apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ενας τυποςpitsilistis?
ενας τυποςpitsilistis?
ολοι αυτο θελουμε να μαθουμε τυπε
κατατοπιστικότατος.......ενας τυπος
το γνωριζω τυπε το δροσερο αγορι..ηθελα να πω τι εγινε με την παρτη του...ενας τυπος
συμπτωση τυπεΕμφανιστικε εχθες ο πανμμεγιστος Αχαχουχας.
και περιεργως εξαφανιστικε ο ποδολαγνος
τυπε πρεπει να διαλευκανουμε την υποθεση. βγαλε για λιγο την ιατρικη μπλουζα και βαλε καπαρτινα και τσιμπουκι.
ενας ωραιος τυποςκατατοπιστικότατος.......
τυπε λές να βρηκε γκομενα και αυτος και να του βαλε τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι :Sενας ωραιος τυπος
τυπε μην τον μπαγλαρωσαν στην λουκασενκοχωρα :Sτυπε λές να βρηκε γκομενα και αυτος και να του βαλε τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι :S
μαλλον εφαγε ban τυπετυπε λές να βρηκε γκομενα και αυτος και να του βαλε τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι :S
αυτη ειναι η καταντια εδω μεσατο γνωριζω τυπε το δροσερο αγορι..ηθελα να πω τι εγινε με την παρτη του...
αυτη ειναι η καταντια εδω μεσα
ενας κλωνος της πουτσας,να χει το θρασσος να λεει τον πιτσιλιστη(που δεν ειναι καν μελος πια) δροσερο αγορι
τυπε μαλλον μπερδευτηκε ο ρενταυτη ειναι η καταντια εδω μεσα
ενας κλωνος της πουτσας,να χει το θρασσος να λεει τον πιτσιλιστη(που δεν ειναι καν μελος πια) δροσερο αγορι
Εγώ ξέρω,αλλά δεν έχω την άδεια να πω......πιστεύω όμως ότι θα πάρετε απάντηση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.......γιατι διαγραφηκε ο πιτσιλιστης???????
για να μην εχεις clearance το θεμα φτανει ψηλα τυπεΕγώ ξέρω,αλλά δεν έχω την άδεια να πω......πιστεύω όμως ότι θα πάρετε απάντηση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.......
σαλτα βρε βλαμενο,που θα μιλησεις και εσυ για κλωνους.αυτη ειναι η καταντια εδω μεσα
Ναι,θα στείλω ΠΜ και θα απαντήσει αυτός που πρέπει(αν θέλει).....για να μην εχεις clearance το θεμα φτανει ψηλα τυπε