Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ
Πηρα την αποφαση να αποχωρησω μετα απο 4 ετη συνεχους παρουσιας εδω.
Το σκεφτομουν πολυ καιρο τωρα, και ο λογος ενας και πολυ απλος...
ΔΕΝ εχω καμια θεση εδω, ουτε και ταιριαζω στο ''ειδος'' των ατομων εδω...
Παραδεχομαι οτι ηταν λαθος μου το οτι μπηκα εδω...
Αναρωτηθηκα πολλες φορες τι δουλεια εχω σε ενα σαιτ ....
Γεματο λαμογια που η εξυπναδα τους φτανει μονο μεχρι το πως να εκμεταλλευτουν τον καθεναν
(το λεω γιατι ετυχαν πραγματα που δεν εχω αναφερει εδω και εσπασα πλακα με την χαζομαρα τους) ?
Γεματο κομπλεξικους που συνεχως προσπαθουν οχι να κανουν διαλογο, αλλα να μειωσουν τον συνομιλητη τους για να νιωσουν καλυτερα μεσα στην μαυριλα της ψυχης τους ?
Ενα σαιτ που οι μοντ και αντμιν αβανταρουν μελη της κλικας τους καταπατωντας στοιχειωδεις κανονες συμπεριφορας που οι ιδιοι εχουν αναρτησει στο φορουμ....
Πραγματικα ειναι για γελια και δειχνει τι ειναι σαν ατομα και που φτανουν για λιγη παραπανω επισκεψιμοτητα
Ενα σαιτ που δεν σεβεται τα μελη του και με προσυννενοημενες επιθεσεις προσπαθουν να ''μειωσουν'' μελη για διασκεδαση...
Ενα σαιτ οπου ολα γινονται στο ονομα του χρηματος ξεπουλωντας καθε ιχνος αξιοπρεπειας και σεβασμου προς τον εαυτο και τον συνανθρωπο
Ενα σαιτ οπου η εντιμοτητα και η ανθρωπια ειναι καταδικασμενα..... και ειδος προς εξαφανιση .....
Μου φαινεται απιστευτο το οτι ειμαστε στο 2011 και αντι να εξαλειφθει ο ρατσισμος πασης φυσεως αναπαραγεται συνεχως.....
Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα κατι καλυτερο απο ατομα του ''χωρου'' εδω......
Αλλωστε με ειχαν προειδοποιησει πολλοι γνωστοι και φιλοι, για το ΤΙ θα βρω μεσα στο νετ.
Ειπα μερικα πραγματα για τον εαυτο μου, οχι για οικτο η συμπονοια, καθως δεν θελω κατι τετοιο, ουτε το επιδιωξα ποτε.....
Ξερω ποιος ειμαι και τι αξιζω, καθως εχω παλεψει για πολλα πραγματα στην ζωη μου και τα εχω καταφερει, παρα πολυ καλα μεσα στις δυνατοτητες μου και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να με μειωσει κανενας για τιποτα.
Πραγματικα γελασα αλλα και αηδιασα συνναμα με ολο αυτο το σκηνικο που εστησαν ατομα μειωμενης αντιληψης και ποιοτητας.....
Ηθελα απλως να γνωρισω ατομα και επρεπε να πω πως ειμαι ....... να αποκαλυψω τον εαυτο μου απλα.... χωρις να κοροιδεψω κανεναν ποτε και για τιποτα.
Αντι αυτου ομως καταφεραν να χαλασω κι εγω την συμπεριφορα μου εκνευριζοντας με και με εκαναν να εκφραστω με χυδαιες ορολογιες που δεν γνωριζα και τι σημαινουν πριν μπω εδω μεσα
Εκει που τις ειπα ομως δεν μετανιωνω ουτε στο ελαχιστο, καθως αποτυπωσαν την εικονα που ειχα για τα ατομα στα οποια απευθυνθηκα με αυτον τον τροπο
Λαθη σιγουρα εχω κανει πολλα και οπως ολοι, εχω ελλατωματα κι εγω και ξερω πολυ καλα ποια ειναι.
Δεν φοβηθηκα να αποκαλυψω τον εαυτο μου ποτε...... ουτε και παραστησα κατι που δεν ειμαι
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΕΔΩ.....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......
Να χαιροσαστε το μπουρδελο σας γιατι αυτο ειναι μονο και τιποτα περισσοτερο.
Υγ.1 Δεν θα ξαναμπω με αλλον κλωνο
Οι μοντ και αντμιν μπορουν να διαγραψουν ολους τους κλωνους και νικ μου
φανταζομαι ξερουν ποια ειναι τα νικς
Υγ.2 Δεν χρειαζεται να ερθει κανεις να με μεταπεισει να ξαναμπω εδω.
Υγ.3 Μια θερμη παρακληση μονο προς ολους ....
Αν ξαναμπει ο Αβραμακος μην τον πειραζετε .... Ειναι πολυ καλος φιλος..... ;)
Υγ.4 Βριστε η πειτε ελευθερα οτι θελετε, εγω παιρνω το καπελακι μου γυριζω την πλατη και Αντιο..............