baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
θεσσαλε θα με κανεις χυμμενητιμημενη? ο λακης με αγνοει.
θεσσαλε θα με κανεις χυμμενητιμημενη? ο λακης με αγνοει.
θεσσαλοι γαμημενοι, ποτε χυμμενοι
θεσσαλε θα με κανεις τιμημενη? ο λακης με αγνοει.
γιατι τωρα δεν το κανειςΔεν μπορώ να το κάνω αυτό.
Θα κατηγορηθώ ότι προάγω μέλη με γνώμονα τη συμπάθεια.
Η θέση μου είναι πολύ λεπτή..... Καταλαβαίνεις......
Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
Θα κατηγορηθώ ότι προάγω μέλη με γνώμονα τη συμπάθεια.
Η θέση μου είναι πολύ λεπτή..... Καταλαβαίνεις......
τον εφαγεςτελικα τι εγινε?αποχωρησε και επισημα ο αβραμης?
τον εφαγες
θες να σου πω κατι στ'αυτιμεχρι μεθαυριο που θα αρχισει να γραφει με καποιον απο τους 3456754 κλωνους του.
Προσπαθησα ανεπιτυχως να τον πεισω να ξαναμπει....τελικα τι εγινε?αποχωρησε και επισημα ο αβραμης?
εγω ρε τυπε?τον εφαγες
μεχρι μεθαυριο που θα αρχισει να γραφει με καποιον απο τους 3456754 κλωνους του.
Προσπαθησα ανεπιτυχως να τον πεισω να ξαναμπει....
Η αληθεια ειναι το εχετε παρακανει ολοι σας....
Ενταξει εχει καποιες ακραιες αποψεις που η πλοιοψηφια δεν συμμεριζεται
μηπως κι εμεις ολοι ειμαστε η εξαιρεση στον κανονα ?
Αντι να μονιασουμε και να τα βρουμε μεταξυ μας καθομαστε και βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας
Ποτε θα χωνεψετε επιτελους οτι περα απο τα οσα θεματα εχουμε ΟΛΟΙ μεσα μας ΟΛΟΙ μπορουμε να τα βρουμε μεταξυ μας ?
Εμενα γιατι δεν με βριζει δηλαδη ?
Ουτε με εχει πειραξει καν το παλικαρακι ουτε τιποτα....
Εκανα εναν ολοκληρο χρονο να τον πεισω να τον γνωρισω και δεν το μετανειωσα ποτε αυτο
Και τον γνωρισα και εχουμε βγει πολλες φορες μαζι .......
Και μου ειναι ευχαριστη η παρεα του και ολα καλα ......
Σημειωτεον οτι ειναι το μοναδικο ατομο που επιδιωξα μετα μανιας να γνωριστω μαζι του με επιμονη !!!!!!
Το αποτελεσμα με δικαιωσε πληρως !!!!!!!
ΔΕΝ εχω καταλαβει τι βρισκετε με το να τσιγκλατε καποιον οταν δεν συμπιπτουν οι ιδεες και οι αποψεις σας ?
Εγω προσωπικα εχω παψει να δινω σημασια σε μερικα πραγματα γιατι κρινω οτι πολυ απλα δεν αξιζει να ασχοληθω ........
βαλβιδα θες να σου κανω σεξ μες στη βροχητο ψηφιζω ως το πιο γελοιο ποστ για το 2011. μητσο, τα θερμα μου συγχαρητηρια, ξεπερασες το μονο αντιπαλο σου σε αυτη την κατηγορια. τον ιδιο σου τον εαυτο
το ψηφιζω ως το πιο γελοιο ποστ για το 2011. μητσο, τα θερμα μου συγχαρητηρια, ξεπερασες το μονο αντιπαλο σου σε αυτη την κατηγορια. τον ιδιο σου τον εαυτο
το ψηφιζω ως το πιο γελοιο ποστ για το 2011. μητσο, τα θερμα μου συγχαρητηρια, ξεπερασες το μονο αντιπαλο σου σε αυτη την κατηγορια. τον ιδιο σου τον εαυτο
βαλβιδα θες να σου κανω σεξ μες στη βροχη
εσυ εισαι η μια απο της τρεις που εχω τσιμπησειψηφισα να παντρευτεις. δεν κανει πλεον. νοικοκυρευεσαι βαρε