Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
γαμησου. μας πηρε μερες να αποτοξινωθουμε
Εσείς γαμηθείτε....μας τα έχετε κάνει πεπόνια λέμε!
γαμησου. μας πηρε μερες να αποτοξινωθουμε
ναι εχεις προβλημα?
Γιατί?
Ο Δημήτρης αποτελεί "εξαίρεση"? ή έχει χολέρα?
Δεν το καταλαβαίνω...
ναι εχεις προβλημα?
Ααα δεν λέγατε για εκκλησία;;;πως δεν παω ρε φιλε και κοινωναω. στη θρησκεια ειμαι πιστος. στις γκομενες τι πιστος να ειμαι αφου δεν εχω γκομενα?
Εσείς γαμηθείτε....μας τα έχετε κάνει πεπόνια λέμε!
γιατι τριβεσαι τοτε? Ο αντρας σου ξερει τι κανεις?
εφοσον εχω ακομα το προνομιο του επιλεγειν, προφανως δε λερωνω τα χερια μου με γλιτσοειδη γκαου πιου.
Ααα δεν λέγατε για εκκλησία;;;
το λαχανι βεγκας μαν~ναι δεν ξερω πιο πουκαμισο να φορεσω αποψε. το κιτρινο ή το φυστικί?
Α..έτσι..εφοσον εχω ακομα το προνομιο του επιλεγειν, προφανως δε λερωνω τα χερια μου με γλιτσοειδη γκαου πιου.
ναι δεν ξερω πιο πουκαμισο να φορεσω αποψε. το κιτρινο ή το φυστικί?
το λαχανι βεγκας μαν~
Α..έτσι..
Φαντάζομαι κάνεις μεγάλη κατανάλωση του μπεταντίν στις "κοινωνικές" συναναστροφές σου..
ειμαι ασυγκίνητη εγω. Και κατι ψιθυρίσματα για τα πτυχια μου που δεν θυμαμαι να τα επαναλάβω.ρε βλημα! εδω ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα εκανε ανετα σχεση με μια πρωην πορνη και θα την τιμουσε!!! Δηλαδη καθολου δεν σε συγκινησαν εσενα αυτα τα λογια? :'( :'(
Άλλη με ρωτάει...άλλη απαντάει...άλλη συμφωνεί...
Τί γίνεται πια εδώ μέσα με το μπουρδέλο..
ναι ρε,παιξε μπαλα κ ντυσου οπως γουσταρεις.λες ρε μαγκα? θα ταιριαζει με το σκουρο μπλε πανταλονι και τα μωβ παπουτσια? θελω να κανω ενα καλο ντυσιμο αποψε.
Συμφωνω ... αποδεκτο και μη κατακριταιοεφοσον εχω ακομα το προνομιο του επιλεγειν, προφανως δε λερωνω τα χερια μου με γλιτσοειδη γκαου πιου.