thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
στο Α2 γραφειο.....ρουφ και ετσι.....Ο τζιελ εργάζεται για το σάϊτ ?
στο Α2 γραφειο.....ρουφ και ετσι.....Ο τζιελ εργάζεται για το σάϊτ ?
σας εχω γραμμενους στα μπιπ μουσου κανουμε του κωλου σου τα εννιαμερα
μπρο φορ μοντ
α.... κι εγω προχτες με μια πουτανα τα πηρα που βογγαγε πολυ και της εριξα μια ξαναστροφη...τα δε ολα και εχυσε.....οχι καλε εννοουσα δεν υπαρχει να μιλαει αντρας ετσι.πες μου οτι δερνεις κιολας βαζω κατι ελαφρυ κι εφτασα
Ε, κοπελια, καλυτερα βαλε κατι βαρυ, γιατι ο ανθρωπος μενει στην Κινα.οχι καλε εννοουσα δεν υπαρχει να μιλαει αντρας ετσι.πες μου οτι δερνεις κιολας βαζω κατι ελαφρυ κι εφτασα
ΟΚ. Μάλλον δε διάβασες το όλο νήμα. Το θέμα ήταν αν οι γυναίκες πάνε στο κρεββάτι ΜΟΝΟ από συναίσθημα. Έγινε ένας γενικός τζέρτζελος και έγραψα αυτό που έγραψα και πάει λέγοντας.γτ οι ερωτευμενοι δεν εχουν καυλες?
στο Α2 γραφειο.....ρουφ και ετσι.....
δλδ παιρνει καλες πιπες< ----------------- γραμματεας
Καμία σχέση δεν έχει.
Ατυχές το παράειγμα.
Το ζητούμενό άλλο είναι όμως και το είπα εξαρχής.
Μια γκόμενα δε χρειάζεται να είναι ερωτευμένη με κάποιον για να πάει μαζί του.
Είτε του λέει "σκίσε μου τις σάλπιγγες να βγούνε οι τοξότες στα τείχη" είτε "πόσο σε ποθώ, κάνε μου έρωτα στην ακροθαλασσιά"
Όταν λες "δέρνεις" τι εννοείς; Αν αρχίζω τα μπουκέτα; Μπα όχιοχι καλε εννοουσα δεν υπαρχει να μιλαει αντρας ετσι.πες μου οτι δερνεις κιολας βαζω κατι ελαφρυ κι εφτασα
δλδ παιρνει καλες πιπες
ΟΚ. Μάλλον δε διάβασες το όλο νήμα. Το θέμα ήταν αν οι γυναίκες πάνε στο κρεββάτι ΜΟΝΟ από συναίσθημα. Έγινε ένας γενικός τζέρτζελος και έγραψα αυτό που έγραψα και πάει λέγοντας.
ναι δε διαφωνω εννοειται.
εσυ συμφωνησες με μενα ή με τον γκρεγκορυ?
χαθηκα
α.... κι εγω προχτες με μια πουτανα τα πηρα που βογγαγε πολυ και της εριξα μια ξαναστροφη...τα δε ολα και εχυσε.....
Συμφώνησα ότι ήταν ατυχές το παράδειγμα του γκρεγκ και ειδικά χώρια από την υπόλοιπη κουβέντα.
Κι ότι δεν έχει καμία σχέση το πώς μιλάς στο κρεβάτι με το αν είσαι ερωτευμένος/καψουρεμένος/σιχαμένος/συγκαμένος.
αν σου βαλω καρδουλες, θα παρεξηγησουν εσενα ή εμενα?
συγκαμμενος
Μη βάλεις.
[size=2pt]περιμένω πμ από σίλβα και είναι μαλακία να το δει. αν θες στειλ'τες σε πμ. [/size]
αμα ειστε συγκαμενες να αποφευγετε τον πρωκτικο ερωτα....αν σου βαλω καρδουλες, θα παρεξηγησουν εσενα ή εμενα?
συγκαμμενος
Αν δε κάνω λάθος ο λάκι είχε γράψειτο περασα λιγο στο γρηγορο ειναι η αληθεια.
αλλα οπως κ να εχει, το μπινελικι δε δηλωνει κατι.