Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Αλεκάκι, καμμία συναγρίδα τώρα για τις γιορτές ξέρεις που θα βρούμε;;;;
στην υχθυοσκαλα στην κορινθο
Αλεκάκι, καμμία συναγρίδα τώρα για τις γιορτές ξέρεις που θα βρούμε;;;;
ο αντι πυροβολει πιο γρηγορα και απο τη σκια του
Δεν είναι δήλωση μετάννοιας,απλά λέω πως έχουνε τα γεγονότα,μπορούνε να το διαβεβαιώσουνε όσοι είχα επικοινωνία με τους κλώνους μου....μα καλά, θεωρείτε πως πρέπει να υπογράψετε και δήλωση μετάννοιας για να συμμετέχετε σε ένα φορουμ? Ίχνος αξιοπρέπειας πιά? Εαν σας πούνε να βγείτε γυμνός στην πλ.συντάγματος για να σας επιτρέψουν ξανά την είσοδο, είμαι σίγουρος πως θα το κάνατε!
Μα δεν υπάρχει ίδια έννοια-ενδιαφέρον για όλα.Δε τα προλαβαίνει όλα όμως
Εχώ βγάλει τον Λούκυ Λουκ από μέσα του!!!ο αντι πυροβολει πιο γρηγορα και απο τη σκια του
Μπολντ τι έγινε,τελείωσες το βρίσιμο στη Λουκρητία?
Δεν πρόκειται,τελευταία παρουσία μου είναι η σημερινή.Μάθε πως παίζεται το παιχνίδι μικρέ κι εδώ κι έξω.Μη λες για λεφτά,λόγια μετρημένα,άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε να είσαι απ εδώ καιθ πέρα.Καλή κι ελπίζω μακρά παραμονή σου εύχομαι που δε το βλέπω.
στην υχθυοσκαλα στην κορινθο
Μαλακίες, τη σκυλόβρισες.Με όποιον διαφωνούμε,που ανάθεμα κι αν κατάλαβα ποτέ σε τι διαφωνούσατε και σε τι διαφωνείς ουσιαστικά ή σε πόσα απλά τρολάρεις και κάνεις show,δεν τον βρίζουμε μ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ιδίως όταν δε μας προκαλεί.τυπε δεν την εβριζα απλα εχανα τα λογια μου
θαλασσα δεν εχει στην κορινθο;γιατι να μην εχει και εκει ιχθυοσκαλα,λες να μην ψαρευουν εκει;Έχει ιχθυόσκαλα ρε η Κόρινθός;
Στο Κερατσίνι την ξέρω, στη Νέα Μηχανιώνα, στη Χαλκίδα, στην Πάτρα, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κάλυμνο, στα Χανιά, στην Πρέβεζα, στο Μεσολόγγι, στο Βόλο τις ξέρω.
Αλλά στην Κόρινθο;;;;;
Έχει ιχθυόσκαλα ρε η Κόρινθός;
Στο Κερατσίνι την ξέρω, στη Νέα Μηχανιώνα, στη Χαλκίδα, στην Πάτρα, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κάλυμνο, στα Χανιά, στην Πρέβεζα, στο Μεσολόγγι, στο Βόλο τις ξέρω.
Αλλά στην Κόρινθο;;;;;
Τί θα γίνει,θα με μπανάρετε επιτέλους;;;
Αντέ γιατί θα στείλω pm στο ΤΕΛΟΣ!!!
σωστος,και ειδικα οταν ειναι γυναικα.Μαλακίες, τη σκυλόβρισες.Με όποιον διαφωνούμε,που ανάθεμα κι αν κατάλαβα ποτέ σε τι διαφωνούσατε και σε τι διαφωνείς ουσιαστικά ή σε πόσα απλά τρολάρεις και κάνεις show,δεν τον βρίζουμε μ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ιδίως όταν δε μας προκαλεί.
Δεν ανησυχώ ρε φασιστοεθνίκι,κάποιον θα βρεις!!!κατσε ρε κομμουνα με ποιον θα τσακωνομε αν φυγεις?
Η στάση σου και σ αυτό αλλά και στο θέμα του Πλέζουρα σε τιμά και το λέω σοβαρά.κατσε ρε κομμουνα με ποιον θα τσακωνομε αν φυγεις?
Μαλακίες, τη σκυλόβρισες.Με όποιον διαφωνούμε,που ανάθεμα κι αν κατάλαβα ποτέ σε τι διαφωνούσατε και σε τι διαφωνείς ουσιαστικά ή σε πόσα απλά τρολάρεις και κάνεις show,δεν τον βρίζουμε μ αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο ιδίως όταν δε μας προκαλεί.