Photographer
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Πιστεύω πως όλα τα προηγούμενα παιδιά τα είπαν όλα. Να είσαι καλά σε ότι και ένα κανεις...
κοιταζοντας γυρω μου διαπιστωνω οτι σε αυτες της ηλικιες ειμαστε πολλοι αυτοι "που δεν βρισκουμε με τιποτε γκομενα"
οσο για το γιατι φευγω ειναι αποκλειστικα δικη μου αποφαση, δεν εχω κανενα προβλημα με το σάϊτ και τα μελη του. οσο καιρο ειμαι εδω ολα μια χαρα ηταν. απλα νιωθω οτι η ολη μου ενασχοληση με τον αγοραιο ερωτα εχει φτασει σε καποιο σημειο που με προβληματησαν αρκετα πραγματα, μου γεννηθηκαν διαφορες σκεψεις και συνισθηματα. σε πολλα μου ποστ κατα το παρελθον εκανα "καταθεση ψυχης" "ανοιχτηκα ισως πολυ" και θελω να γυρισω σελιδα. αυτο ειναι ολο.
We will meet again...some sunny day! Μέχρι τότε transistor, δοκίμασε και τις λάμπες! Παίζουν καλύτερα! ;)
Ροπαλοφόρε όσο πάει σε συμπαθώ και περισσότερο...
SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα, έτσι??
Alexx και spyros διαγραφτε και το δικο μου account.Μισο λεπτο δουλεια ειναι για σας.Τερμα τα διφραγκα εδω.Ειχα μπει μπας και τσιμπησει κανεις αλλα τζιφος.Διαφραφτε με.Θα αναζητησω την τυχη μου εξω και οχι στο internet.Διαγραφτε με asap
Έχει επιλογή 'διαγραφή λογαριασμού' κάτω απο το 'ενέργειες' στο προφίλ μας.
** Transistor, οι λάμπες είναι λογοπαίγνιο με νόημα σε συνδιασμό του νίκ σου και του λόγου αποχώρησης. Όπως οι λάμπες (θρμιονικές λυχνιές) αποτελούν εναλλακτική αναβίωση ρομαντικής τεχνολογίας απέναντι στον μοντέρνο ήχο των transistor, και κατα πολλούς η πραγματική νιρβάνα, έτσι και εγώ σε παροτρύνω σε εναλλακτικές αναζητήσεις για να βρείς τον ευατό σου. Ωστόσο οι λάμπες έχουν πορτοκαλοκόκκινο φώς...άρα αφήνω και υπενθύμιση επιστροφής.