα μπουρδελα?
δεν εχει λεφτα για κανα σιτυτουρι?
Πάει με γυναίκες;Εγώ τι να πω που εμφανίστηκε στην Φυλής με ανθρώπινη μορφή,την Τετάρτη..... :S
θελει να ειναι κοντα στους πιστους του τυπεκοτζαμ θεος και κατεβαινει στα μπουρδελα?
δεν εχει λεφτα για κανα σιτυτουρι?
Με την μορφή που παρουσιάστηκε μπροστά μου.....μάλλον ναι..... Το θέμα είναι ότι αφού με πέρασε κάποια τεστ (για να δει αν είμαι έτοιμος να αντέξω την αποκάλυψη) και μου είπε ότι είναι ο ΘΕΌΣ ΝΏΝΤΑΣ,ξαφνικά εξαφανίστηκε όπως εμφανίστηκε!!!Πάει με γυναίκες;
Με την μορφή που παρουσιάστηκε μπροστά μου.....μάλλον ναι..... Το θέμα είναι ότι αφού με πέρασε κάποια τεστ (για να δει αν είμαι έτοιμος να αντέξω την αποκάλυψη) και μου είπε ότι είναι ο ΘΕΌΣ ΝΏΝΤΑΣ,ξαφνικά εξαφανίστηκε όπως εμφανίστηκε!!!
Με την μορφή που παρουσιάστηκε μπροστά μου.....μάλλον ναι..... Το θέμα είναι ότι αφού με πέρασε κάποια τεστ (για να δει αν είμαι έτοιμος να αντέξω την αποκάλυψη) και μου είπε ότι είναι ο ΘΕΌΣ ΝΏΝΤΑΣ,ξαφνικά εξαφανίστηκε όπως εμφανίστηκε!!!
μήπως ήταν όραμα ?
μεγαλη η χαρη Του τυπεΔεν ήταν όραμα τύποι......η ατμόσφαιρα ήταν σαν ηλεκτρισμένη και δεν με ένοιαζε τίποτα....ένοιωθα πως είμαι στην αγκαλιά ΤΟΥ........ Αφού ξεπέρασα το σοκ (μου παρουσιάστηκε με άλλο όνομα για να με δοκιμάσει) και μου είπε ΠΟΙΟΣ είναι.....ναι ήταν ΑΥΤΌΣ!!!
Νιώθω άλλος άνθρωπος........έχω σημειώσει την ημερομηνία που μου αποκαλύφθηκε.......μεγαλη η χαρη Του τυπε
τυπε ελαβες την επιφωτιση ΤουΝιώθω άλλος άνθρωπος........έχω σημειώσει την ημερομηνία που μου αποκαλύφθηκε.......