Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ενα γενικό σχόλιο. Βρε παιδιά, μην παίρνεται το σάιτ τόσο σοβαρά. Ένας εικονικός κόσμος είναι και τίποτα παραπάνω.
;)
Ενα γενικό σχόλιο. Βρε παιδιά, μην παίρνεται το σάιτ τόσο σοβαρά. Ένας εικονικός κόσμος είναι και τίποτα παραπάνω.
δε διαφωνω σε οτι λες.αλλο να κρυβεται καποιος πισω απο το νικ του και να βριζει αλλα νικς ομως κι αλλο να κανει ελεεινα σχολια επι προσωπικου γιατι ετυχε να γνωριζει κατι.η αιτια ειναι σιγουρα προσωπικη παντα. στη φαση του πλεουρα βγηκε το αφεντικο του μαγαζιου και το πηρε πανω του το θεμα. πας πασο γιατι μαγαζι του ειναι οτι γουσταρει κανει και αν δε σαρεσει φευγεις. αν και δε το χωνευα το κουναβι δε μαρεσε καθολου η αποβολη. στη φαση του αναλ εμπλεκεται ο γκαστεζης οποτε αλλαζει το πραμα. πρεπει να βγει να μιλησει αλλιως καλα θα ακουει τα σχολιανα του.
υ.γ. η πολλη σημασια σε πραγματα εδω μεσα ειναι καραγκιοζιλικι. καφενειο ειναι. ακομα και οι αντιπαθειες ειναι πλασματικες. ο πλεουρας μου γυριζε ταρχιδια συχνα αλλα ειναι ενα νικ. ατομα που με εμπνεουν και τον ξερουν προσωπικα, τον εχουνε σε εκτιμηση. αυτο και μονο αν εισαι ακομπλεξαριστος αρκει να σου βαλει ενα ερωτηματικο στη κριση.
το ιδιο ισχυει και για τις συμπαθειες.
δε διαφωνω σε οτι λες.αλλο να κρυβεται καποιος πισω απο το νικ του και να βριζει αλλα νικς ομως κι αλλο να κανει ελεεινα σχολια επι προσωπικου γιατι ετυχε να γνωριζει κατι.
Ρε δεν πάτε να τον τραβολογάτε και στο CAS...το πιο σωστο ηταν.εισαστε 5-6 εναντιον ενος.μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιον να παιρνει το μερος του γκαζ.
βρηκες το ευαισθητο σημειο μου.ξαφνικα μου λειπει λιγοτερο ο αναλκαι γω δε διαφωνω σε αυτο που λες γαμιολα
Από την στιγμή που συγκεκριμένα posts έχουν διαγραφεί, είναι ανούσιο να τα σχολιάζουμε μιας και απλά σπεκουλάρουμε.
Ειδικά αν δεν ξέρουμε τι έχει γραφεί. Ή ακόμα και αν ξέρουμε, αν τα μεταφράζουμε όπως θέλουμε.
Τον Anal τον ξέρω από την εποχή που έγραφε παρέα με τον Kotsariko.
Αυτό για κάποιους έσχατους θαυμαστές και analλάγνους.
Το τελευταίο διάστημα πάντως, το είχε παρακάνει και ήταν προφανές ότι κάπου εκεί θα κατέληγε.
Τώρα αν προκλήθηκε, έκανε λάθος ή είχε αποφασίσει να κάνει ηρωική έξοδο...
Πολλά έχουμε δει, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Οι γαμωμάνες πρέπει να πάψουν κάποτε, έστω και με το άγριο.
EINAI ρε τυπε,οχι ηταν.δεν πεθανε.ειναι σα να λες στον μπακαλη να κοψει τη καθαρευουσα. ο αναλ ηταν καθαροαιμος εκφραστικα. αυτο για οσους ψαχνουν τον αλεξη πισω απο τις λεξεις ;)
EINAI ρε τυπε,οχι ηταν.δεν πεθανε.
το μπινελικι δεν επιδεχεται αναλυσηειναι σα να λες στον μπακαλη να κοψει τη καθαρευουσα. ο αναλ ηταν καθαροαιμος εκφραστικα. αυτο για οσους ψαχνουν τον αλεξη πισω απο τις λεξεις ;)
τα νικ δεν πεθαινουνEINAI ρε τυπε,οχι ηταν.δεν πεθανε.
λίγα σου χω ρίξει;το μπινελικι δεν επιδεχεται αναλυση
βρηκες το ευαισθητο σημειο μου.ξαφνικα μου λειπει λιγοτερο ο αναλ
γιατι στεκομαστε στο μπινελικι και οχι στην πουστια του αλλου?το μπινελικι δεν επιδεχεται αναλυση
αυτό τώρα είναι σοβαρά ή αστεία;Άντε γαμήσου πουλήμενη καριόλα. Μαλάκω.
δεν καυλωνω με σενα μωρη.φευγα.Άντε γαμήσου πουλήμενη καριόλα. Μαλάκω.
το μπινελικι δεν επιδεχεται αναλυση
δεν εχει σχεση αυτο..λίγα σου χω ρίξει;
τι πάει να πει;
ότι δε σε σέβομαι ή δεν εκτιμώ ποιός είσαι;
μαλάκα ε μαλάκα.
κλαψ-λυγμγιατι στεκομαστε στο μπινελικι και οχι στην πουστια του αλλου?
αυτό τώρα είναι σοβαρά ή αστεία;
δεν καυλωνω με σενα μωρη.φευγα.
παμε λιγο αλλιως. στη πραγματικοτητα τωρα. υπαρχουν γκομενες πουχεις σουρει τα εξ αμαξης και δε μιλανε. οι ιδιες γκομενες αν τους πει καποιος αλλος μιση βρισια τσακωνονται του θανατου.
καταλαβες τωρα ;)