Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 50 14,1%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,0%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,5%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,0%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
η αιτια ειναι σιγουρα προσωπικη παντα. στη φαση του πλεουρα βγηκε το αφεντικο του μαγαζιου και το πηρε πανω του το θεμα. πας πασο γιατι μαγαζι του ειναι οτι γουσταρει κανει και αν δε σαρεσει φευγεις. αν και δε το χωνευα το κουναβι δε μαρεσε καθολου η αποβολη. στη φαση του αναλ εμπλεκεται ο γκαστεζης οποτε αλλαζει το πραμα. πρεπει να βγει να μιλησει αλλιως καλα θα ακουει τα σχολιανα του.

υ.γ. η πολλη σημασια σε πραγματα εδω μεσα ειναι καραγκιοζιλικι. καφενειο ειναι. ακομα και οι αντιπαθειες ειναι πλασματικες. ο πλεουρας μου γυριζε ταρχιδια συχνα αλλα ειναι ενα νικ. ατομα που με εμπνεουν και τον ξερουν προσωπικα, τον εχουνε σε εκτιμηση. αυτο και μονο αν εισαι ακομπλεξαριστος αρκει να σου βαλει ενα ερωτηματικο στη κριση.
το ιδιο ισχυει και για τις συμπαθειες.  
δε διαφωνω σε οτι λες.αλλο να κρυβεται καποιος πισω απο το νικ του και να βριζει αλλα νικς ομως κι αλλο να κανει ελεεινα σχολια επι προσωπικου γιατι ετυχε να γνωριζει κατι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε διαφωνω σε οτι λες.αλλο να κρυβεται καποιος πισω απο το νικ του και να βριζει αλλα νικς ομως κι αλλο να κανει ελεεινα σχολια επι προσωπικου γιατι ετυχε να γνωριζει κατι.

και γω δε διαφωνω σε αυτο που λες γαμιολα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Από την στιγμή που συγκεκριμένα posts έχουν διαγραφεί, είναι ανούσιο να τα σχολιάζουμε μιας και απλά σπεκουλάρουμε.
Ειδικά αν δεν ξέρουμε τι έχει γραφεί. Ή ακόμα και αν ξέρουμε, αν τα μεταφράζουμε όπως θέλουμε.

Τον Anal τον ξέρω από την εποχή που έγραφε παρέα με τον Kotsariko.
Αυτό για κάποιους έσχατους θαυμαστές και analλάγνους.
Το τελευταίο διάστημα πάντως, το είχε παρακάνει και ήταν προφανές ότι κάπου εκεί θα κατέληγε.

Τώρα αν προκλήθηκε, έκανε λάθος ή είχε αποφασίσει να κάνει ηρωική έξοδο...
Πολλά έχουμε δει, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Οι γαμωμάνες πρέπει να πάψουν κάποτε, έστω και με το άγριο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Από την στιγμή που συγκεκριμένα posts έχουν διαγραφεί, είναι ανούσιο να τα σχολιάζουμε μιας και απλά σπεκουλάρουμε.
Ειδικά αν δεν ξέρουμε τι έχει γραφεί. Ή ακόμα και αν ξέρουμε, αν τα μεταφράζουμε όπως θέλουμε.

Τον Anal τον ξέρω από την εποχή που έγραφε παρέα με τον Kotsariko.
Αυτό για κάποιους έσχατους θαυμαστές και analλάγνους.
Το τελευταίο διάστημα πάντως, το είχε παρακάνει και ήταν προφανές ότι κάπου εκεί θα κατέληγε.

Τώρα αν προκλήθηκε, έκανε λάθος ή είχε αποφασίσει να κάνει ηρωική έξοδο...
Πολλά έχουμε δει, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πλέον.
Οι γαμωμάνες πρέπει να πάψουν κάποτε, έστω και με το άγριο.

ειναι σα να λες στον μπακαλη να κοψει τη καθαρευουσα. ο αναλ ειναι καθαροαιμος εκφραστικα. αυτο για οσους ψαχνουν τον αλεξη πισω απο τις λεξεις  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειναι σα να λες στον μπακαλη να κοψει τη καθαρευουσα. ο αναλ ηταν καθαροαιμος εκφραστικα. αυτο για οσους ψαχνουν τον αλεξη πισω απο τις λεξεις  ;)
EINAI ρε τυπε,οχι ηταν.δεν πεθανε. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειναι σα να λες στον μπακαλη να κοψει τη καθαρευουσα. ο αναλ ηταν καθαροαιμος εκφραστικα. αυτο για οσους ψαχνουν τον αλεξη πισω απο τις λεξεις  ;)
το μπινελικι δεν επιδεχεται αναλυση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το μπινελικι δεν επιδεχεται αναλυση

παμε λιγο αλλιως. στη πραγματικοτητα τωρα. υπαρχουν γκομενες πουχεις σουρει τα εξ αμαξης και δε μιλανε. οι ιδιες γκομενες αν τους πει καποιος αλλος μιση βρισια τσακωνονται του θανατου.
καταλαβες τωρα ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λίγα σου χω ρίξει;
τι πάει να πει;
ότι δε σε σέβομαι ή δεν εκτιμώ ποιός είσαι;
μαλάκα ε μαλάκα.
δεν εχει σχεση αυτο..
οταν καποιος κατεβαζει γαμωμανες σε νικ που δε γνωριζει καν ειναι λογικο να βρισκει αντιδραση..
οταν διαβαζει ο αλλος τη γαμωμανα απο ενα μαλακα που ετυχε να πετυχει ενα απογευμα στο νετ,
ειναι λογικο να βαραει λαμπακι και να πληκτρολογει πριν καν ολοκληρωσει την αναγνωση του ποστ..
γιατι στεκομαστε στο μπινελικι και οχι στην πουστια του αλλου?
κλαψ-λυγμ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παμε λιγο αλλιως. στη πραγματικοτητα τωρα. υπαρχουν γκομενες πουχεις σουρει τα εξ αμαξης και δε μιλανε. οι ιδιες γκομενες αν τους πει καποιος αλλος μιση βρισια τσακωνονται του θανατου.
καταλαβες τωρα ;)

Ισχύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom