Νέα

Αποχωρήσεις/επιστροφές/απουσίες μελών του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 379K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που χάθηκε αραγε ο λουστφορλαιφ?

• Πεθανε και αυτος

Ψήφοι: 49 13,9%
  • Στα αρχίδια μου

Ψήφοι: 170 48,2%
  • Γαμιέται με τον λιλα

Ψήφοι: 108 30,6%
  • Θα επιστρέψει

Ψήφοι: 36 10,2%
  • Δεν ξερω ειμαι κλώνος

Ψήφοι: 27 7,6%
  • Τον απηγαγε ο σταμ90

Ψήφοι: 32 9,1%
  • Ειναι ο μπιφτεκης

Ψήφοι: 22 6,2%
  • Μας έλειψε

Ψήφοι: 34 9,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πολλα και αρκετα μελη λοιπον εχουν διαγράψει το προφιλ, η εχουν μπει με κλωνο καστρέφοντας ετσι την εικονα τους....

Μερικα μελη που εχουν πεθάνει απο διαφορους λογους ,ειτε μπαν, αποχώρηση ,διαγραφη.....
ειναι ομως λιγο κακο μελη με τα οποια καναμε πλακα, γελασαμε ,βριστίκαμε κλπ να την εχουν κάνει...
οπως...

νωντας
Παιχτουρας
Pleasuregiver
Baros            απο σήμερα
Giorgospapa
Erinal
Λιλας
κλπ κλπ κλπ

Το τσατ θα σημάνει και την ανάσταση αυτων των μελών.......

Η το αγιο πάσχα.......

Το κακο εινα ομως μην πολλαπλασιαστουν τα μελη διοτη αρκετα θελουν να την κανουν.....

αλλα ο θεος ειναι εδω.....

ας αναπαυτει η ψυχη τους εως την αναστάσημη ημερα.........  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εχει μπει ο πλεζουρας με κλωνο? :think:
οχι τοτε που εγινε η διαγραφη του, αργοτερα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο νεκροθάφτης του σαιτ ποιος ειναι?  :think: :think: :think: :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Και λιγους που εβαλες...ειναι παρα πολυ ακομη...και αλλοι που εχουν αραιωσει τις επισκεψεις στο μπου...

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
νωντας
Παιχτουρας
Pleasuregiver
Baros             απο σήμερα
Giorgospapa
Erinal
Λιλας
κλπ κλπ κλπ

[size=14pt]Τον δικό μου τον ξέχασες![/size]

Βάζω εδώ 2 post του, που μας τα πάσαρε και για αυθεντικά:        :2funny:

**  Είμαι 36, εργένης και μένω μόνος (ή μάλλον με τον σκύλο μου και μερικά robot που τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι) στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας.
Ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά κάθε είδους, κι εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Τεχνολογιών Αιχμής.
Εμενα χρόνια στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύω συχνά γι' αυτό και δυστηχώς δεν εχω πολύ ελεύθερο χρόνο για ν' απολαύσω τα διάφορα χόμπυ μου (εκτός από τις γυναίκες φυσικά), ταξίδια 4χ4 συνδυασμένα με camping, σκοποβολή, συλλογές, διάβασμα+γράψιμο, ποιοτικός ήχος (Hi-Fi), HomeCinema, ραδιοερασιτεχνισμός και φωτογραφία (έχω τερααάστιο Αρχείο)
Επίσης ΛΑΤΡΕΥΩ τα πούρα Αβάνας + το καλό φαγητό... **

Άλλο:

**  Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!  **

Είχε και ιδιαίτερο μπάνιο στο γραφείο του ο μπαγάσας!

Αυτός τι λέτε?  Ξαναμπαίνει με άλλο username?  Ξέρει κανείς τίποτα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γαμω τους κλωνους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[size=14pt]Τον δικό μου τον ξέχασες![/size]

Βάζω εδώ 2 post του, που μας τα πάσαρε και για αυθεντικά:         :2funny:

**  Είμαι 36, εργένης και μένω μόνος (ή μάλλον με τον σκύλο μου και μερικά robot που τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι) στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας.
Ασχολούμαι με τα ηλεκτρονικά κάθε είδους, κι εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Τεχνολογιών Αιχμής.
Εμενα χρόνια στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύω συχνά γι' αυτό και δυστηχώς δεν εχω πολύ ελεύθερο χρόνο για ν' απολαύσω τα διάφορα χόμπυ μου (εκτός από τις γυναίκες φυσικά), ταξίδια 4χ4 συνδυασμένα με camping, σκοποβολή, συλλογές, διάβασμα+γράψιμο, ποιοτικός ήχος (Hi-Fi), HomeCinema, ραδιοερασιτεχνισμός και φωτογραφία (έχω τερααάστιο Αρχείο)
Επίσης ΛΑΤΡΕΥΩ τα πούρα Αβάνας + το καλό φαγητό... **

Άλλο:

**  Λοιπόν... πριν χρόνια, έψαχνα για καινούργια γραμματέα Δ/νσεως.
Αρχικά συνέταξα τις προδιαγραφές, έφτιαξα μια τριμελή επιτροπή, δημοσιεύσαμε την προκύρηξη... για να μην τα πολυλογώ, λάβαμε περίπου 900 βιογραφικά, από τα οποία τα 500 πληρούσαν τα τυπικά προσόντα, όπότε ακολούθηκε μια επιλογή βάση των επιπλέον προσόντων τους, μετά μια τηλεφωνική συνέντευξη και η Επιτροπή κατέληξε να μου προτείνει 10 που αντικειμενικά η μια ήταν καλύτερη από την άλλη!
Αρχισα λοιπόν να τις βλέπω εγώ... και μεταξύ των άλλων μπαίνει στο γραφείο μου μια αεράτη κοπέλα... πανέξυπνη και αστέρι!
Ξεκινάμε με τα τυπικά... και φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης την ρωτάω: "γιατί νομίζετε ότι θα πρέπει να προτιμήσω εσάς, ένταντι των υπολοίπων ισάξιων υποψηφίων σας". Τότε με κοιτάει στα μάτια και μου απαντάει αγέρωχα: "γιατί εγώ εκτός από το να κάνω καλά την δουλεία μου, ξέρω και πως πρέπει να σας χαλαρώνω από το άγχος της ημέρας" !!!
Την κοιτάζω με νόημα και την ξαναρωτάω: "Αυτό μπορεί να το πει η οποιαδήποτε"
"Ισως" μου απαντάει, "αλλά εγώ μπορώ να σας το αποδείξω" και σηκώνεται, αρχίζοντας να βγάζει τα ρούχα της! Μένει μ'ένα ΦΟΒΕΡΟ σετ εσώρουχα, έρχεται πίσω από το γραφείο μου, γονατίζει μπροστά μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι κι αρχίζει να μου κάνει ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τσιμπούκια που μου έχουν πάρει στη ζωή μου! Φυσικά μετά από λίγο δεν άργησα να χύσω... τα πήρε ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ και συνέχισε να με ρουφάει! Μόλις ξανακάβλωσα, πήρε την τσάντα της, έβγαλε προφυλακτικό, μου το έβαλε με το στόμα κι έκατσε επάνω !!! ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΑΜΗΣΙ... μετά την έστησα πάνω στο γραφείο και την ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ... μέχρι που τελικά την ξαναέχυσα στο πρόσωπο! Αφού λοιπόν είχαμε τελειώσει με το γαμήσι... και συμαζεύαμε τα ρούχα μας κλπ (έχω ιδιαίτερο μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα στο γραφείο μου) καθώς σκουπιζόταν με κοιτάει μ' ένα αυθάδικο βλέμμα και μου λέει "Δεν είχα δίκιο; Πότε ξεκινάω λοιπόν;" όμως ήταν η σειρά μου να την στείλω... "Μάλλον παρανοήσατε την αγγελία μας Δ/νής" της είπα. "Γραμματέα Δ/νεως αναζητούμε, όχι βίζιτα πολυτελείας! Ντυθήτε παρακαλώ και πηγαίνετε"... και την έδιωξα ενώ με κοίταζε με το στόμα ανοιχτό, ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ !!!  **

Είχε και ιδιαίτερο μπάνιο στο γραφείο του ο μπαγάσας!

Αυτός τι λέτε?  Ξαναμπαίνει με άλλο username?  Ξέρει κανείς τίποτα?
ναι ο ντουρα ο τυπος μπαινει πλεον με αλλο νικ πιο βλαχικο..... :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

gl