Επισκέπτης
εχασες απο τη στιγμη που απαντησες
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
εχασες απο τη στιγμη που απαντησες
αγαπητε.....υπαρχει αλλου ειδους προβλημα,γινεται 2 μερες τωρα ενας ντορος για το θεμα της παιδοτετοιας.....ο κυριος σφακιανακης κουγκλαρει τις σχετικες φρασεις,βρισκει σαιτ,μπλογκ,ψαχνει.....καμενοι παληα (αδικως) φοβουνται,πανικοβαλονται.....Sorry για to οφ τοπικ
Τωρα το ειδα, ειναι δυνατον το "θα γαμησω παιδικο κωλαρακι" να θεωρηται παιδοφιλια? Ελεος...Ειναι βρισια πολυφορεμενη αντιστοιχο του "θα σε γαμησω" μονο που υπαινισσεται και την κατωτεροτητα του αλλου μειωνοντας τον (παιδι, εισαι μικρος για μενα κτλ). Ειναι τελικα σαν τους στιχους απο τα τραγουδια, ο καθενας πιστευει αυτο που του ταιριαζει...
Δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη...Κατερινα εσυ εισαι στο αβαταρ?
*γιατι δε ρωτησε κανεις μεχρι τωρα? Του πουστη! Ολες πρεπει να ερωτηθουν!
την δρομουλα την καμακωσα εγω μετα λυσας αλλα δεν μου εκατσε.ημουν πολυ ασχημος για αυτη.και για την μπουμπα.και την σιλβα.αν ξεχασα καμια ζητω σορυ.Στο μεταξυ τωρα που ειδα καποιες απο τις απαντησεις που εχω δωσει.
Δεν κλαιγομαι πουθενα για τις γκομενες.
Ισα ισα...
Ρε γυφτισσα ον δε ροουντ
επειδη σε σενα δεν εχει βρεθει ακομη αρσενικο
να σου κανει καμακι απεξω...
για αυτο εχεις κομπλεξαριστει μαζι μου?
χαχαχα τωρα ειδα και τις απαντησεις σου
που τα κανες ολα δυσκολα
πωπω ελεος τι πατσαβουρα ρε φιλε
χαχαχα κλαψε ζηλιαρα. Μαλλον δεν εχει βρεθει κανεις απεξω να στην πεσει
για αυτο σκυλιαζεις οταν τα ακους αυτα
κριμα η κοπελα... τωρα το καταλαβα!
τι επαθες ρε πλε βαζεις και χαμογελακια τωρα?Δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη...
Εγώ..Κατερινα εσυ εισαι στο αβαταρ?
*γιατι δε ρωτησε κανεις μεχρι τωρα? Του πουστη! Ολες πρεπει να ερωτηθουν!
ένα παλιό με κίτρινο μου άρεσε πιο πολύ
Δεν την έχω τη φωτό που λες..θυμάμαι ποια είναι..ένα παλιό με κίτρινο μου άρεσε πιο πολύ
βρακι?
Δε ξέρω..κάτσε να το ρωτήσω και θα σου πω..Γνωστη φυσιογνωμια, μηπως εχουμε γνωριστει?
σπανια σε ενα θεμα οι απαντησεις ειναι τοσο σχετικες οπως σε αυτο εδω.....ΕΥΓΕ!!!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ